5 dní zpožděná MS, měla už bych těhotenské příznaky?

jessica95
8. kvě 2015

Dobrý večer, měla bych dotaz. S přítelem jsme měli nechráněný sex 16. a 17. 4. Jsem si jistá že si dával pozor. Na miminko se zatím nechystáme. Ale tento měsíc sem prodělala zánět krku, takže sem dostala penicilinové antibiotika a týden na to jsem dostala zánět močáku, takže opět antibiotika. Mezi tím, také proběhl nějaký ten stres 😀 každopádně menstruace sem čekala tak asi před 5 dny a ona pořád nikde. Žádné bolesti nemám ani křeče ani v prsou. Může být MS oddálená antibiotika a stresem ? Myslím že kdybych byla těhotná tak už bych nějaké příznaky asi měla ne ? 😀 předem děkuji za odpovědi 🙂

svetlus_pepca
8. kvě 2015

Co si takhle zkusit udělat test, místo toho, aby ses tu ptala 😉 Těhotná být klidně můžeš, ale taky nemusíš. A když na to přijde, prvním příznakem je třeba právě vynechaná MS, takže nevím, na jaké případné další příznaky hodláš čekat. A fakt by mě zajímalo, jak si můžeš být jistá, že si dával pozor teda 😀

andrrriiik
8. kvě 2015

Ahoj,příznaky mít ještě nemusíš.Když jsem čekala dceru,tak mě sice před očekávanou MS bolela prsa,a já to nemívala.A další příznak až MS,a až pak další.Ale u syna byl první příznak vynechání MS,a od 5tt byly další příznaky.Udělej si test,a uvidíš.
Jinak na to,že si přítel dával pozor,se nemůžeš spoléhat. 🙂

silva777
8. kvě 2015

Tak může to být způsobeno stresem, že se Ti oddálí ovulace, tím pádem i pozdější nástup MS. Ale jestliže se ovulace dostavila v termínu, tak stačí kapka a je z Tebe mamka 🙂 pro jistotu si udělej test, ať víš na čem jsi.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru