Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@slunicko01 me mama test duchoval 2x, a 2x tehotenstvi 😉 drzim pesti 😅
Holky co myslíte, v nedelu a pondeli pozitivni test, břicho me porad boli jako na MS a parkrát denně pichnuti. K Dr jdu az 26.5....Mam zase testovat? Pokud se objevily // jsem těhotná i bez potvrzeni Dr? Omlouvám se hloupy dotaz, ale je to poprvé 🙂
@gepe jsem zvedava, žádný příznaky u sebe nevidím ☺ ale snad to dopadne...
@mirecka0 muzes testovat jak casto a dlouho chces, jen se mozna zbytecne stresovat 😉 stejne se vice dozvis az u mudr a mozna uz i vice uvidis 🙂
@slunicko01 dopadne 🙂 na priznaky je cadu dost. U prvniho jsem zacala mit az cca 14po potvrzeni tehotenstvi, prestalo mi chutnat kafe, zacalo mi vse smrdet, aj. Cca 6tt-7tt. Ve vysledku jsem za cele tehotenstvi pribrala 3, 5kg. U druheho naprosto vubec nic, a to ke konci 1 trimestru prirozene skoncilo. To vsak neznamena, ze kdyz nejsou priznaky, ze neco neni v poradku. 😉
Děvčata, kolikátý DC se vám objevili čárky? Měli jste příznaky těhu dříve, než pozitivní test?
Holky, tak mi to nedalo, udělala jsem si ještě jinej benu test a tam se objevila druhá hned ☺
@bajule jsem dneska 25dc z 28 normálně
@slunicko01 gratuluji! 🙂 To já už jsem 32DC, takže nedoufám... Mamatesty všechny negativní a lékárna zavřená 😒
@bajule nikdy nevíš... Na tom mamatestu mam fakt ducha, ten benu opravdová čárka... Tak počkej na zítra a kup jinej test...
@slunicko01 mne hodil benu25 carku uz 8dpo. Neverila jsem. Mamatest jen ducha. Stezi viditelneho. Ale postupne carka sili. 😵
@bajule ja na benu videla slabou carku, ne ducha, 21DC. Mamatest ale skoro nic. Dlouho. 26DC byl pak i matest s le slabou ruzovou carkou a clearblue jasne plus. Carka sili, ale cdtla jsem, ze na intenzitě az tolik nezalezi. Muze to zkreslovat, zalezi jak se pije atd. Pak uz jen krev a dr.. 😉
@mosquito
@slunicko01 No já tomu moc nevěřím, ale uvidíme... Musíme mít mimčo, dokud jsem použitelná 😀
ahoj holky, mohu mít dotaz? na těhu testu mám dvě dálnice, hcg je hodně nízké. mohlo by se jednat o biochemické nebo je to tak normální?
@g_m byla jsem tam u něj ráno,zastupovala ho jiná mudr-měl operační den. odpoledne mi poslal zprávu, že si mám zavolat protože už má výsledky. tak jsem tam volala a on že hcg v krvi je,ale je nízké (neřekl kolik) a že by se mohlo jednat o biochemické těhu. tak nevím jestli je to správné mít na testu dálnice a hcg nízké
pipinka tak uvidis drzim pesti
@bajule držím palce ať to vyjde...

@maikkynna asi 15... Tak uvidíme co zítra. Dostat to mám až v sobotu...