icon

Těhotenský krevní test. Je tam duch?

kometacka
13. čer 2018

Zdravím, s přítelem jsem měla v době ovulace nechráněný pohlavní styk. V posledním týdnu se cítím docela unaveně, trošku se mi zvětšily prsa a tak nějak zvláštně mě pobolívá podbříšek. Menstruace měla dorazit včera,ale zatím nic. Zkoušela jsem těhotenský krevní test a zdá se mi, že tam malý duch je, nevím jestli to ale není jen v mých očích 🙂

Těhotenský krevní test. Je tam duch?
Strana
z3
kikina333
20. čer 2018

@svetty no já budu příští týden teprve 5+2, takže si myslím, že tam nic neuvidí a jdu tam zbytečně :D

svetty
20. čer 2018

@kikina333 no aspoň ti veme krev a kukne jstli je vse v pohode a pozve si te za tyden nebo dva...taky s tim tak pocitam...ja budu v pondělí 5+5 tak to je skoro na stejno :D

kikina333
20. čer 2018

@svetty tak to jsme na tom podobně 😀 uz aby to bylo vid 🙂

svetty
20. čer 2018

@kikina333 to cekani je silene :D :D ani mi o tom nerikej :D :D

akynce
21. čer 2018

@svetty holka budem pořád ostrazite zda vše probíhá jak ma.. Ja teď dost spinim, takže mám jet do nemocnice, moje dr tam není totiz

akynce
21. čer 2018

@kikina333 hele prý to je normální, hlavně žádný stres ať je vše poho

svetty
21. čer 2018

@akynce tak drzim palecky at je vse v poradku, dej pak vedet jak jsi domadla 🍀

akynce
21. čer 2018

@svetty už je to v poho, prý můžu spinit až do 4.mesice..jen nezacit krvácet!! Takže příští týden založíme únorové mimca

svetty
21. čer 2018

@akynce tak to je super že je vse v pohode 🙂

akynce
23. čer 2018

Holky tak bohužel sem o to přišla😢ať Vám miminka rostou a nemáte žádné problémy.. Ahoj

svetty
23. čer 2018

@akynce To mě moc mrzi :( Určitě se brzo zase zadaří, držím palecky 🍀

akynce
23. čer 2018

@svetty ještě čekám na výsledky hcg, byla sem teď v nemocnici

kikina333
24. čer 2018

@akynce to me moc mrzi:/ ja jsem se taky ted vratila z pohotovosti...zacla jsem spinit a vylekalo me to,tak jsem dostala nejaky ascorutin nejaky vit.C nebo co...prej je tam zarodecny vak,3,4mm,mam odpocivat a v utery jdu na kontrolu k tomu svemu gyn,tak uvidim no:/

Strana
z3