Špinily jste někdo po ovulaci a možném těhu?
Chci se zeptat jestli jste nekdo spinil cca 7-8 dni po ovu. Mesicky maji byt az asi za tyden a ja mezitim obden rano nebo vecer spinim a mesicky jako takove nikde (myslim kontinualni standartni krvaceni). Snazime se o druhatko a s prvnim si nevybavuji ze jsem to takto mela. Muze to byt i hnizdeni?
@anickaaa28 i takto dyl muze zena spinit? Myslela sem,ze to zahnizdovani je tak otazka jednoho dne,kdy dojde i ke spineni. Jeste tedy piju kontryhel a mam delsi cyklus cca 32-33 dni.
@lusen Tak u dcery kdysi jsem takhle špinila...ale já si myslela že to je ms.Další měsíc jsem ms nedostala.Tak uvidíš.Držím palce
@anickaaa28 to jsem potr.slyset ze to jednoduse je mozne.samozrejme nejsem vcerejsi s vim ze musim vydrzet mim.do poz.testu. jen znam z diskuzi zahnizdovani jedenden apod.tak uvidime tedy pr.tyden
@lusen vydrž a uvidíš,držím palce🙂
@lusen já to tak mám..od pondělí což bylo cca 6dpo jsem spinila, dva dny na to velmi silné bolesti jak břicha,tak i zad...a dneska pozitivní těhu test z krve i moci(krev 32,5)..jsem cca 12dpo a 25dc. musím týden počkat, jak se to bude dál vyvíjet..ale myslím pozitivně
A spinim v podstatě už skoro týden. ..
@snezenka123 taky mam uz pozitivne tehu test. Doktorka videla uz fazolku. Dalsi kontrola v lednu👍
@lusen gratuluji🙂 u mě to tenkrát nedopadlo:-/na konci šestinedělí po potratu proběhla ms, která trvala teda skoro 15 dní...a teď už dva dny po ránu trochu zašpiním, nebo potom večer, jinak přes den jako když utne...nic...jsem cca 8-9 dpo, 23 DC, ms dochází většinou 26 -27 DC..tak jsem z toho taková rozladěná☹
Břicho mě pobolívá, jako by každou chvilkou měla ms přijít, test zatím sněhobílý, tak nevím, co se zase děje☹
jak dlouho ty jsi měla to špinění?

Ahoj může 🙂 Počkej do MS a uvidíš.Držím palce.