icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vesnicanka17
3. dub 2017

@janajens ja bych testovala az po zpozdeni

janajens
3. dub 2017

@vesnicanka17 jen jsem ti zkusila tak až po zpoždění zkusím

vesnicanka17
3. dub 2017

@janajens urco. Zbytecne bych se nenervovala takze nekdy v pul dubna cekam test 🙂

janajens
3. dub 2017

@vesnicanka17 mám to dostat osmého tak dneska desátého bych už mohla zkusit

lucije11
3. dub 2017

@agnes2ivory ty máš krásné //.já testuju jak peastena každý den. Nakoupila jsem zásobu testů tak už jsem udělala asi 5 testů.

@sasala já se spíš děsím toho, že z toho nakonec vylezou dvojčata, protože jsem mela ducha už 9 DPO😀

Přemýšlím, že zítra zavolám na gyndu. Teď bych měla být podle poslední MS ve 4.týdnu (3+6) takže zítra začínám 5 týden. Kdybych šla na ultrazvuk někdy příští týden tak už by mohl byt vidět žloutkový váček. 😉

cafinka
3. dub 2017

@lucije11 ja mela prvniho ducha v 8dpo tak nestras :-ú

laura1972
3. dub 2017

@monikadeny moc děkuju 🙂 no bojím se i kdyby to vyšlo pozitivní. Poprvé jsem myslela, že to byla náhoda. Po druhé jsme věřili, že to bude do konce a zase nic. Během půl roku dvě revize... ☹ ale člověk musí vstát a jít dál. Je mi vždycky líto, když tady někdo dá pozitivní testík a za pár dní tu čtu, že jde na revizi.Sama jsem si tím prošla, takže vím jaké to je a snažím se podrzet i když třeba jen psaním. Ale někdy i to pomůže. Když jsem o to přišla poprvé, nějakou dobu jsem se snažila na to zapomenout a nějak jsem sem nechodila. Když jsem tu pak viděla jak sem holky dávají pozitivní testy, byla jsem z toho vyřízená, pořád se mi chtělo brecet a ptala se proč se to muselo stát. Ale pak jsem si tady začala opět psát tady s holkama a hodně mi pomohli a podrželi 🙂 Prostě je to život i když je někdy krutý, ale nikdo s tím nic bohužel neudělá, tak nezbývá než jen doufat.

laura1972
3. dub 2017

@weerruu tak u mě taky žádná sláva. Dneska ráno jsem dělala dva testy, od dr. maxe a pak ještě od mamatestu, ale zatím nic moc vidět není. Zkusím ráno, jestli to co jsme na testu viděli je duch nebo jen ryska. A co ty ráno bych určitě zkusila pokud se ti tam něco ukázalo, bylo by to zítra určitě už více znát. Držím palce a dej vědět 🙂 🍀

laura1972
3. dub 2017

@monikadeny tak chutě mám. Jenže já už to právě ani nepoznám, protože jsem je měla i takhle předtím, ale i po tom. Jinak mi nic není, jen únava, ale to zase může být tím jarem, počasím no 🙂 takže mi vlastně nezbývá nic jiného než čekat, zda se na testu něco objeví nebo ne. Jinak co tady tak pročítám, takysis asi užila své 😔 Ted už snad období nezdarů a smutku by mohlo skončit a přinést nám všem tady jen samé radostné zprávy 🙂

sasala
4. dub 2017

@laura1972 držím palečky ať vše vede k dobrému konci a ty budeš mít zdravé miminko 😉.

zuzanaav
4. dub 2017

@laura1972 ... Menstruace se dostavila přesně na den 😞

zuzanaav
4. dub 2017

@novamamina ... Menstruace se dostavila přesně na den ,na hodinu i minutu 😞

novamamina
4. dub 2017

@zuzanaav Jeee, no tak to je pech. Tak holt příště no 🙂 Však ono se zadaří 👍

sasala
4. dub 2017

@weerruu ja taky ducha vidím, měla jsem ho podobného

riahlaubert
4. dub 2017

gratulka, snád uz aj my v blizkom obdobi :( :3 tak nech ide vsetko ako po masle

monikadeny
4. dub 2017

Tak holky 10 DPO a zatím negativní :(

agnes2ivory
4. dub 2017

@monikadeny jeste je cas, vytrvej 🙂 ♡

riahlaubert
4. dub 2017

@monikadeny u mna to isté :( trafili sme ovulku presne na chlp pomocou ovu testov, tak som myslela, ze by to mohlo vyjst... ale zatial rovnako.. ani naznak druhej / :(

