Špinění uprostřed cyklu - mohu být těhotná?
Dobrý den
chtěla bych se zeptat, jestli špinění uprostřed cyklu může znamenat začínající těhotenství? Četla jsem, že to může být hnízdění vajíčka. Špinila jsem 15. – 17. den cyklu. Nikdy se mi to nestalo, menstruaci mám pravidelnou. HA neberu už rok a půl. Na test je moc brzy, ale ta nejistota je hrozná 🙂 Děkuji za odpověď
Mě se to občas stalo, podle dr. prostě ovulace, nic zvláštního neshledal...
Jojo, to je taky možnost. Chtěla jsem jen zjistit, jestli se to někomu stalo a bylo to těhotenství 🙂
mě dr řekla, že je to kvůli změně hormonů při ovulaci, měla sem to asi 3x po tom, co sem se srovnala po ročním neužívání HA
Ahoj devčata. Chci se poradit. 9let jsem brala antinu a 2 měsíc již neberu. První měsíc jsem měla MS 30 den, bolení v podbříšku a hodně jsem cítila vaječníky, MS trvala 5 dni. Teď 21 den od prvního dne MS se mi objevila troška krve a na to hned špinění. Špiním již 3 den, lehké bolení v pravém podbříšku. Tak stále čekám že se to rozjede a bude s toho MS.. ale jsem z toho nervozní... Chci se zeptat jestli je to špinění normální, jestli nemůže být způsobeno rozhozením organismu, když jsem tak dlouho užívala antinu..? Má cenu si dělat těhu test? 🙂 Děkuji za odpověď.
Ahojki, tak jsem byla čt a pá u gynekologa. Vyšetření vše v pořádku vzali mi krev s podezřením na těhotenství. Výsledky ukázali vše negativní. POdle všeho zblblá MS, špinění prý může být MS divná a bude trvat dobu než se mi srovná po tak dlouhém užíváním HA. Takže prd, 😀 za tři týdny kontrola jestli mě nebolí břicho pokud by byl problém, necháme MS vyvolat. Zatím to vypadá dobře podle sliznice, která je čistá jak po MS. Tak tomu necháme čas 😨 papa

Ahoj, já to takhle nikdy neměla a teď to tak mám pořád :( a nikdy se těhotenství nepotvrdilo. Tak držím palce, aby to vyšlo ;)