icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
3. dub 2017

no, za dva dny má přijít mrcha MS....snad si dá devítiměsíční prázdniny....co holky, to by bylo fajn....sejít se v porodnici na štědrý den ...hihihihi😍

simi1510
3. dub 2017

@monikadeny jestli to vyjde, tak to bude překvápko prostě 🙂

monikadeny
3. dub 2017

@simi1510
bylo by to hezké, ....vždyt jsem měla svatební šaty pro mimibříško a přeci jen bych byla těhu - to by bylo krásný....no, tak uvidíme, zítra zase testnu....a pak ještě nepotratit....

weerruu
3. dub 2017

@laura1972 ahojky zlati, ja mela dnes cely den poradu a nestihala psat. Testovala jsem rano Mamatestem a byl negativni ale kdyz jsem dorazila domu tak slaby ale viditelny duch. Pritel si ho vzal a vibec nema poneti, kde ta carka ma byt a najednou jasal, ze ji vidi a taky ze jo, byla tam...je ze po limitu, takze jsem z toho jelen :/ Co Ty? ;)

monikadeny
3. dub 2017

@weerruu
pošli foto?
kolik jsi po MS?

weerruu
3. dub 2017

@monikadeny Taky mi ma dorazit MS za dva dny a doufam, ze nedorazi ;) Dneska na Mamatestu vylezl duch po limitu takze nevim :/

weerruu
3. dub 2017

@monikadeny
Na fotce to ted vecer neni vubec videt...nema smysl. Zkusim zase zitra 😍

monikadeny
3. dub 2017

@weerruu
ty jo, se Simi na den přesně...víš, kdy byla ovu - začnu asi testovat večer, to tu mjí cšichni čárky, a ráno jen sněhobílo....

weerruu
3. dub 2017

@monikadeny ale na fotce to fakt videt neni a pritom v realu jsme ji ani nemuseli tolik hledat...treba bude zitra lepsi 🙏🏻

monikadeny
3. dub 2017

@weerruu
tak ještě Laura a jsme tu 4 - to se poperem o místa v porodnici 😅 ... žertuju a přitom se strašně bojím, že to nevyjde....☹

weerruu
3. dub 2017

@monikadeny OVU byla přesně na 14.DC...22.3...pak jeste bolel podbrisek celou noc a malicko rano akorat a od te doby jen krizove bolesti a obcas bodani v podbrisku a prsa...klasika

monikadeny
3. dub 2017

@weerruu
co negativ....někomu ukáže víc...tak se ráno pochlub ju - já si snad teb test dojdu udělat, mám ještě dva, tak druhý na ráno a pak musím dokoupit - výrobci mají žně 🙂

pajuska17
3. dub 2017

@weerruu Já tam ducha vidím 🙂

denisa3101
3. dub 2017

@weerruu hele vidět jde krásně hledat nic nemusím 😊

tornadolu
3. dub 2017

@monikadeny no tak zkus a uvidíš 😉

weerruu
3. dub 2017

@denisa3101
@pajuska17 Kéžby holky 😌

cafinka
3. dub 2017

zdravim vas tady..mela jsem ovulaci 21.-22.3. a na testu mam duchy..tak snad se taky zadari...vsem ostatni ktere cekaji na // drzim palecky.

denisa3101
3. dub 2017

@weerruu já vidím krásně 😊 a držím palečky aby sílil a vše bylo jak má 😊 a věřím že zítra bude silnější

weerruu
3. dub 2017

Holky ja mam takovy strach, ze pry Mamatesty delaji duchy ale :(...

aptacek
3. dub 2017

@monikadeny a já nečekám na MS v neděli 😀

aptacek
3. dub 2017

@monikadeny jak si psala kvůli ty porodnici v prosinci, třeba nás bude 5 😀

cafinka
3. dub 2017

u me momentalne takto...ale uplne pidi pidi ducha jsem na mamatestu mela uz 8 dpo...dnes posledni dole foceny je ted vecer a 12dpo..tak snad budou silit 🙂 to cekani do rana je vzdy nekonecne...

simi1510
3. dub 2017

@weerruu falešné čárky jsou šedivé, jakmile je růžová falešné to není... Resp. někdo kdo testuje před termínem ms, může objevit čárky, ale ms přijde v termínu, popř. po termínu pár dní a test je pak bílý....

monikadeny
3. dub 2017

@tornadolu
nic :(

monikadeny
3. dub 2017

@aptacek
klidně 10, jen ať to tu všem konečně vyjde

weerruu
3. dub 2017

@monikadeny mně se ten duch taky objevil až po limitu a kamarádce až dokonce nemkolik dní po vynechání! Dokud nepřijde mrcha, tak nic není ztraceno ;)

monikadeny
3. dub 2017

@cafinka
krásný čárky, gratuluji

monikadeny
3. dub 2017

@weerruu
já stále věřím, žeru jak vlk a plácám slaný, sladký, ale prsa zatím nic, to se mi nelíbí....tak zase zítra, pa snažilky i budoucí mamky...

janajens
3. dub 2017

U mě na testu asik nic nevidíte měla bych to dostat 8.4

saji
3. dub 2017

@laura1972 jj tenhle 🙂