icon

Těhotenský krevní test. Je tam duch?

kometacka
13. čer 2018

Zdravím, s přítelem jsem měla v době ovulace nechráněný pohlavní styk. V posledním týdnu se cítím docela unaveně, trošku se mi zvětšily prsa a tak nějak zvláštně mě pobolívá podbříšek. Menstruace měla dorazit včera,ale zatím nic. Zkoušela jsem těhotenský krevní test a zdá se mi, že tam malý duch je, nevím jestli to ale není jen v mých očích 🙂

Těhotenský krevní test. Je tam duch?
Strana
z3
svetty
16. čer 2018

@kikina333 a kolikaty jsi DC?

petaov
16. čer 2018

To vidím poprvé. Super, že už něco takového je. Škoda, že to nebylo v době, kdy jsem byla těhotná. Na mě totiž testy z moče nefungují.

kikina333
16. čer 2018

@svetty promin asi jsem natvrdla ale nevim co je DC😁

market177
16. čer 2018

Malinko tam něco vidím....

svetty
16. čer 2018

@kikina333 v pohode den cyklu 🙂

kikina333
17. čer 2018

@svetty dekuji za vysvetleni🙂 jsem 28DC.
prikladam dnesni testovani. Kdy bych se mela objednat k doktorovi,mam jeste pockat?

akynce
17. čer 2018

Tak další test po 3dnech a čárka nabírá na síle, ale aspoň už ji vidí i mladej
🤣🤣😍😍👶

svetty
17. čer 2018

@kikina333 no ja jsem dnes 33DC tak to jsme skoro stejne 🙂 no ja planuju az tak za 2 tydny doktora at je tam uz neco videt 🙂

svetty
17. čer 2018

@akynce krasna // uz zadny dusik 🙂 jen tak dale 🙂

kikina333
17. čer 2018

@svetty ja zitra zavolam na gyndu a reknu jim co a jak a at me objednaji kdy uznaji za vhodne 😁

svetty
17. čer 2018

@kikina333 taky mam v planu zitra volat :D treba si radeji pozvou driv aspon na krev a pro kontrolu 🙂

svetty
17. čer 2018

@kikina333 tak dnesni uz je snad jany :D ted uz jen aby bylo vse v poradku.... 🙂 drzim vsem palecky....a snad za chvilku budeme zakladat skupinku pro unorčátka 🙂

akynce
17. čer 2018

@svetty děkuji... Snad už to teď vyjde.. S návštěvou dr ještě počkám tak 2tydny..

akynce
17. čer 2018

@svetty tak gratulace mamino, ať vše proběhne jak má👶😍takže založíme únorové miminka

svetty
17. čer 2018

@akynce taky mě to už napadlo 🙂 jen nevím jak se to děla 🙂 taky chci jeste tak 2 tydny pockat 🙂

akynce
17. čer 2018

@svetty tak ještě počkáme, až nám to potvrdí i dr a já to pak klidně založím.. Plánuješ pracovat? Já od září půjdu na neschopenku

kikina333
17. čer 2018

@svetty jeee paraaada🙂 to je poradna dalnice🙂)) moc naa vsem drzim palce holky! Unorove miminko by bylo super;)))

kikina333
17. čer 2018

@svetty tak dej zitra vedet,co ti rekli na gynde;)

svetty
17. čer 2018

@akynce no ja uz mam jen dva tydny v praci,dala sem vypoved kvuli vrchni,od zacatku roku mame novou a silene po me jela....jak naschval mi nase ctyrnohe mimino dalo balonek pod nohy tak jsem skoncila s rukou v sardre a povedlo se ted v klidu na neschopence....takze stres ma fakt silene velkou roli....takze ja myslim ze me stejne mudr posle hned na rizikovku...beru medrol,od 12tt musim dochazet na detskou kardiologii takze doufam ze bude vse v poradku 🙂 ale super napad,tak az nam to potvrdi zalozime 🙂 urcite se prida vic holek jak to tak sleduji 🙂

@kikina333 jj jasne zitra dam vedet na kdy si me pozvali 🙂 a unorove miminko by bylo super, pritel na narozky v lednu,tak opozdeny darecek by se hodil :D

akynce
18. čer 2018

@svetty aha tak to nařízena pěkná mrcha... Ja právě cekam na smlouvu na neurčito a taky hned na rizikové, díky tomu jak sme před 2lety přišly o miminko.. Teď máme měsíc celozavodku a pak ahoj prace🤣
A taky to vidím, že nás unorovych bude vic😉

kikina333
18. čer 2018

holky, tak já jdu na prohlídku příští týden 26.6, co vy?

akynce
18. čer 2018

Tak děvčata 25.6. Jdem k dr, tak snad bude vše ok

svetty
18. čer 2018

@akynce
@kikina333

ja sem se dnes nedovolala,mozna dovolena nebo neco tak zkusim zitra 🙂

kikina333
18. čer 2018

@akynce v kterym by jsi mela byt tydnu?🙂

akynce
19. čer 2018
akynce
19. čer 2018

No děvčata, tak sem se dnes lekla, že je něco špatně. Ale dočetla jsem se, že slabé krvácení a špíněni je ok uvidím co dr, ale myslím, že prášky na udržení mě neminou

svetty
19. čer 2018

@akynce to jsem taky cetla ze to klidne muze byt slabe spineni i krvaceni 🙂 drzim palecky at je u dr vse v poradku 🙂

svetty
20. čer 2018

@akynce
@kikina333
Tak si me holky objednala na pondeli 25.6. no snad bude vse v poradku....to je hrozne,nervy pred at se zadari a jsou // a pak zase nervy at je vse jak ma u MUDr. 😀😁

kikina333
20. čer 2018

@svetty
@akynce

ty jo holky, tak to jdete ve stejny den 🙂 a ja den po vas🙂 boli me podbrisek a bricho jako kdybych mela dostat kramy, je to normalni, ze to boli? jsem ze vseho vyplasena :D

svetty
20. čer 2018

@kikina333 jo cetla jsem ze je to normalni,ze se pry roztahuj děloha....taky me obcas boli jak kdybych to mela dostat 🙂 tak to je super ze nam vysly stejne terminy kontroly 🙂 budu vam drzet palecky a chci slyset jen dobře zpravy 🙂

Strana
z3