icon

Stalo se vám něco podobného v těhotenství? Podělte se.

kikina89
28. říj 2021

Ahoj holky... jdu si za vámi vylít srdíčko. Jsem po mimodeloznim tehotenstvi. Na testu dvě čárky, strach aby to tentokrát bylo tam kde má. Velká úleva, když doktor oznámil, že je to v děloze. Ale nebylo vidět srdíčko a velikostně o týden menší, tedy 6tt. Pozval si mě za necelé tři týdny na kontru. Na té mi oznámil, že z toho nic nebude, ze odpovídá 4 max 5 týden a odeslal mě na revizi. Za 4 dny jsem jela smířená do nemocnice. Paní doktorka mě prohlédla a řekla, že by ještě týden počkala, že gestacni i zloutkovy vacek vypadají v pořádku. Odpovídá prý 6tt. Za týden mám jít na kontrolu a jsem už z toho vážně zmatená a nešťastná. Stalo se někomu něco podobného a dobře to dopadlo? Moc tomu nevěřím, ale malilinkata naděje tam snad ještě je. Děkuji, zda jste dočetli až do konce.

Strana
z2
kikina89
autor
8. lis 2021

@corry21 děkuji. Doktor si prý dal záležet. Příště to snad vyjde... jak se říká " do třetice všeho dobrého "

kikina89
autor
11. srp 2022

Ahoj holky, tak se s Vámi jdu podělit o radost. Do třetice všeho dobrého to vyšlo a čekáme holčičku. Už jsme 23tt a všechno kromě těhu cukrovky je v pořádku.

Strana
z2