Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 děkuji ještě mám dva dny do MS
@denisa3101 kolik jsi dnes?
@kotito malinko 😁 proto to ani nepíšu 😂 je to ryska nebo prosaklina 😉 jsem 19DC a asi cca 4DPO ale to říct na jistotu nemůžu jelikož nemerim BT jinak má čekám 15.4
@denisa3101 a značka testu?
@kotito no právě 😂 na mimibazaru koupené mají akci jelikož v únoru končila expidace 😀 ale myslím že na testy to snad vliv takový nemá navíc ani ne 2 měsíce prošlé 😊 ale jak píšu je to určitě ryska i když jsem tehdy testu už dělala x a dneska je pěkně vidět a růžová 😁
Holky berete tu nekdo GYNDOPRYL?
@ms.neomagic já ho brala....měla jsem ho nasadit den po ovu a brát do mz. Ale mz už nepřišla.
@terka228 jee Terko ty uz jsi tehulka? kdy mi to uteklo? 😀 ja jsem ho ted dostala a mam ho zacit brat 18dc a brat ho 5dni...tak kez bych to mela jako ty 🙂
@ajulamamula
mamatesr nebude falešnák - pěkně ty
@denisa3101 To moc na rysku nevypadá 😳 udělej comfort..
@terka228
v kolikátém jsi,
@llenka_li aleje to kravina už něco mít na tt :/ comfort ještě ne 😁 ještě zítra udělám tenhle a pokud tam zase něco bude tak večer udělám comfort ale nevěřím tomu jsem cca 4 DPO což je brzo aby něco bylo na TT takže tomu nevěnují pozornost 😊
Ahoj děvčata, chci se zeptat, byla jsem 29dc na gynde a doktor mi řekl, že mám sliznici 22 mm a že buď přijde ms nebo jsem těhotná, dneska druhý den meškám, myslíte že bych mohla být těhotná?😍
Test si budu kupovat zítra, ale testovat chci až v sobotu, to mám narozeniny😇
@denisa3101 jsem asi slepon já nevidím ani tu rysku 😀
@kotito ,😁 na PC jde to blbé vidět ale přes tel ji.vidim krásné růžovou ale je to jedno stejnak to je jen ryska
@katka9184
no tak to bude krááásný dáreček, držím palce a pošlu srdíčko
@monikadeny děkuji za srdíčko 😘...Tak moc bych si přála, aby to vyšlo, cítím se tak trochu ...No jak bych to řekla... Mokra, tak se chodím kontrolovat, ale naštěstí nic...Akorát se bojím, aby to nebylo jen zpoždění kvůli operaci, abych nemusela na vyvolání😕
@katka9184
jo to znám, jsem 30DC, 12 DPO a trnu, abych to nedostala....jsem po revizi, vím, jak se cítíš...
právě ta revize mě děsí, je to jako potrat....
@laura1972
tak co ty? Dnes jsem koupil v Globusu comfort, večer ho zkusím, nejvíce lidí jej doporučuje, tak uvidím....co u tebe nového?
Je mi strašně líto Simi, zase jí to nevyšlo, byly jsme na den spolu.....achjo
@katka9184
já bych testla, a doma bych to kdyžtak řekla v den narozenin....tyjo, nevydržela bych nevědět...- vlastně až ted, do min těhu jsem vůbec netestovala....
@monikadeny no já vždy testovala moc brzo a nakonec z toho stejně nic nebylo, teď se bojím, aby nebylo jen zpoždění, takže to chci ještě dva dny vydržet a pak se ukáže. Tak moc bych si přála, aby to vyšlo.🤰
Ale žádné příznaky nemám, jen mě občas bolí břicho jako při ms.
@katka9184
ono to kolikrát stačí....držím palce
...takových, co to moc chtějí je tu hodně....a takovývh, co na E55 to dávají pryč taky - je to nefér...ty jsi ročník 84?
@ms.neomagic No, mně to fakt pomohlo 🙂 a miminko se konečně udrželo 🙂 Přeji Ti, aby to taky tak bylo ❤❤❤
@monikadeny Dnes jsem 14+2 🙂
@terka228
pěkné...my mohli mít miminko 1.9., ale v 11+4 jsem o naší holčičku přišla, nikdo neví proč. Ted se modlým, abych to nedostala...test mám stále neg....

@terka228 no to je krasny,tak se drz a opatrujte se 😉
@monikadeny to měnič mrzí 😢

@magdalenadu myslím že nic :/
@ajulamamula tvůj určitě falešnej není 😊 // jdou krasne vidět 😉
@bellisimama u tebe tam dušíka vidím 😉
@janajens no tam nic nevidím :/