Těhotenské příznaky, ale testy negativní
Ahoj Holky,
s přítelem jsme se rozhodli pro miminko. Jednu dcerku už mám, 3 roky, v lednu jsem prodělala potrat.
Ted mi vycházela ovulace na 10.4. poslední MS začla 30.3-2.4
Asi 3 dny mě trápí takový ty noční nevolnosti, v noci se potím. čurání něják extrémě nepozoruji,ale bolí mě a píchá v podbřišku,včera spíše vlevo. Zvětšili se mi prsa, vylezli žíly na prsou. A mám hrozně suchou pleť.Občas mám pocit že jsem víc unavená,než normálně Do toho jsem při MS měla antibiotika na zánět močáku,který mě zase přepadl v pondělí,ale zažehnala jsem ho urinalem. Já nedočkavka už jsem si dělala 3 testy. a všechny negativní. Nevím, zda to není všechno vsugerovaný. ale chtěla bych znát Váš názor, popřípadně,měli jste nějáké příznaky před MS?
díky...jsem jak na trní,do 30 nevydržím :D
@bublinka20 dej vedet jak jsi dopadla 🙂
Ahojte holky 🙂 mě ovu vycházela na 13 taky mám mírné bolesti v podbříšku,tak snad se zadaří..mám chuť si taky udělat test ale mám strach abych nebyla zklamaná nebo aby nebylo příliš brzy.

ahoj na test je jeste brzo 🙂 me vysel pozitivni az za 14 dni od ovulace a to jen slaba carecka,takze jsem tomu neverila..ani jsem nemela zadne priznaky a ty nemam dokonce do ted,jen me porad boli podbrisek..tak vydrz s testovanim a testuj za 3-6 dni 🙂