Těhotenská intuice
Ahoj holky, ledabyle se snažíme o mimčo (nesoustředit se na to 🙂 ). Několikrát jsem si říkala, že by to třeba mohlo vyjít, ale bylo to spíš takové s úsměvem... 🙂 Tento cyklus bylo snažení sice málo, ale kolem ovu 🙂 . A já mám zvláštní vnitřní pocit a prohlížím bazárky s oblečením pro mimča narozená v zimě... 🙂
Něco obdobného jsem prožila u prvního, ale to v jednu chvíli přišla myšlenka "jsem těhotná" 🙂 a od té chvíle jsem si to nedala vymluvit, dokud jsem za pár dní neměla zpoždění a // 🙂 . Bohužel nevím, jestli mi to může fungovat i podruhé a věřit tomu 🙂 .
Máte to některá taky tak? 🙂 Nebo pocitům raději nevěřit? 🙂
Ne. Moje tělo umí vyrobit veškeré příznaky, když si přeju být těhotná - fyzické i psychické... 😀 Ale třeba seš 😉
Jo, kdybychom tak věděly, jestli je to opravdu ta správná intuice anebo si to jen namlouváme, protože si to moc přejeme. Předchozí dvě těhotenství jsem teda vůbec takto neřešila, jednoho dne se zpozdila MS a tak nějak intuitivně jsem šla do lékárny koupit test, mezitím jsem si pro radost koupila kytičku a doma pak //. Jenže to už je přes 10 let a teď, když si přeju ještě jedno mimi, tak jsem si byla jista, že jsem těhotná, koukám furt na fotky novorozeňat a oblečky a tak a houbelec. Minulý cyklus jsem měla snad všechny možné příznaky, včetně divného pohledu, jak jsem se na sebe koukala v zrcadle 🙂 a test negativní a MS přišla ještě o den dřív. Takže už taky nevím, čemu věřit. Asi nejlepší se zaměřit na úplně něco jiného a ono to pak příjde samo jako příjemné překvapení, jestli to teda přijít má...
@strawberr ahoj, zrovna takový pocit zažívám, snažím se na něj neupinat, ale nějak vnitřně cítím, že je to ono 🙂 tak uvidíme, jak to dopadne
Tak u me rozhodne zadna intuice neprobehla.. kazdy mesic jsem doufala, ze uz to bude 'ono', a pak to vyslo po 7 mesicich snazeni ve chvili, kdy jsem byla presvedcena, ze tehotna nejsem, naopak jsem byla uz nastvana, ze to ''zase nevyslo'' a ze ''to urcite dostanu'', protoze jsem mela vsechny priznaky jako pred MS... ale pak se MS nedostavila a nastoupila unava, bolest zad a chut na kysely... a pak // na testu 🙂

Já jsem se taky chtěla snažit "ledabyle", ono to moc nešlo, při každém sexu jsem musela myslet na to, že třeba zrovna tenhle vede k miminku 🙂 Ale na druhou stranu jsem se na to nijak neupínala, měli jsme i spoustu plánů, kvůli kterým by nevadilo, že to neklapne hned.
Vyšlo nám to hned napoprvé, a tak dva dny před očekávanou MS, když jsem usínala manželovi v náručí, tak jsem měla takový zvláštní pocit štěstí, úplnosti, nevím jak to popsat... pocit jako že už jsme tři. Pak v dalších dnech nastoupila únava, slabost, takže jsem pak z výsledku testu ani moc překvapená nebyla 🙂