icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
5. dub 2017

@monikadeny já na alkohol nemám ani chuť a dneska mi bylo špatně i po kafi a teď mě zase bolí podbrisek 😠

monikadeny
5. dub 2017

něčím se uklidnit...aspon dušík, ať se můžu těšit.....holky, máte to taky tak, já, trpělivej tvor a ted to nedávám - nechápu

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
jé po kafi mi bylo zle min těhu - to je velmi nadějné....

janajens
5. dub 2017

@monikadeny no poznáme jesli to dostanu nebo zase bude zpoždění jako minulý měsíc

monikadeny
5. dub 2017

@janajens
no, máš pěkný těhupříznaky.....

janajens
5. dub 2017

@monikadeny no a nakonec přijde mrcha znám to 😖

simi1510
5. dub 2017

@monikadeny Kez by to slo ji zavřít... a otevřít dvere s tehu, mimi....

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
přesně, jak je Simi? já jsem byla na WC a růžový papír, strašně se bojím, že to dostanu, ale na druhou stranu, mám to od toho uhnízdění...tak nevím

simi1510
5. dub 2017

@monikadeny nevím hele... snažím se na to nemyslet. Dělám si na stránkách a snažím se tak zaměstnávat...

leymea
5. dub 2017

@simi1510 a kolik ho beres? 🙂 a posunul Ti LF?

simi1510
5. dub 2017

@leymea začala jsem ho brát tento cyklus, když jsem se vyprdla na femibion, nosifol, mimistar a všechny tyto rádoby vitamíny... Beru 2-3 denně, 1 tableta je 20 mg, a jestli posunul? To nevím, ale ovu byla tento měsíc o den posunutá, místo 22DC byla 23 DC... ale uvidíme co se stane zítra s teplotou

V létě to vyšlo s takovou LF jakou jsem měla... i když blbě... tak snad se povede prostě zase... I když si občas říkám, že to tělo nejspíš od revize ještě není připravené, když se to doteď nepovedlo :-/ A zase raději, ať se to nepovede, než povede a skončilo by to blbě a zase revizí....

leymea
5. dub 2017

@simi1510 tak ber 4 denne 😉 prej by se melo brat minimalne 100 mg, ale to uz jsem mela strach tak jsem brala 80mg 🙂 a k tomu si kup jeste ten b-komplex. Prej je to pak lepsi. A teoreticky by melo stacit od ovulace do MS 😉 ale celym cyklem nic nezkazis 🙂 me posunul o jeden den ciste pyridoxin. Pak jsem to zkusila s tim b-komplex a uz nevim jaka by byla LF 🙂

simi1510
5. dub 2017

@leymea já právě četla, že aby to mělo účinek, tak brát stále, že po jednom užívání to nemá účinek... má to ale údajně posunout ovu dopředu, na dřív, ale u mě to byl opak 😀

simi1510
5. dub 2017

@leymea a k tomu množství, ještě jsem četla, že údajně v Číně byl výzkum a že se bralo 200 mg... což tedy nevím nevím... jelikož pak ubývají vitamíny, které nemají....

Uvidím, co udělá toto množství zatím 😉 Mám k tomu éčko, déčko 800, kyselinu, magnésko, občas kotvičník nebo macu

monikadeny
5. dub 2017

Holky, chcete rozptýlit? Snoubenec se tu smál, tak jsem se šla podívat a ještě ted mě bolí břicho 🙂
https://www.facebook.com/231974676941420/videos...

leymea
5. dub 2017

@simi1510 o posunuti ovu dopredu nic nevim, jen, ze Ti prodlouzi tu LF. No prej nad 100mg pri dlouhodobejsim uzivani muzes mit neco s nervama, ale zase pisou, ze prebytek teli vylouci 😀 tak jsem radsi zustala u 80mg 😀 pak s B-komplexem jsem to snizila, protoze ten taky pyridoxin obsahuje.

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
magnesium a kys. listová je prý hodně důležitá v 1. trimestru....co jinak děláš v práci, nebo jsi Simi doma?

leymea
5. dub 2017

@monikadeny kyselina listova by se mela brat minimalne 3 mesice pred otehotnenim 🙂

simi1510
5. dub 2017

@monikadeny já jsem do ledna dělala v různých firmách účetní... ale vždy jen stres, nervy, doma pak bulení, že už to nedávám... v předposlední hlavně šikana od kolegyně, co byla pode mnou, které bylo přes 50 a hrála si na junior účetní stále, ale nikdy nic pořádně neuměla....

Tak jsem se rozhodla se vším skoncovat po tom létě a revizi... že už se nenechám připravovat o zdraví, že potřebuji klid, že další ztrátu kvůli práci nedám... tak jsem doma, udělala jsem si živnosťák a jedu sama na sebe.

simi1510
5. dub 2017

@leymea tak já jí beru už minimálně od srpna 2016...

majaaa82
5. dub 2017

@monikadeny To video je bozi 😉)

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
tyjo...přesně, tedy šikana u mě nebyla, ted zakládám se snoubencem s.r.o. ...takže jsem vlastně taky doma - v čem podnikáš?

monikadeny
5. dub 2017

@majaaa82
viď.....jsem tu byla mrtvá smíchy....

monikadeny
5. dub 2017

@majaaa82
jak je?

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
účetní děláš i na živnost???

monikadeny
5. dub 2017

@leymea
jj, papám ji od min těhotensví přes revizi do ted 1 tbl denně a magnesium s Bčkem

simi1510
5. dub 2017

@monikadeny účetnictví, ale ještě druhý projekt teprve budeme rozjíždět, a to pak bude prodej maloobchod, e-shop 🙂

simi1510
5. dub 2017

@monikadeny a co jak je? Rozjelo se ti to?

leymea
5. dub 2017

@simi1510 ja ji brala od cca ledna 2016 😀

monikadeny
5. dub 2017

@simi1510
a chceš něco do e-shopu 🙂 - co to bude, nebo napiš do soukromé....