Těhotenský test. Co myslíte?
je tam krásná čárka.ale uvidíš za 2 dny zda ti čárka začne sílit nebo ne.
Tohle už není ani duch, to je krásná druhá čárka. Test je pozitivní.
Pochopím den, ale týden?😀 ale za mě pozitiv, zkus ha dva dny další a pak hned volat dr
@juliemichal takže zítra ještě nemám dělat? 🙂
@nikiwi99 Já vidím slabou čárku ☺
@nikiwi99 Myslím že antina je ti už k ničemu...
@nikiwi99 já bych ho udělala i zítra 😀 u třetího a čtvrtého syna jsem testovala denně 😀
@juliemichal radši se ptám,jelikož já fakt nevím neznám to nic. Ale dekuji. Prášky nemám zatím brát? 🙂
@nikiwi99 ne už je určitě neber ♥ ♥
@juliemichal moc děkuji zkusím tedy zítra ráno,❤️
@nikiwi99 určitě a dej fotečku ♥
určitě zkus zítra a zavolala bych si na gyndu a prášky určitě nezačínala brát, za mě krásná čárka 🙂
To nevypadá na planý poplach..
@juliemichal určitě zkusím rano❤️
tak jak dnešní testík? ♥
@juliemichal zatím takto,jedná čárka. Takže to byl opravdu plany poplach🙂
@milujicimaminka89 myslím,že vidím,zkusila bych za 2 dny 🙂
@juliemichal tak nakonec jsem zkusila ještě dva,nevím zda to jde vidět ale zkusím přidat foto😌😏nevím jaký si test dělat tak jsem zkusila 3 znacky 🙂
@nikiwi99 ano tady jde taky pěkně vidět ♥ akorát bych fakt zůstala u mamatestu 😀 😀 a ten druhý vypadá jak? 🙂
@juliemichal takhle dva papírové samozřejmě jeden Z DM a jeden Mamatest😢
@nikiwi99 na mamatestu jde furt vidět,ale málo,na tom plastovém jde vidět daleko víc.nechceš si raději skočit na gyndu?ať se pořádně podívají?jestli to není mimoděložní anebo cysta?
@juliemichal No,určitě se objednám mám bolesti v podbřišku,tak doufám spíš že to bude příjemná zpráva než špatná😏😌
@nikiwi99 ach jo,tak to bych třebas raději šla i na pohotovost.
teď v těhu mi hrozili mimoděložním a u něj právě je bolest podbříšku,skrz toho jsem ležela 1 den v nemocnici na jipce a kdyby jsem měla prudké bolesti aj,tak bych šla ještě ten den jako akutní případ na operaci.ale naštěstí na druhý den se maličká ukázala ♥

@nikiwi99 To nevypadá na planý poplach. Zkus další test za pár dní, jestli bude čárka sílit.