Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tynulinka122 ja vidím malýnke dušiky
@tynulinka122 malinké, píší rychle proto ty chyby
Nic se neděje ..tak snad mrcha nedorazí 😉
@monikadeny
@simi1510
my sexujeme taky pořád a ani ťuk 😲. No nezbývá, než čekat a snad se pozitivní výsledek někdy dostaví 🙂 - tedy doufám dříve, než půjdu do důchodu

@sasala tak snad se tak krásné čárky taky dockam a jak dlouho ti meska menzes?
@tynulinka122 cca 3 dny, měla prinit v noci te soboty na neděli
Tak to je jasný potichu gratuluji mamino a ať vše u tebe dopadne dobře 😉
@tynulinka122 mooc děkuji, a nebojte holky taky za chvili budou //
@sasala a pocitujes na sobe nějaký příznaky?me furt poboliva bricho týden jako kdybych to měla dostat a bolí me prsa ale jinak nějak nic .
@tynulinka122 já mám už týden co dvě hodiny ukrutný hlad a kručí mi v břiše ( to normálně nemám), pak hrozné motání hlavy, únava a tlaky či takové šimraní v podbřišku. Prsa vůbec nic- ale na ně netrpim ani při ms
@sasala tak to kruceni v břiše mám taky a taky to moc neznám ...tak u mě se uvidí a u tebe je to jasný 😉
@karol221 jasně ,že to klaplo krásná carka 😉
@tynulinka122 jak tak pročítám diskusi tak to vypada, ze jsme na tom podobně 🙂 moc gratuluju a at ti všechno dobre dopadne 🙂)
@tynulinka122 tak budu držet palce ;)
@karol221 to asi nebylo na me že 😉 me ještě k ničemu gratulovat nemuzes tak krásnou čárku ještě nemám 😉
@sasala Dekuji moc ja si je budu držet taky 😉😃
@sasala a ty pak dej vědět info od doktora 😉
@tynulinka122 jasný jdu ve čtvrtek 🙂 hodím pak sem info
@sasala
tyjo...přesně to samé já, vlčí hlad, kručení, ale před měsíci při těhu mě bolely prsa, ted nic, jen pobřišek pobolívá, jako tebe...tyjo, jen ty dvě čárky nemám...
@monikadeny tak držím palce
@karol221
pěkně ty....gratulace, kolik meškáš MS
@sasala
jsi hodná děkuji - máš krásný čárečky...tak hodně štěstí a gratulka

Ahoj všem 😉 mám dva dny do menzesu a dneska a včera jsem si dělala test a zda se že tam vidím dusiky takyje tam vidíte ? Horní ze včerejška spodní z dneska .