Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sasala tak to je mi líto😦 ...tak snad se zadari priste 😉
@monikadeny že vajíčko se oplodní ale neudrží se a odejde s ms. Ja jsem zatím 5 dní bez ms, tak uvidíme..jak a co bude dál
Tak ja to mám dostat taky dneska, ale nějak ještě nic, ale bricho fakt bolí jako před menzesem tak se necháme překvapit .. jen už fakt kašlu na testování před menzesem pak se furt kontrolují a dělá to hodne s mojí psychikou ...
@tynulinka122
jo, příznaky, jak přes kopírák....no, ted holky, říkám, když to dnes nedostanu, tak to dám, jestli ale ano, tak zase budu smutná, njn, musíme se oklepat a jít dál a za měsíc se tu třeba sejdeme s //......dnes se fakt cítím divně, břicho pěkně bolí....
@tynulinka122 držím palečky aby mrcha nepřišla
@janajens
děkuji, jsi moc hodná....co ty, jak jsi na tom?
@jarmarca
tak to by mě zajímalo, říkám si, když nebudu těhu, jdu k chocholouškovi, příznaky, jak vyšitý a bílá čárka...
@monikadeny když to nedáme teď tak určitě pak ...ale ještě nehazim flintu do žita furt chodím jak magor na záchod se kontrolovat 😂me bolelo hodne v noci a ráno ale teď jen poboliva ...
@janajens děkuji moc snad nepřijde 😉
@monikadeny tak to asi k chocholouskovi půjdem spolu 😂
@monikadeny zatím. Nic na testu pořád něco jako dich možná ho chci jen vidět bolesti v krizi ráno zvracení po kafi a trošku žlutý výtok
@monikadeny jj, je to všechno na hlavu..příznaky jsou a test bílý..břicho bolí, ale mrcha nikde.. někdy si říkám, že bych si chtěla vidět do břicha, co se tam děje 😀
@tynulinka122 není zač musíme doufat
@kkac83 to bychom pěkně fusovali do řemesla doktorum 😃😉
@tynulinka122 no jo, to bychom je už nepotřebovaly 😉
To je moje druha profese - stale tehotny gynekolog amater, ktery porad cura na testy a pak akorat chodi pozde do prace, ptze cely rano stoji u lampicky a snazi se vykoukat druhou carku 😂
@tynulinka122
@kkac83
zkusila jsem blue test a zatím mínus. Já to taky nevzdávám, stále věřím....
@jarmarca
to jsi krááásně napsala.....jedu pryč, budu odpoledne a večer jdu na další mamatest....
@monikadeny koukám nevydrzela jsi já počkám do soboty lovení duchu mě nebaví už 😂
@ajulamamula můžeš zkusit ale nemyslím si že je falešný
@bellisimama ja vidim
@ajulamamula je to jasny//👍
@petapal snad uz jsem ani nedoufala 🙏 snazime se pristi mesic 2roky z toho jednou mimodelozni
@magdalenadu Ahoj, nevím co na to holky, ale mě to spíš přijde jako vadný test :( Radši bych zkusila jiný 🙂 Držím palečky, aby se objevil dušík ;)

@laura1972 - mám strach z věku, dřív jsewm byla těhu hned, v prosinci tedy taky, ale o mimi jsme přišli a ted mám obavy, že po revizi ani neotěhotním...
@simi1510 - to je mi moc líto Simi, vypadá, že to taky dostanu....
@sasala - co je biochem. těhotenství????