icon

Střídavé příznaky v 8. týdnu těhotenství: Vaše zkušenosti?

juliavolna
30. bře 2023

Ahojte - som v 8tt a nie každý deň citim tehu príznaky. Máte to aj vy tak ?

- dnes napr nebolia prsia
- zatiaľ necitim ani podbrusko

Mavate aj vy tak že sa vám to strieda ? Niekedy má prsia bolia aj keď lezim 🙈

Prosím o vaše skúsenosti

andreacantu
30. bře 2023

@juliavolna me nebolelo nic prsa se mi skoro nenalily nebylo mi spatne …. Kazda to mame jinak takze tezko porovnavat.

juliavolna
autor
30. bře 2023

@andreacantu vďaka

martulka88
30. bře 2023

@juliavolna první těhotenství mi jen tvrdlo břicho od +-20tt a břicho bolelo občas od 8tt jak se roztahovalo.. U druhého nevolnosti a špinění do 20tt a tvrdnutí břicha od cca 10tt až do konce. Každé těhotenství zcela jiné. Prsa mě nebolela nikdy.

merope
30. bře 2023

@juliavolna Ještě mít ty nevolnosti a bolesti podbřišku denně! 😀 Buď ráda, že jsi ok a užívej si to.

malinkata
30. bře 2023

@martulka88 soucitim. Poslední těhotenství vloni a podobně.
Prsa mě trochu bolela, ale že by se nějak extra nalila to ne. Zato špinění ještě v 25 týdnu, tvrdnuti břicha taky hodně brzy. Poslicci. No užila jsem si. Bála jsem se, že budu rodit dřív, protože před 5 lety nečekaně v 34 týdnu...
No naštěstí jsem to dotáhla do 39.

klokanka31
30. bře 2023

@juliavolna Já neměla žádný příznaky celé těhotenství

clairexr
30. bře 2023

@juliavolna Na asi 3 dny (v 8tt) mi vymizely priznaky …. Panikarila jsem a letela k doktorce. Tam vsechno v poradku a hned to odpoledne se priznaky vratily 😀

pepickovapavlinka
30. bře 2023

Já než zjistila že jsem těhotná tak se mi nalili a boleli prsa.Pak po kontrole a potvrzení těhu v 6tt mi začalo být nevolno.Jinak jsem žádné jiné příznaky neměla