Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny je to nějaký divný no. Navíc blby tady je, že si tu nemůžeš uzamknout profil jako to je třeba na emimino a kdo ví kolik je tady takových lidí, co se vydávají za ženský a slintají nad našima fotkama. 😠 Co jsem tady nedávno četla, tak už to tu i bylo. Jinak u mě pořád stejné, ms by měla dorazit dnes,poboliva mi od včera večer podbřišek a v kříži, pak zas nic a ráno taky, ale jinak na ms zatím nic ani spineni, tak jsem z toho taková nejistá, co bude. Jindyuzuž v tuhle dobu, jsem měla pěkně viditelnou čárku. Už 10-11 DPO ducha. Posílám test, ale asi z něj nic nevykoukas 😔
@monikadeny už jsem poslala, máš ho tam 🙂
Holky, já tomu rozumím, máte třeba i pravdu v tom, že je to do jisté míry "uzavřená" skupina... ale: nechápu, proč některé testujete jak zběsilé už od 6. dne po ovulaci, když víte, že test bude negativní. To samé je s lovením duchů. Těhotenské testy jsou schopné vyrobit ducha i těsně před menstruací, reagují na kde co. Je to jen obyčejná chemie, nic víc. Pak se tady stresujete a pláčete, že vám přišla menstruace a že zase nic. Proč si nedáte chvíli voraz od testování, sledování ovulace, měření teploty a různých pilulí a nenecháte tělo, aby se srovnalo samo? (pokud nejste vyloženě nemocné vy či váš partner)? Pamatuju, jak Simi říkala, že se na to vyprdne, že si pořídila kotě a bude se věnovat číčousovi. A stejně tady kempila a testovala jak vzteklá (nic proti ní, je to jinak sympaťanda).
Ráda vás čtu, ráda si tu s vámi povídám, je to pro mě trochu únik od starostí běžnýho života, jen mi prostě připadá, že to některé z vás hrozně hrotí. Myslely jste někdy také na vaše partnery? Vždyť si musejí připadat jak plemenní býci. Tohle snažilkovské šílení pro ně může být celkem nepříjemné. Ano, třeba děti chtějí, ale ne takhle. Jen vám to neřeknou, aby vás nezranili.
neberte mě špatně, nejsem ta, která by měla zapotřebí se tady nad vás nějak povyšovat. To vůbec. Jen píšu, jak to cítím. A to i přes to, že jsem téhle komunity taky do jisté míry součástí, protože tu jsem. To stačí.
@janajens jj mam cykly 26dnu a dnes jsem 28dc 🙂
@deli_lah
to nejde vydržet 🙂
@monikadeny vím, ale po tom jak to dopadlo posledně se toho hrozně bojím :-/ proto jsem zase přišla na koníka, abych na to nebyla "sama".
@laura1972
máš to jako já, ale včera Terezka posílala svý testy, čeká asi holčičku a měla 12 DPO bílo a pak se jí to zvedalo a podle mě chlapeček je ještě později.
Ještě není mrcha, je šance....
@majaaa82
1) není tu ani jedna holka, co testovala od 6 dne
2) já testuji své těhu poprvé, minulé jsme testla, když jsem to týden nedostala, bylo mi po revizi doporučeno vědět, kdy ovuluji a tak zkouším i těhu
3) nechápu, jak si někdo může číst rád utrpení druhých....
@majaaa82
jo a Simi nech být, kdyby jsi prožila, to, co ona, tak by jsi se položila dááávno!
@monikadeny no uvidíme. A kdy se ji tam objevil nepatrný dušík? Já už jsem dnes dlouho po ovu. Dnes 15DPO.Ale člověk pořád doufá no.Přesně jak píšeš ty, dokud není ms. Dej foto, třeba něco pidi se tam objeví 🙂
@ajulamamula tak to ja mám od 28-32a dneska 32den😵 tak držím palečky ať čarka je silnější každým dnem
@laura1972
má foto na stránce 1 020 ze včera - jukni, vypadá, že 13 DPO
@janajens
já 12 DPO a 32 DC 🙂
@majaaa82 ja je naprosto chapu. Testuji co kdyby se tam neco ukazalo. Chtej nejakou nadeji. Ja se teda citila lip kdyz jsem testovala pred MS ( je pravda, ze vzdy 1 test, nekdy i v den MS, takze nanejvys dva testy). Vysel mi test negativni, porad jsem doufala, ale uz jsem byla pripravena na MS, takze jsem prichod MS prijala v klidu 🙂 neprekvapila me. Takze pro me bylo lepsi testnout pred MS. A partner? Ten o mem testovani nevedel. Jasny, nechapu testovat 6dpo, urcite bych testovala nejdriv 10dpo. Kazdopadne je to kazdyho vec. Pokud to tady nekomu vadi, tak nevim proc sem chodi. Proste jsme blaznivy zensky, ktery touzi po miminku 🙂 ja se dockala po vic jak roce a preju to tady vsem zenam, at uz testuji denne a nebo netestuji vubec 😉
@monikadeny
co kecám už 13 DPO a 31 DC
@leymea
hezky napsaný - děkujeme
Holky, zvažuji, že budu psát jen osobní poštu těm, co o to mají zájem a nebudu tu bavit (hihňálky).
Docela mě přístup některých udivuje
@monikadeny ale na testu jsi měla aspoň krásného ducha já nic tak tomu už moc nevěřím ale jak říkám pokud to nedostanu a jestli se dneska dostanu do cz udělám test ráno když se nedostanu tak v neděli
@deli_lah děkuju za podporu 🙂 u mě je to právě tak, že u mě byl pozitivní test na ovulku v pondělí 20.3. večer ve 22.h.a podle bolesti v podbřišku, tak byla pravděpod. až ve středu. Ovu test už pak zeslábl úplně v úterý a ve středu večer opět zesílil, ale většinou když jsem.ovu testovala, tak 2x denně s odstupem 10-11.h ale tentokrát kdyby ta druhá ovu byla jako tehdy, tak.jsem.testovala ten další test s odstupem déle než tech 11.h. takže už pak test začal slábnout, takže bych ji jedině prosvihla. Ale být mohla no. Ale i tak, dnes už bych byla stejně tak 14FPO.což už 10-11DPO u mě byla vždycky viditelná čárka. Sice jsem předtím užívala clostilbegyt na větší tvorbu vajíček a duphaston, takže mé tělo reagovalo na vše rychleji a ted po revizi tak u mě zatím proběhla jedna ms, takže clostilbegyt bych měla začít brát už ted při další ms, co má přijít dnes. Vím, že u mé nejstarší dcery když byla ted naposledy tehu, tak ji test ukázal slabou čárku až týden po vynechání ms a jinak ani tuk, ale nevím jak by to bylo u mě.
@monikadeny Nebuď na mě naštvaná, opakuju znovu, nemyslím to ve zlém. Nevnímám to tak, že bych si četla utrpení jiných a bavila se u toho. Nevím, jak jsi na tohle přišla. Na MK funguju i v jiných diskuzích s úplně jinými tématy. A také jsem říkala, že Simču považuju za fajn babu, tak do mě nemusíš tak zhurta 🙂
Ano, také jsem potratila, také jsem si sáhla na dno, a to i z úplně jiných důvodů. Ale proboha, proč se v tom tak strašně patlat pořád dokola? Nebylo by lepší navštívit třeba psychologa, který by pomohl konstruktivně? Vždyť tady se jen do jisté míry mučíte navzájem. Nemůžete se pak divit, že někdo, kdo sem nakoukne, třeba i hledá radu, se musí probíjet tunami příspěvků, které jsou mnohdy dost šílené, napíše něco od plic. Když jsem sem jako těhule přispívala, byly jsme na straně +-280. Za rok a půl jste tu napovídaly 800 stran o tom samém. Čekání na ovulaci, ovulace jako svatý grál, atomové odpočítávání, menstruace, slzy. Dokola pořád, každý měsíc. Proč?
@leymea Ale já vám to (i sobě) taky přeju, o tom žádná. jen si prostě nemyslím, že tohle pomáhá otěhotnět. Spíš naopak, psychika je fakt docela mrcha a jsem přesvědčená, že u mnohých dam je to právě jen o hlavě. Fyzicky zcela zdravé pak chodí zbytečně na gyndu, cpou se hormonama, přitom by stačilo jediné. Milovat se často, pro radost a neřešit to tady.
A ještě dodám, jsem teď cca 8.-9 dní po ovulaci. Přesto mi tady na MK už včerapár holek říkalo, ať testuju. Co by na tom testu asi tak bylo? Vyhozené prachy jen. To jen k tomu, že se to tu neděje.

@monikadeny Čekám no, bojím se testovat dneska, aby třeba mrcha ještě do zítra nepřišla...Jsem hrozná 😀.
Holky, nechejte toho...Sice ho jdu koupit dneska, al chci aby ve skříňce do zítra zůstal.