icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
7. dub 2017

@tynulinka122
ale ne......achjo....mám obavy, že mi taky dorazí, od uhnízdění sem tam růžový papír, už meškám sice 3. den, .....je mi to líto, sejdem se tu tunulinko za měsíc.

Bylo nás 7 a pozitivní je jen jediná....tyjo...

monikadeny
7. dub 2017

@laura1972
dobré ráno - Lauro, tentokrát sněhobílo, asi tamten test udělal falešnýho ducha.
Testla jsem v 5 h a ted, když jsem nepila a ještě byla koncentr. moč a nic.
Nechám to na večer a pak už budu jen testovat ráno - stejně měbolí už 3 den břicho, jako, když jsem to dostala - zatím tedy mrcha nedorazila...

monikadeny
7. dub 2017

@laura1972
co ty? povídej....

laura1972
7. dub 2017

Dobré ráno holky. Ták jsme tam s přítelem koukli na toho rejpálka co tady psal nechutný komentář Monče o tech kondomech a přítel říká, že to nejspíš ani nebude ženská, ale chlap. Fotka je stažená z internetu, schválně koukněte na blog. Sice je tam v nějakých skupinách, ale nic bych za to nedala, že je to i nějaký uchyl.

tynulinka122
7. dub 2017

@monikadeny já prostě jedu dal cim ze kdybych na to furt myslela ,že se to nepovedlo tak se zblaznim ...uvidíme se tu az bude správný čas .. držím palecky at se objeví u tebe //😉

monikadeny
7. dub 2017

@tynulinka122
dobře, hodně zdaru na příští ovulaci.
Měj se. Pa.

monikadeny
7. dub 2017

@laura1972
jo a nemá ani jedinou přítelkyni na profilu, i to mě npadlo - co je mi víc líto, majua sem taky chodila a byla mezi námi, jestli se nemýlím....prpč tu rok sleduje čet, když nepatří mezi nás?

Lauro, jak jsi na tom?
Ze sedmi je poz. jediná a jen my dvě jsme to zatím nedostaly.....povídej

tynulinka122
7. dub 2017

@monikadeny me drží nad vodou můj přítel a moje ctyrnohy tříletý miminko..děkuji a papa😉

monikadeny
7. dub 2017

tady je holky smutné to, že ty, co to opravdu okolí přejí a chodí sem se svým zármutkem, tak jim to nevyjde. Přijde mi ten svět nespravedlivý, proč toužícím maminkám není dáno a spousta jich jde na potrat dobrovolně...to je mi líto hodně...

Tak co Lauro, co testík....držím moc palce ❤

janajens
7. dub 2017

@monikadeny já jsem sem taky dávala testik ale řekla bych že na něm nic není 😢

monikadeny
7. dub 2017

@tynulinka122
to je krásná slečna. Mám doma tříletou malou špicku - ty jo, když nám naposledy umřelo mimčo, ona to poznala, stále mi lehala na břicho a knučela....doktor říkal, že to psi dělají, že to poznají....

monikadeny
7. dub 2017

@janajens
jé, já to přehlédla, ajo, ještě těbe tu máme Jani promin, jdu na něj....

tak oprava, ještě je tu Janička v boji o mimíska...

janajens
7. dub 2017

@monikadeny juu děkuji no nevím. No. Včera jsem viděla ducha ale já to neumím dát do negativu a myslím že tam stejně nic není dneska jedu do cz koupit české testy tyhle byli levné z internetu a když to nedostanu testnu ráno

monikadeny
7. dub 2017

@janajens
Jani, já tam nevidím nic :( - ale ještě máme holky naději, dokud to nedostanem (Jani, ty jsi měla termín v dubnu vid, pod jménem ti to ještě visí, asi proto jsem to přehlédla - promin pls)

janajens
7. dub 2017

@monikadeny mělw no ale dávala jsem i narození malé nevím proč to nepíše že už jsem porodila

deli_lah
7. dub 2017

Já se tedy přiznám, že vás tu také neustále sleduji, ale spíš z povzdálí držím palce, než že bych se chystala přijít a rýpat :-/ to bylo podle mě dost hnusné... Já mám momentálně cca 4 dny do ms a pořád nevím, zda doufat nebo se připravovat na zklamání... Takže ještě jednou všem hodně štěstí 🍀

katka9184
7. dub 2017

@monikadeny No včera večer před spaním, to bylo hrozný, ale teď to jen občas bolí jako vaječníky. Mám malinko výtok, tak se aspoň můžu radovat, že není úplně sucho, ale bojím se, že to je jen oddálené a že ms dorazí třeba za pár dní :(

janajens
7. dub 2017

@katka9184 a nebo třeba nedorazí já se taky modlím sice test nic ale dneska je to poslední den zítra bych to měla dostat nebo dneska tak tfuj tfuj

katka9184
7. dub 2017

@janajens No já mám dneska třetí den zpoždění právě

janajens
7. dub 2017

@katka9184 tak snad se zadarilo já začínám být nějaká nastydla prskam jako křeček tak třeba se fakt zadarilo testik jsi zkoušela nebo pořád ne

monikadeny
7. dub 2017

@deli_lah
jé, tak držíme palečky 🙂

katka9184
7. dub 2017

@janajens Já mám už druhý den rýmu, včera jsem si myslela, že snad mám i teplotu...Ale k tomu to asi nebude 🙂

janajens
7. dub 2017

@katka9184 no já z ničeho nic před noc hlavně aby ti nechytla moje princezna

monikadeny
7. dub 2017

@katka9184
tak já to mám podobné, 3 dny, jako ty, ale sem tam, když jdu na WC růžový papír, vždy si řeknu, mrcha dorauzila a za 5 min nic. Pak půl dne pohoda, když se víc hýbu lehounce růžové špiním, ale ne zas tolik, abych to měla na kalhotkách, tak nevím....
Kačko, kéž by nám to s Janou a Laurou a ostatníma vyšlo co.....😉

monikadeny
7. dub 2017

Bxch se radostí opila - mlíkem 😂

monikadeny
7. dub 2017

@janajens
Kačka čeká na narozky do soboty - no, ale když je tu, třeba ji na testík nalákáme...
...holky, zítra je štastná 8 (8.4.) tak třeba zítra

Co ty Lauro??????

monikadeny
7. dub 2017

@laura1972 tak co ty, čekám, že napíšeš, co testík?

katka9184
7. dub 2017

@monikadeny No já bych jásala radostí, nikdy bych neměla asi větší. Ale pořád se bojím:(... Uvidíme zítra, snad se na testu něco objeví :( dala bych za to nevím co.

janajens
7. dub 2017

@monikadeny no já pochybuji myslím že už by bylo něco vidět nebo možná ty testy jsou nekvalitní uvidíme dneska koupím dr Maxe a uděláme tenhle testik nevzdává mě to holky bojujeme a držíme si palce zároveň

deli_lah
7. dub 2017

@monikadeny děkuju moc 🙂 nejhorší je, že jsem se zařekla, jak testovat budu jedině v případě, že budu mít už 2 týdny zpoždění... netuším jak bych to měla ale vydržet pak 😀