monikadeny
4. dub 2017

@laura1972
jj, přesně tak, vstát a jít. MOc bych si přála, aby ta šestice, co tu úíše s náma jednou měla mimi a třeba se jednou všichni sejdem a budem se chlubit ratolestmi.
Právě, bojím se toho, abychom v 11. týdnu zase o to nepřišli, další revizi by asi má děloha nevydržela, při druhém porodu mi praskla a tehdsy mi řekli, že další dítě ne. Ted nám je konečně dovoleno, tak snad nám ten nahoře miminko dá....
všem tu fandím, někdy víc, než sobě, jsem člověk, co víc dává, než bere, ale pro jednou bych od toho světa chtěla brát v podobě těhu a miminka.....njn

monikadeny
4. dub 2017

@zuzanaav ajéé, mrcha tě dostihla - ty jsi měla ducha, nebo vůbec?

monikadeny
4. dub 2017

@agnes2ivory
@riahlaubert

vím holky, že je brzy, ale mě to prostě nedá, ta touha je takl silná, že i po tom, co si řeknu, že testovat nebudu jdu ráno i večer pro test - k tomu snoubenec má v rodině dvojčátka a dvě "čarodejnice" nám předpověděli dvojčata, tak to by bylo úplně užasné, vzhledem k mé děloze nám další 100% nedovolí, tak bychom měli děti dvě.
Ted mam užasnýho člověka, snad nám to vyjde.

agnes2ivory
4. dub 2017

@monikadeny urcite to vyjde!!!

riahlaubert
4. dub 2017

@monikadeny velmi ti to prajem, nie len tebe ale všetkým kočkám, ktoré túžia po mimi tak ako ja a moj muz... moju bolest este nejak strpim aj to dost tazko, ale ked vidim tie slzy v ociach mojho muza, ked mu poviem zakazdym, ze test je neg, to je to najhorsie :( kazdy test s jednou / obrecim jak mala a toto uz nechcem zazivat :( verim, ze coskoro sa kazdej z nas zadari a drzim palecky

monikadeny
4. dub 2017

@laura1972
no holka, užila jsem si několik let před tímto vztahem. Starala jsem se o umírajícího manžela pod velkýma dávkama chemo a mám strach, že i to mě poznamenalo.
Ted mám nový život se super človíčkem a ráda bych mu miminko dala, vím, že mi 100% jiné nedovolí, už ted je má děloha na hraně, ale já se nevzdám.
Dokonce mají v rodině dvojčátka, brala bych je všema 10 🙂

monikadeny
4. dub 2017

jinak holky, jestli se zadaří a budu těhu, koupím:
http://www.centralnilekarna.cz/woman-secret-tes...
ale bacha, nekupujte levnější varianty, vírobce mi psal, že to kupují těsně před expirací a pak testy nefungují, jsou na bázi genetiky XX a XY....

laura1972
4. dub 2017

@monikadeny bylo by to hezké setkání 🙂 jsem to samé mám vždycky radost když se tady někomu zadari 🙂

monikadeny
4. dub 2017

@riahlaubert
a byla jsi u doktora, co se děje, že nemůžeš otěhotnět?
Třeba je to nervama, nebo ani nevíš, co se děje a pod dohledem lékařů to půjde.....

zuzanaav
4. dub 2017

@monikadeny ... No prázdniny se zatím nekonají no 😊 ale tak ono se zadaří ❤️ jojo dělala jsem test 4 dny před MS a negativní. Včera ráno jsem testovala a opět negativní ani náznak-nic prostě. Akoŕat nechápu,že jsem měla cca 2 týdny citlivá prsa,bolela mě asi 3 dny neskutečně hlava a strašná únava - a to i teď😂 tak vážně nevím. Je možné mit MS a být těhotná?

riahlaubert
4. dub 2017

@monikadeny je to len siedmy mesiac snazenia a doktor ma vysetril, vsetko mam fajn ale ze blizsie sa tym mozme zaoberat az po roku neuspesneho snazenia :(

monikadeny
4. dub 2017

@laura1972
prostě Lauro, Simi a pstatní, mi to dáme....a na štědrý den si napíšeme přání, kde bude máma, táta a jméno mrnouska 🙂
Prostě musíme věřit holky.....a proto jdu večer na další test....jenže ted nám vyplivla obě auta a já pro žádný nemohu jet, tak asi objednám přes net....něco megacitlivého...ale co?????