icon

Těhotenský test

pupik26
1. dub 2021

Ahoj holky opět test😊🙈prvý zo včera a spodny dnes 5dni do ms

Těhotenský test
Strana
z2
pupik26
autor
5. dub 2021

Holky tak dnes skusila ještě test posledny je dělaný dnes rano jeden den před ms,nemám zadne příznaky ze by mnelo něco dojít zadá má nebola ani bricho jediné co tak mám bolestivé prsa co si myslite o tom?

izzylka
5. dub 2021

@pupik26 já nevím no....pidi dušíci tam jsou, ale nijak nesílí 🤷🏻‍♀️ já se obávám, že z toho těhu nebude 😓 alr můžu se mýlit a čárka se ještě vyloupne 🙏🏻

pupik26
autor
5. dub 2021

@izzylka jasne chapem dekuji za odpověď🙂no uvidí Sa

pajasala
5. dub 2021

@pupik26 bohužel si také myslím že MS dorazí. Testy bohužel nesili

leila7
5. dub 2021

@pupik26 vidím teď pěkná čárka ale asi moc nesili zkus ještě jinou značku být na tvém místě.kdy máš mít ms

pupik26
autor
5. dub 2021

@pajasala dekuji moc

pupik26
autor
5. dub 2021

@leila7 praveze zítra by mnela dorazit

agneska7
5. dub 2021

@pupik26 Vůbec to nesili já teda spíš nic moc ani nevidím , ale může být jen brzo 👍

pupik26
autor
6. dub 2021

Tak holky bohužel zase nic☹️Dnes rano prisla ms tak já už tomu fakt nerozumím

rebekabebe
6. dub 2021

@pupik26 mohlo proběhnout biochemické těhotenství já to Teda nezažila prostě jsem nikdy netestovala pred MS ale je to celkem běžné co koukám

pupik26
autor
6. dub 2021

@rebekabebe ano taky si myslim u mne se to teda deje snad kazdej měsíc nevím co to muže zapricinovat

leila7
6. dub 2021

@pupik26 tak zkus test zda něco bude...

pupik26
autor
6. dub 2021

@leila7 já si myslim ze test se už nevyplatí když sem to rano dostala

lachtanice86
6. dub 2021

@pupik26 rovnou si mela testovat až když by se ms nedostavila. Tohle je zbytečný

esmeralda11
7. dub 2021

@lachtanice86
@pupik26
Zbytečný to není, můžeš mít nějaký problém zapříčiňující, že se embryo nikdy neudrží déle. Řešila bych to s gynekologem. Asi by bylo nejvhodnější se s ním domluvit, že až se toto stane příště, hned k němu zajdete na odběry krve na hCG a bude se to sledovat. Je možné, že často skutečně otěhotníš, ale embryo se z nějakého důvodu nikdy neudrží. Pokud by tam nějaký ten důvod byl, bylo by vhodné ho odhalit.

Strana
z2