Těhotenské příznaky po menstruaci: Skutečně jen ovulace?
Asi 2 dny před ms, která proběhla dne 24.9. - 29.9. (jen o dost slabší a bezbolestná než předešlé měsíce) jsem měla strašně velké množství slizkého průhledného hlenu jakoby nudle nebo jak to popsat.. pak přišla MS takže jsem říkala, že to byl asi plodný den.. ovšem teď je to šestý den od MS a mně je každou chvilku nevolno vždy to rozdýchám.. mám strašně žravou náladu a chutě na různá jídla třeba i na blbý chlebíčky či jednohubky nebo prostě jen salám 🤦 do toho mě bolí hlava, jsem šíleně unavená a dnes i slabé křeče v podbřišku jako před MS .. ale ms už jsem měla.. nechráněný styk před i po.. takže si myslím, že je blbost kupovat těhu testy, když MS před týdnem normálně proběhla 🤷 přemýšlím nad koupi ovu testu.. nikdy jsem ovu nesledovala takže podstatě ani nevím, kdy ji mám 😅 jsem 2 roky po porodu, ale dokud mi doktorka neřekla, že těhu jsem byla jsem bez příznaků takže vůbec nevím… Nikdy před MS ani po mi špatně nebývá a teď cítím i více syna, když udělá bobek a musím to rozdýchávat😅 😅
Nechci, ale zbytečně kupovat 2 druhy testů.. tak jsem se chtěla zeptat zda má někdo nějakou zkušenost, že by i přes těhotenství dostával třeba normální MS? Druhé miminko bych teď nerada vzhledem k tomu, že první má cystickou fibróza a péče o něj je dost náročná + býváme často hospitalizovaný v nemocnici..ale když už tak si ho vzít nenechám.. jsem proti potratům.. tak doufám, že mě uklidníte a taky Vám to bude připadat spíše na ovulku😅 😅 co myslíte? :?
To se mi líbí
Citovat
Nahlásit
Upravit
Mohlo by vás zajímat
Před 100 lety vznikl Litavský banát. Existoval pouhý měsíc | (2:21) | video: iDNES.tv, Reuters, Burgenland Tourismus
Nadpis příspěvku:
Nadpis příspěvku
Text
Emoji provided free by EmojiOne
Zasílat reakce na e-mail
Vložit anonymně
Přidat toto téma k oblíbeným
Připojit k příspěvku podpis
Přidat příspěvek
Další podobná témata podle názvu
OCR ci nemocenska ve zkusebce
Nevolnosti v těhotenství
Ovulace bolesti a test
Slečna či žena na psaní - je tu ? 🙂
CBD kapky v těhotenství. Zkušenosti?
6+5tt a mimoděložní těhotenství
Je velké riziko těhotenství?
Snaha o těhotenství a citalec
Další témata z kategorie
Anovulace ale bazální teplota vysoká
Gynekolog a clostilbegyt
Psychika a otěhotnění
Bolest břicha po ET
Ovulace při prodloužení délky cyklu?
Úvod
Diskuze
Bazar
Deníčky
Fotoalba
Skupiny
Recenze
Encyklopedie
Blog
Porodnice
Naši odborníci
Instagram
Facebook
Pinterest
Newsletter
Podmínky užití
Poučení OOÚ
Reklama
O nás
Napište nám
Mapa webu
RSS
Arome.cz
iDNES.cz
Klasický web
Přepnout na dark (beta)
©2021 eMimino.cz
Provozovatel serveru je MAFRA a.s.
@jaja01k to jste mě tedy moc nepotěšila😅a neměla bych spíš přeci jen počkat zda mi ms nevynechá? .. přeci jen je to takový hlavní ukazatel těhotenství 😏

Já myslím, že by sis měla udělat těhotenský test, těhotná klidně být můžeš.