Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

holky, to musíme dát, a pujdem ve stopách Terky....
@monikadeny to mě moc mrzí
dokud mrcha nedorazí, je stále naděje....
@terka228
máš na profilu pěknou foto z UTZ....naše holčička měla podobnou, byla jen o málo mladší....ale genetika dopadla ok, tak máme po revizi 8.2. zelenou, tak se snažíme, spíš tedy ted čekáme, zda-li nám bylo přáno....30.4. se vdávám, šaty jsem měla šité pro těhulku, strašně bych si přála, abych to ještě stihla....❤
@katka9184
a jak se slečna bude jmenovat?
holky, už jsem skoro bez srdíček pro štěstí, jak se dají na koníku získat??????
@monikadeny pošlu ti
počkej, to musí někdo poslat - nech si je mám ještě dvě 🙂
@monikadeny Já se taky modlím, aby vše bylo dobré.... 🙂
@ms.neomagic Děkuju 🙂
@monikadeny Jé, tak to moc držím palečky !!!❤
@monikadeny zřejmě zprávička nepatřila mně, i když bych ráda už napsala vybraná jména, já ještě nevím, zda nám to vyšlo, mám dva dny zpoždění a TT budu dělat až v sobotu 🙂
@monikadeny ahojky, tak u me zatím stejné. Zatím nic konkrétního. Podle cyklu ms měla přijít včera, ale dle aplikace v mobilu mi to vychází na zítra, tak zatím netuším co bude. Pokud ms do zítra nepřijde, tak zkusím testnout ráno. Mám mamatest i ten od DEST PHARM PREGNANT 10, ten bych řekla, že už jsem kdysi měla a není špatný. Určitě lepší než mamatest. Něco na tom je vidět, ale jen při určitém úhlu, ale kdo ví. Jen poslední dva dny jsem šíleně unavená pořád a spala jsem i přes den, tak nevím co to je. K tomu změna nálad, no šílený. Ty😨 budeš testovat zítra? 🙂
@katka9184
promin....to bylo Terce, ale ty to taky dáš, věřím ti
@laura1972
zkusím večer, někdo tu psal, že má večer lepší čárky, tak dokud nebude duch, zkusím ráno a večer. Snoubenec ráno něco viděl, ale až na zaschlém testu a já na něm nevidím nic, tak zkusím večer. Stále růžový papír od uhnízdění, strašně se bojím, abych to nedostala, dnes mě bolí bčicho, jak při vydatně MS - Simi je moc smutná, dnes dostala MS
@katka9184
to jsme Kačko stejně.....
@monikadeny Děkuji, kéž by si měla pravdu.
Jenže nemám ani jeden příznak, jen to zpoždění, moc se bojím, aby to nebylo způsobeno operaci, kde mi dělali srůsty, abych nemusela na vyvolání :/
@laura1972
vlastně večer už skoro je vid, ráno jsem testovla v 9, protože jsem celou noc běhala na WC....to běhám stále....
@katka9184
já proti prosinci taky ne, to jsem se prsou nemohla dotknout, ted skoro nic, jediné společné je běhání na WC, jinak ani pachy...nic, jen vlčí hlad....
@monikadeny a kdy budeš testovat? Já to chci vydržet do soboty. Jak se cítím " mokrá" tak pořád chodím na záchod a kontroluji, zda mrcha nedorazila...
@terka228
bude neboj, to nejhorší máš za sebou.....jak se slečna bude jmenovat?
@katka9184
jo, to já taky, bojím se, že to dostanu, taky mám pocit, že jsem to dostala dnes už asi 20x...do toho to břicho - no já to otestuju, i kdyby miniduch, budu aspon vědět, že je šance, že mrcha nedorazí....ráno i večer.....

@monikadeny jinak mě je taky Simci líto 😔, snad už se jí brzy zadari. Loni v létě jsme otěhotněli skoro nsstejno a nastejno o to přišli ☹ od té doby se jí nedaří otěhotnět. Mě se to od te doby sice 2x díky clostilbegytu povedlo, ale nakonec to dopadlo špatně 😔 tak doufáme s přítelem, že snad do třetice to vyjde. Zrovna včera jsem se stavila u mého dr. jeli jsme tam.pro teh.testy FO lékárny, tak mě napadlo, že když už tam.jsme aby mi zas napsal clostilbegyt a duphaston jak jsem brala, protože se začíná brát 3 DC a kdyby to ted nevyšlo, tak bych ho stačila vzít v neděli kdyby ms zítra dorazila, abych nemusela čekat další měsíc. Po revizi jsem ho ted nebrala, dal mi ho tehdy až když proběhla první ms po revizi, takže jsem zvědavá kdy zase zabere. Posílám taky srdíčka, mám jich plno, tak je tady rozdám a snad někomu přinesou štěstí 🙂
@monikadeny no já mám bolesti od neděle, ale včera a v úterý byly bolesti opravdu velké, až křeče, to už jsem házela flintu do žita...Ale dneska jsou jen občas, tak doufám, že zítra už nebudou třeba vůbec, jen abych se nespletla...Moc se bojím☹
@katka9184
přemýšlím, jestli to netestnu ted.....jsem napnutá, jak kšandy, pujdu na WC a kdxyž MS nebude, udělám testík....a pošlu, tedy sněhobílej posílat nebudu, když bude něco, pošlu....
@laura1972
jsi strašně moc hodná....tak co, jdeme na test?
@monikadeny dobře, tak utíkej😀 a držím tak strašně moc pesticky😘👏
@katka9184
díky ...já tobě taky...😘
@monikadeny zatím vítězí Anička 🙂 Ale stejně ještě počkám na potvrzení pohlaví 🙂

@janajens moc