icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
6. dub 2017

@laura1972 - mám strach z věku, dřív jsewm byla těhu hned, v prosinci tedy taky, ale o mimi jsme přišli a ted mám obavy, že po revizi ani neotěhotním...
@simi1510 - to je mi moc líto Simi, vypadá, že to taky dostanu....
@sasala - co je biochem. těhotenství????

tynulinka122
6. dub 2017

@sasala tak to je mi líto😦 ...tak snad se zadari priste 😉

sasala
6. dub 2017

@monikadeny že vajíčko se oplodní ale neudrží se a odejde s ms. Ja jsem zatím 5 dní bez ms, tak uvidíme..jak a co bude dál

tynulinka122
6. dub 2017

Tak ja to mám dostat taky dneska, ale nějak ještě nic, ale bricho fakt bolí jako před menzesem tak se necháme překvapit .. jen už fakt kašlu na testování před menzesem pak se furt kontrolují a dělá to hodne s mojí psychikou ...

monikadeny
6. dub 2017

@tynulinka122
jo, příznaky, jak přes kopírák....no, ted holky, říkám, když to dnes nedostanu, tak to dám, jestli ale ano, tak zase budu smutná, njn, musíme se oklepat a jít dál a za měsíc se tu třeba sejdeme s //......dnes se fakt cítím divně, břicho pěkně bolí....

janajens
6. dub 2017

@tynulinka122 držím palečky aby mrcha nepřišla

monikadeny
6. dub 2017

@janajens
děkuji, jsi moc hodná....co ty, jak jsi na tom?

monikadeny
6. dub 2017

@jarmarca
tak to by mě zajímalo, říkám si, když nebudu těhu, jdu k chocholouškovi, příznaky, jak vyšitý a bílá čárka...

tynulinka122
6. dub 2017

@monikadeny když to nedáme teď tak určitě pak ...ale ještě nehazim flintu do žita furt chodím jak magor na záchod se kontrolovat 😂me bolelo hodne v noci a ráno ale teď jen poboliva ...
@janajens děkuji moc snad nepřijde 😉

tynulinka122
6. dub 2017

@monikadeny tak to asi k chocholouskovi půjdem spolu 😂

janajens
6. dub 2017

@monikadeny zatím. Nic na testu pořád něco jako dich možná ho chci jen vidět bolesti v krizi ráno zvracení po kafi a trošku žlutý výtok

kkac83
6. dub 2017

@monikadeny jj, je to všechno na hlavu..příznaky jsou a test bílý..břicho bolí, ale mrcha nikde.. někdy si říkám, že bych si chtěla vidět do břicha, co se tam děje 😀

janajens
6. dub 2017

@tynulinka122 není zač musíme doufat

tynulinka122
6. dub 2017

@kkac83 to bychom pěkně fusovali do řemesla doktorum 😃😉

kkac83
6. dub 2017

@tynulinka122 no jo, to bychom je už nepotřebovaly 😉

jarmarca
6. dub 2017

To je moje druha profese - stale tehotny gynekolog amater, ktery porad cura na testy a pak akorat chodi pozde do prace, ptze cely rano stoji u lampicky a snazi se vykoukat druhou carku 😂

monikadeny
6. dub 2017

@tynulinka122
@kkac83
zkusila jsem blue test a zatím mínus. Já to taky nevzdávám, stále věřím....

monikadeny
6. dub 2017

@jarmarca
to jsi krááásně napsala.....jedu pryč, budu odpoledne a večer jdu na další mamatest....

magdalenadu
6. dub 2017

Holky co myslite? 10 DPO... moc dekuhu 🙏👍

janajens
6. dub 2017

@monikadeny koukám nevydrzela jsi já počkám do soboty lovení duchu mě nebaví už 😂

ajulamamula
6. dub 2017

Holky? Dnes 26Dc mela prijit potvora ale neprisla a...? Bojim se at to neni falesnak mam zkusit jeste jeden?

janajens
6. dub 2017

@ajulamamula můžeš zkusit ale nemyslím si že je falešný

magdalenadu
6. dub 2017

Jeste v negativu, vidite tam prosim neco? Moc moc dekuju 🙂)

bellisimama
6. dub 2017

Prosím zkušené hledačky duchů 😀 mám s testováním čas, nicméně jsem nevydržela. Vidíte taky ducha nebo mi už definitivně hráblo?

petapal
6. dub 2017

@bellisimama ja vidim

petapal
6. dub 2017

@ajulamamula je to jasny//👍

ajulamamula
6. dub 2017

@petapal snad uz jsem ani nedoufala 🙏 snazime se pristi mesic 2roky z toho jednou mimodelozni

janajens
6. dub 2017
martinie88
6. dub 2017

@magdalenadu Ahoj, nevím co na to holky, ale mě to spíš přijde jako vadný test :( Radši bych zkusila jiný 🙂 Držím palečky, aby se objevil dušík ;)

andvejka
6. dub 2017

@karol221 Děkuji moc :*