Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny to byly taky u mě první příznaky, které začaly, chození pořád na malou hlavně v noci a asi tak od 7DPO, pak to popichavani prsou sem tam lehce behem dne a citlivé bradavky a pořád ukrutná žízeň. 🙂 tak testni a dej sem oba testy i ten z rána. Možná z toho něco vylustime 😀 ja měla taky tehdy až po zaschnutí lehce něco růžového na testu a jen fakt pidi a nakonec test každým dnem zesiloval a tehu jsem byla 🙂
@denisa3101 já tam nic nevidím a 4dpo nemůže být ještě ani vajíčko v děloze. Já jsem 8dpo a už se mám za blázna, že testuju
@monikadeny držím palečky
@monikadeny ja zrovna dva dělala ráno jeden ten Pregnant 10 a druhý ze stejné moči ten Mamatest. To kdybych věděla, že budeš testit večer, tak jsem ten jeden nedělala. 🙂 tak testni aspoň ted ty a hoď foto jsem napnutá a zítra ráno už testnem spolu 🙂
@monikadeny a nezapomen dát fota obě i ten z rána 🙂 držím palce 🙂
@bellisimama ano beru to taky za risku a psala jsem že je brzo 😊
@denisa3101 však oni na tebe třebas ty čárky za pár dní vykouknou. já zkusím testovat zítra ráno, modlím se ať tam ten náznak čárky zůstane 🙏
@laura1972
ráno testnu určo, ted jsem je přinesla, na tom zaschlém z rána když se hodně snažím je možná čmouha, ted bíl - tak ho nechám trochu zaschnout, dojedu do servisu pro auto a pošlu (je to jen kilometr, bude to hned ju
@monikadeny jasně budu čekat 🙂
@bellisimama a kterej pak ses DC nebo DPO ? Kdypak se ti ukázal první náznak // ? 😉 A držím palečky aby tam byli // a ještě silnější 😉😊
Tak buď to pomalu uz dostávám ,nebo jen trochu spinim, když se utru tak do růžová je trochu na toaletaku ,ale v míse ne tak uvidíme ...jsem z toho uz magor!!!
@denisa3101 Jsem 8 DPo, a vím to přesně, protože jsem byla na Utz a dostala pregnyl. Od 5 DPo ho už ale v těle nemám, testovala jsem jako každý měsíc a test už byl negativní. Dneska tam byl náznak ducha ( nevím jestli ho uvidíš taky😀)
@bellisimama jo preece tobě jsem psala a čárku vidím 😊 na 8DPO je to dobrý 😊
@tynulinka122 držím pesticky ať se to ne rozjede a je ti jen špinění mě začalo bolet břicho tak jsem vlezla do vany s malou a teď si dávám relax sama
No ja už ani nějak nedoufam ze by menstruace nepřišla, ale nechám se překvapit teprve se snažíme 1 měsíc od listopadu co jsem potratila jsme si dali ve snažení pauzu, tak když se to nepovede teď tak urco priste 😉 a co ty dusika si zase měla dneska ?
@tynulinka122 já ho viděla ale tady na fotu vidět nebyl tak nevím zda si něco nenalhavam
Tak to jsou takový ty slabi co jsou vidět líp živě než na fotce jen priste testují az po meskani menzesu dřív dřív ani nehne !
@bellisimama no,něco slaboučkého vidím...tak ať sílí💗
@tynulinka122 já taky čekám teď do soboty jestli to dostanu nebo ne pak dám testik první až sobota ráno
Já udělám test az příští týden zda se to pořádně nerozjede ...
jsem tu, snoubenec to nafotil i na negativ, na tom prostředním je z určitého úhlu malililinko něco vidět, jsou v 5,9,18:30 hod
@monikadeny tak se pochlub
@tynulinka122
přesně, to mám celý den, vypadá to, jako kyž to dostanu sem tam růžový papír, ted zas nic a test nic - blue ukázal 0
@monikadeny Tak na těch normálních nic nevidím nebo jsem slepá ... a na tom negativu vidím taky na tom prostrednim stinek😉
ten negativ, když zvětším a hodně chci, něco malilinko vidím, ale z toho před chvílí v 18,30 ani tuk. A to ten prostřední vy,lezl asi až po hodině - mám strach holky.....
@tynulinka122
děkuju ...testnu ráno a když, asi to bude průser, zítra 13 DPO a 31 DC
@monikadeny no me poboliva furt to bricho,ale jen chvilku růžové pak zas ne a kdy jsi měla ovulku ? Ja ji měla 21 března ale snazili jsme se dva dny pred tím ale třeba se vajíčko u mě oplodnilo za dyl jinak nevím ...
a test máš bílý ?
Jinak holky, všem moc díky za srdíčka....😘

@monikadeny Děkuji moc😘