Těhotenský test a zpoždění. Je čárka dostatečně silná?
Ahojky holky chtěla bych se s vámi poradit... mám 5 dní zpoždění..test jsem si dělal 3ti den a dneska 5 .. test mi vyšel takhle.. neměla by čárka být silnější.. děkuji vám za odpověď

@veru900310 čiarka na spodnom je silnejšia 😉 vyzerajú dobre 🙂
@veru900310 těhotná jsi, musíš počkat na ultrazvuk, silné čárky nic neznamenaji, jen to, že si těhotná 🙂
@veru900310 jsi těhotná HCG roste postupně a test je pěkný uvidis u Dr 🤰
Krásné testy,možna si to pleteš s ovulačnimi,tam ma být stejně silná ale tady to je v pořádku a měl by sílit.
@veru900310 Ne, je to v pořádku, jasně pozitivní 🙂
@trilien ten spodnější je právě starší 🙁
@l01991 ne.e nepletu..ale jde mi o to že ten spodní je starší 🙁
@veru900310 aha... no uvidiš,držím palce ať je vše v pořádku,je z ranní moči,nepila jsi v noci?A nebo pak bohužel biochemicke ale snad ne...
@l01991 nepila...ale chodím v noci čůrat..ale to Asi nemá vliv
@veru900310 no uvidíš,u mě to bylo bohužel když slabnul biochemicke ale snad ne,ten prvni trim. je prostě buď a nebo no😖
@l01991 já se teď bojím jelikož jsem před půl rokem musela podstoupit revizi 🙁
@veru900310 hlavně klid,kdyby náhodou tak biochemicke je bez následků ("zpožděni ms " dá se říct) a hned za dva týdny se můžete snažit znovu💗 ale třeba to bude ještě v pořádku 💗
@l01991 tak mi to nedalo a test jsem teď zkusila ještě jeden .. ten vrchní je z rána a ten druhý jsem dělala teď.. nechápu 😁
@veru900310 nádhera💗 možna to fakt ovlivnilo to čurani v noci,kdovi ale tak či tak ať už jen sílí a je vše v pořádku 💗
@veru900310 ja to mela to same- me odpoledne vysel vzdy silnejsi nez ten ranni
@eloana to je zvláštní že?
@veru900310 já jsem asi divná ale když se nedostavila ms tak jsem udělala test a byli dvě částky, zvolala jsem doktorovi a domluvila se na prohlídce a mezitím vůbec netestovala. Moje těhotenství byl jeden velkej stres nemá cenu se zbytečně stresovat😊těhotná jsi, přeji krásné a poklidné těhotenství 😊🍀
@veru900310 vždyť ta čárka hodně sílí ☺️ tak ať to dobře dopadne 🍀
@veru900310 test je pozitivní,více ztoho stejně člověk nevycte....Zbytečně se stresujes a vlastně to ničemu nepomůže...Teď jen prostě k lékaři ...
@veru900310 mas je pozitivni a neres carky.. me carka silila a bylo to zamkly tehotestvi takze bud v klidu. 😊

@veru900310 jsou krásně pozitivní