icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ms.neomagic
3. dub 2017

@laura1972 laury nebudu,protoze ja ani nevim kolik dni po ovu sem,ani nevim kdy prijde ms..dnes jsem 23dc..minule ms po 20dnech,predtim po 30dnech..proste bordel 😀

michaelak30
3. dub 2017

@monikadeny moc ti budu držet palečky, aby ti to tentokrát vyšlo. ☺ Co se stalo minule, jestli se můžu zeptat?

laura1972
3. dub 2017

@simi1510 já tomu teď spíš moc nevěřím. Navíc jsem tenhle první měsíc bez clostilbegytu a duphastonu, chtěli jsme to zatím zkusit bez těch všech hormonů, ale podle dr. na genetice, tak i když u mě všechno v pořádku, tak věkem prý bez tech hormonů neotěhotním. Tak spíš si myslím, že vidíme to co vidět bysme chtěli. Uvidíme další dny no.Ty pak dej vědět až budeš testit, jak jsi dopadla. 🙂

laura1972
3. dub 2017

@saji to jen ten teh.test jak jsou tam tři ? Ted jsem.na něj koukala na netu, ale ten jsem ještě neměla. Jinak jsem snad vyzkoušela, co se dalo 🙂

laura1972
3. dub 2017

@ms.neomagic takže budeš čekat jestli dorazí ms?

dendule94
3. dub 2017

Udelala jsem teh. Test a je negativni. Spozdeni mam 6 den a stale ms. Nic,tak nevim

dendule94
3. dub 2017

@monikadeny ahoj jeli jsme pro tehu. Test a byla tam jen jedna carka. Ale ms. Mam spozdeni 6 den. Tak nevim

simi1510
3. dub 2017

@dendule94 sledujes ovu? Mohla byt pozdeji a tim se ti cyklus protahnul

dendule94
3. dub 2017

@monikadeny delala jsem vcera rano tehotensky test a ukazal mi jednu carku. Ale ms jeste nedorazila. Spozdeni 6dni a stale nic ani naznak

dendule94
3. dub 2017

@simi1510 nikdy jsem zadne spozdeni nemela. Antikoncepci neberu uz pul roku a vzdy byla pravidelna

simi1510
3. dub 2017

@dendule94 tak mohla si byt ve stresu, nemocna, brát nejake prasky, tim se ti posunula ovu, a prijde za par dni... kdyz nevíš, kdy ovu je, nedelas testy...

Nebo jednou za cas se muze stat, ze ma žena anovulacni cyklus...

Pripadne si zajdi k doktorovi, at se na tebe podiva.

absintka19
3. dub 2017

@dendule94 pravidelný cyklus je 25-35 dni.

ms.neomagic
3. dub 2017

@laura1972 presne tak 😉

dendule94
3. dub 2017

@simi1510 nejak to neresime s pritelem az budem cekat tak budem. Nejak na to nemyslime. Proto neresim ani ovu. Spiis asi ten stres. Dobre dojdu k doktorovi. Dekuju za radu.

monikadeny
3. dub 2017

@laura1972
taky se moc bojím, ty jsi tu náš anděl strážný, tobě to musí vyjít? Nějaké příznaky, vlčí chutě....máš?

monikadeny
3. dub 2017

@michaelak30
prostě jsem v 11. týdnu šla na kontrolu a prý má mimi nepravidelnou akci. Bylo pondělí, tak mi řekla zastupující doktorka, at jdu ke své ve čtvrtek. Kamarádka pracuje v porodnici na jipu ve Vynohradech, tak mi tam hned v úterý domluvila kontrolu a mimi bylo mrtvé, odpovídalo velikostí, nic nenasvědčovalo potratu. Tak jsem hned pro dva císaře a rupturu dělohy šla druhý den na revizi. Doktorka říkala, že bude šetrná, že mám dělohu rozřezanou a pokud chci mim, nesmí to zvorat. Udělala profipráci, byla jsem tam 8.2. hned 8.3. jsem dostala menstruaci a pro perfektní zíkrok a rychlé obnovení děložní výstelky jsme dostali zeleno....tak to zkoušíme....

monikadeny
3. dub 2017

@dendule94
ještě vydrž, mohla jsi mít ovu později. Kamarádka měla pozitivní až po 10 denním spožění...jí měla poz. až po 6 denní, spoždění...je to různé.....

monikadeny
3. dub 2017

zato ted testuji od 7 DPO.....nervíky...

monikadeny
3. dub 2017

@simi1510
co ty, zítra je 4.4....nezkusíš testík - 10 DPO 😉
jak jsi mela menstruaci, jako já 8.3. na MDŽ, když jsi taky 10 DPO ?

monikadeny
3. dub 2017

@michaelak30
jinak ani na pitvě, ani na genetice nic nenašli. Smutné je, že jsme oba ve skrytu duše chtěli holčičku a ona to byla naše malá holčička....to mě ubíjí....tak snad se nám podaří nové miminko....

monikadeny
3. dub 2017

http://merenibt.xf.cz/form.html
ta úplně spodní tabulka je super, pokud znáte ovulku

michaelak30
3. dub 2017

@monikadeny tak to mě moc mrzí :( promiň za tu otázku.. a držím palečky aby se to druhé miminko povedlo, věřím tomu; že ano!

simi1510
3. dub 2017

@monikadeny ja ji mela 3.3. 🙂

monikadeny
3. dub 2017

@michaelak30
to je v pohodě, už jsem to obrečela a smířila se s tím....ted honím duchy....což jsem nikdy nedělala, ovu testy, což jsem taky nedělala a den co den se těším na novou čárku - 30.4. na čarodejnice se vdávám, byl by to krásný dáreček...

monikadeny
3. dub 2017

@simi1510
fakt a ovulku víš z testu?
tak to je dobrá náhodička

michaelak30
3. dub 2017

@monikadeny juuuuu na moje narozeniny 🙂 tak to vám přeji hodně štěstí 😘 já se vdávám v červenci 😊

simi1510
3. dub 2017

@monikadeny ovulku mívám ve stejny den plus minus, k tomu 11 dni LF... a tento cyklus jsem ovu nedelala, jen si overila, ze proběhla, teplotou

monikadeny
3. dub 2017

fakt......pěkné....já měla těhu svatební a musela mi ted břáško ubírat....to bylo smutné...tak třeba bude nová holčička, sic mám vlčí hlad, ale prsa nemám citlivá, jako před tím....snad zatím....snad vše přijde....

monikadeny
3. dub 2017

@simi1510
jasnačka....jak ti je, už líp?