icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tynulinka122
5. dub 2017

Vidíte tam někdo z Vás něco ?😉

majaaa82
5. dub 2017

@tynulinka122 Množná je to fotkou, ale test na snímku je naprosto negativní. I tak ale držím palce, aby MS nepřišla a čárka se objevila.

tynulinka122
5. dub 2017

No ono na fotce taky toho moc nevidím, ale na světle je hezký vidět ,ale tak děkuji testovat budu zas až když mi bude meskat...

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
zkusila jsem cemio, mamatest i pepino,a ten ranní, jak jsme o něm mluvily - zatím na všech 4 sněhobííííílo, kam dohlédneš😢

monikadeny
5. dub 2017

@weerruu
ale nééééé, achjoooo

monikadeny
5. dub 2017

@tynulinka122
já nevidím, ale máš ještě čas....tak nezoufej....

monikadeny
5. dub 2017

@weerruu
napiš, jestli se to zastavilo, achjo Veru, to je mi moc líto, třeba se to ještě zastaví....kolika denní máš cyklus, už jsi meškala, nebo se dostavila mrcha na čas....
...no, i kyž budu těhu, vyhráno nemám, potratila jsem ve 3. měsíci, to budou nervíky...

aptacek
5. dub 2017

@monikadeny ty jsi dnes během dne vyzkoušela všechny tyhle značky? 😀

peta73
5. dub 2017

@monikadeny třeba je ještě brzy 🙂. Kolikátý dpo jsi? Jinak všem tady závidím, s jakou lehkostí testujete. Já mám naopak z těch testů už hrůzu - neukázaly mi totiž za poslední rok nic jiného, než tu jednu čárku ☹. Ale teď jsem 2DC, chystám se koupit ovu testy a pak aktivně testovat od 10 dpo - musím tu svoji fobii nějak zlomit 🙂
A tobě držím palečky!

monikadeny
5. dub 2017

@aptacek
jo, hráblo mi, testu blue mi je líto - dnes měla přijít MS, NA NETU PSALA JEDNA HOLČINA, ŽE ZKUSILA 4, 3 BYLY NEG. A JEDEN POZITIV A TĚHU BYLA.....
...tak mi hráblo, koupila jsem v lékarně od každýho jeden a smočila je najednou.....

sticker
monikadeny
5. dub 2017

@peta73
Peťulko, jsem 29 DC, 11 DPO, dnes má být MS

aptacek
5. dub 2017

@monikadeny neblázni, ať si neuděláš nějaký blok. Testuj ob den jeden test, vždyť je to zbytečné 🙂

janajens
5. dub 2017

@monikadeny já jsem 10dpo 30dc a ducha vidím jen já ostatní ne takže taky nevím na čem jsem

peta73
5. dub 2017

@monikadeny Moni, tak neztrácej naději. Ovulka mohla být později a třeba se ta druhá mrška ještě ukáže 😉 A šetři testy 😉 - dva denně stačí 😀

monikadeny
5. dub 2017

@peta73
jinak já ovu testy testovala úplně prvně a zjistila jsem, že mám ovu úplně jindy, než jsem myslela, měla jsem ji 25.3. a MS 8.3.na MDŽ, takže od 8DPO testuji, prý první mohou právě ukázat...
poslední těhu jsem měla MS 22.11. a na štěr´ý den užasný čárky, jenžeto byl můj první těhu a před tím jsem netestovala, pak jen sono potvrdilo těhu....no a o holčičku jsme přišly 8.2. ve 3. měsíci (revize)

Zahojila jsem se s vit. B, E, MG a kys. list. s kontryhe.l čajem rychle a doktorka říkala, že mám dvojnásobnou výstelku dělohy, at to tkusíme, tak zkoušíme

sticker
monikadeny
5. dub 2017

@peta73
to mi jen dnes ulítlo, jinak dělám jeden denně 😉

monikadeny
5. dub 2017

@peta73
co kdyby náááhodou......víš....

peta73
5. dub 2017

@monikadeny to půjde. Když to šlo v prosinci, tak to půjde i teď. Jen se z toho nepos*. A můžu se zeptat, kde si kupovala kontryhelový čaj - v lékárně, anebo někde v bylinkářství?

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
tak dej večer další, duch by měl sílit, nebo zítra ráno...

janajens
5. dub 2017

@monikadeny testik udělám až rano snad tam bude už o něco lépe vidět večer testik nedělám takhle jsem byla hloupá a nedělala ho z ranní moči

monikadeny
5. dub 2017

@peta73
v lékárně, je hnusnej, ale pomáhá, je důležitý prý to E a B k němu, lépe se váže....

jinak jsem to testla, když holky psali, že mají večer lepší čárky víš...ted už mám jen 4 testy, budou 1, max 2 denně 😉

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
čekáš mrchu taky dnes Simi?

lucije11
5. dub 2017

@peta73 taky jsem dva cykly pila kontryhel-chce to pít hodně teplé to není tak hnusný a sladidla jsem lžičkou medu. Koupila jsem v lékárně a měla jsem I gynex. A teď první měsíc mám femibion 😉

simi1510
5. dub 2017

@monikadeny zitra hele, 11 dni mam celých a 12.den prijde

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
až tak na hodinu - tyjo....no, to já to měla +- 2 dny.....ale antikoncepce mi to srovnala, takže poseldní roky na ten - to je dnes, snad nedorazí ani dnes, ani jindy, ať si dá oraz nna 9 měsíců - co holky????

janajens
5. dub 2017

@monikadeny souhlasím s tebou

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
zase jsem sežrala, na co jsem přišla, šunku, pikao, párek, koblihu a zapila kafem, to přeci není normální - včera slané máslo s marmeládou, ujíždím na sladky....jako bejk....a tes neg.

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
zavřu "tetu červenou" do skříně 😅

janajens
5. dub 2017

@monikadeny kéž by i ja

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
dala bych si víno, ale bojím se....