Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tynulkaxix Ano 🙂 používala jsem od Dr.Maxe ty maj podle mě nejlepší 😉 držím pěsti 🙂
Ahoj, asi mám hloupý dotaz. Včera a dnes na testu //, ale na ultrazvuk jdu až 26.5. je jisté, že jsem těhotná jen podle testu? Vynechání MS 4dny, bolí me v podbříšku jako před MS a pořád chodím čůrat.
@verisek157 no rozhodně je silnější než co tady dávají jiné holky, takže v tvém případě asi fakt gratuluju 🙂. Ale určitě si udělej za dva dny znovu kdy by měla být ještě silnější a pak volej dr.🙂
@nelly2711 to mě mrzí ☹ budu držet palce ať to bezy klapne.
@verisek157 to není slabé to jw zřetelná a krásná čárka , to je jasně pozitivni gratuluju!🙂
@verisek157 co ja bych za takovehle cary dala 🙂 gratulace
@verisek157 tohle už není duch, je to jasná druhá čárka ;) Potichoučku gratuluji a ať se vše vyvíjí jak má ;)
Zkusim zitra rano to budu druhy den pokud tam nic nebude je to jasne.a ten hnd.ruzov.vytok?mohlo by to byt uhnizdeni treba?a pak dva dny nebylo nic to me zarazilo :( nemam ji moc silnou ani kusy citim na pravo taky tlak nebo tlaceni.no uvidim zitra.
Dnes jsem 7den po et test nic.A do toho me boli v krizi a nohy a zacla jsem mit vytok hnedy.Mam strach,ze zacina ms
Bricho me neboli jen v krizi
Mam dve ve ctvrtek bylo Opu v pondeli ET morulku jednu a jedno 10ti bunecne
@chajdaloupka Jé to je krásné 🙂 Benu mi ukázal taky nádherné dvě čárky 🙂 Jinak na utz bylo asi fakt brzo, já jsem měla poslední ms 31.3. a jdu až teď ve čtvrtek...

@evcann Děkuji 🙂