Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@chajdaloupka Ne, nebyla. Nemám žádný problém, tak mi to přišlo zbytečné a jen bych se stresovala... Po pravdě jsem moc nepochopila, proč tam tolik lidí hned chodí, takže si radši počkám a snad to bude v pořádku 🙂
Ahoj holky. Tak jsem si na vase rady koupila clearblue. V lekarne, kde jsem byla maji jen mamatesty prouzky. Tak i ty jsem si vzala do zasoby. Svete div se. Mamatest ma bajednou slabou carku. Uz zadny dusik, ktery se musel hledat. Tak jsem si zkusila i clearblue. Plus tam bylo okamzite. Driv nez kontrolni carka a nezmizelo. Dle ovu 3tt+5d
Tak holky dnes mi brali krev a zitra kolem poledne si mám zavolat na výsledky.... :( jsem z toho vyrizena... srdce busi jak o zavod... je tu někdo kdo vylozene taky ceka?
pididušíka na spodním testu já vidím .
8den po ET a stale od vcera furt trochu spinim testik nic tak jeste doufam,ze by to mohlo vyjit
@verisek157 krasna cara kolikaty den jsi
@petapal jo tak to vůbec netuším 🙂
@verisek157 Ten poslední je už silnější, než kontrolní... Krásná práce a velká gratulace potichounká, samozřejmě 🙂
Je mi furt i zima nejaka
Navaly jsem mela pred dvema dny asi tri dny a ted zima jj zkusim a dekuji za uklidneni jsi zlato
@verisek157 Gratuluji 🙂 můžu se zeptat, kdy jsi přibližně udělala první test 4.5? Zda to bylo před vynecháním MS nebo až po? Děkuji 🙂
moc gratuluji a přeji tobě i miminku hodně zdravíčka 😉 tatínkoj samozřejmě taky....
@slunicko01 Vidím ducha 🙂 Kolik jsi DPO?

@g_m Děkujii, bože jak ja si to přeju... strašně moc 🙂