Těhotenský krevní test. Je tam duch?
Zdravím, s přítelem jsem měla v době ovulace nechráněný pohlavní styk. V posledním týdnu se cítím docela unaveně, trošku se mi zvětšily prsa a tak nějak zvláštně mě pobolívá podbříšek. Menstruace měla dorazit včera,ale zatím nic. Zkoušela jsem těhotenský krevní test a zdá se mi, že tam malý duch je, nevím jestli to ale není jen v mých očích 🙂

To vidím poprvé. Super, že už něco takového je. Škoda, že to nebylo v době, kdy jsem byla těhotná. Na mě totiž testy z moče nefungují.
Malinko tam něco vidím....
@akynce no ja uz mam jen dva tydny v praci,dala sem vypoved kvuli vrchni,od zacatku roku mame novou a silene po me jela....jak naschval mi nase ctyrnohe mimino dalo balonek pod nohy tak jsem skoncila s rukou v sardre a povedlo se ted v klidu na neschopence....takze stres ma fakt silene velkou roli....takze ja myslim ze me stejne mudr posle hned na rizikovku...beru medrol,od 12tt musim dochazet na detskou kardiologii takze doufam ze bude vse v poradku 🙂 ale super napad,tak az nam to potvrdi zalozime 🙂 urcite se prida vic holek jak to tak sleduji 🙂
@kikina333 jj jasne zitra dam vedet na kdy si me pozvali 🙂 a unorove miminko by bylo super, pritel na narozky v lednu,tak opozdeny darecek by se hodil :D
holky, tak já jdu na prohlídku příští týden 26.6, co vy?
Tak děvčata 25.6. Jdem k dr, tak snad bude vše ok
No děvčata, tak sem se dnes lekla, že je něco špatně. Ale dočetla jsem se, že slabé krvácení a špíněni je ok uvidím co dr, ale myslím, že prášky na udržení mě neminou

@kikina333 a kolikaty jsi DC?