Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leymea To mě moc mrzí, opravdu to ve zlém nemyslím. Kdyby ano, psala bych úplně jinak (a věz, že se psaním živím, takže to celkem umím) 🙂 Případně bych si pomyslela něco o prdeli a šla odtud beze slova. Nemyslím to ve zlém. Jen se snažím najít klíč k tomu, abych vás pochopila. Zatím ho mám, ale nepasuje do zámku.
@majaaa82 Ja myslim, ze od toho ta skupinka vznikla, ze sem holky proste vkladaji fotky testu, byť nekdy hodne brzo po ovulaci, to uznavam, ale porad je to skupinka o tehotenskych testech, jak je v nazvu, tak v tom nevidim vubec problem. Navic my zeny jsme holt takove, ze rady resime sve trable spolecne, nez se v tom placat samy. Hleda se zde podpora a utecha, at uz v pripade uspechu ci neuspechu. Trosku tolerance by neuskodilo.
@majaaa82 samozrejme to nepomaha k otehotneni. A psychika? Ja byla docela v klidu, nebrecela jsem a stejne prd. Ze zacatku jsme jen sexovali a nic. Pak jsem to zacala resit a stejne nic 😀 no nevim, pokud chci dite, tak teda nevim jak na to prestat myslet. A jestli na to mam myslet a neprispivat a nebo myslet a prispivat ( dostat to ze sebe ) tak myslim, ze na prispivani neni nic spatneho. Ono to snad ani po roce nejde "neresit". Proste strach tam byl, ze jsme nekdo z nas neplodny.
@leymea A byli jste na pořádném vyšetření? Pokud ano a jste v pořádku, tak je to jen o hlavě. A tomu tady tyhle debaty právě vůbec nepomáhají. Pokud ne, tak je to o něčem jiném. Ale zase, je třeba hledat příčinu, a to s lékaři. Nikoliv s babama tady, byť jsou sebemilejší a sebecitlivější.
Jinak se zatím mějte hezky, nezlobte se na mě, nechtěla jsem se vás dotknout. Jen jsem šla prostě trochu proti proudu. Jdu zase makat, mám toho hodně.
@monikadeny jestli chceš, pošli mi foto do soukr. zpráv 🙂
@majaaa82 o zadny hlave to neni, dite jsme chteli, ale nijak extra jsme to nehrotili (jako ze bych tady brecela, psychicky se hroutila atd.) Ehm, ja tady zadnou pricinu nehledala. Nevim co bych tu nasla, ale diky MK jsem poznala super holky s kteryma jsem v kontaktu kazdy den, mame spolecne tema, mam si s kym pokecat at uz o snaze otehotnet a nebo o tehotenstvi. V mem okoli to nemam s kym probirat, manzela tim nechci zatezovat, takze tady je jediny misto kde tady muzu resit tyhle veci. Ale kazdej si muzeme delat co chceme a urcite bych nikoho neposilala k psychologovi takhle od pocitace, aniz bysme toho dotycnyho znali osobne.
A nevim co tu resite. Pokud se Vam tady nelibi, prispevky Vas obtezujou tak proc sem chodite? Kazdej ma narok na svuj nazor, ale uvedomte si, ze nekomu tim muzete ublizit. ☹
@leymea
přesně tak.
Holky, jsem na soukromých zprávách, nebudu tu dávat informace lidem, jako hnup a maja....jen z povzdálí pozorují, jak je to může bavit číst nechápu, takže odpovědi na otázky máte již v soukr. četech.
pa
@leymea vidíš, napsala jsi to dobře. Každej si (tu) můžeme dělat co chceme. Proto i já píšu svůj názor, sic se vám třeba nelíbí. Některým holkám se zase naopak líbí, a to i těm, které sem normálně přispívají. Dotkla jsem se vás, protože jsem popsala šílenou realitu této debaty plné krom trochy normálních holek i zběsilýma snažilkama, ze kterých už mi jde hlava kolem.
panebože-zběžně jsem prošla posledních 10 stran zběsilého testování, negativů, fotek z různých úhlů...ženy, proboha, vy se ještě divíte, že nemůžete otěhotnět? U některých to už hraničí s psychozou.
@monikadeny Pleteš se, přispívám sem cca rok a půl,dokonec sem do té diskuze. To, že si mě nepamatuješ, není můj problém. Jsi strašně vztahovačná. Možná jsem se tě dotkla, ale tady ti nikdo pravdu o tom, jak absurdně tady poslední dobou ta debata vypadá, neřekne. Jen se tu navzájem plácáte po zádech a úplně vytlačujete ostatní, kteří chtějí jen tak debatovat. Koukni se na posledních 100 stránek. Přijde sem někdo nový, položí dotaz, který zapadne mezi vámi, šílenými snažilkami, a fotkami negativních testů. Dotaz zodpovězen není a holčina raději odejde, než aby tu s vámi (námi) byla.
já ti nevím, testují před ms, brzo po ovulaci, loví na těch testech kde co, vymlouvají se na mamatesty, že ukazují falešně (mě nikdy neukázaly falešně, ale taky to nezkoumám hodinu po limitu, prostě kouknu // nebo / a jedu dál)...příjde mi, že ty holky se musí šíleně nudit.
Jsem tu snad o začátku modrého koníka a příjde mi, že tyhle situace jsou čím dál vyhrocenější, holky si nenechají poradit, pořád plácají ty stejné chyby, pak brek, fnuk, 30 stran utěšování...
Holky a už dost☹...Je pátek, pojďme si ho užít a ne se tady dohadovat...
Chtělo by to trochu sluníčka, aby lidé neměli tak pošmourne názory na těžké osudy nás žen🌞
Hele holky přestaňte pokud se vám to nelíbí tak sem nechoďte.!! A ne že budete psát věci zamyslete se jak je holkám pp potratu a když vidí ducha chtějí se o něj podělit
@astyna
no holt jsi geniální ... tak si s Májou piště interně a nechte tento čet napokoji.
a nebo si sem piště co chcete a já modrýho koníka vymažu - na tohle fakt nemám náladu !!!!
Třeba by takový těžký osud neměly, kdyby vyply internet a začaly uvažovat hlavou. Mě v jeden den zemřel snoubenec, přišla jsem o střechu nad hlavou, finance a práci. Kdybych to rozebírala tady, nevyřeším to. nestojím o soucit, potřebovala jsem se postavit na nohy. Pokud mají holky problémy, tady to nevyřeší, pokud XY let neotěhotní, tady to nevyřeší atd. Několik měsíců jsem sem nechodila, protože už to nemá smysl. Jakmile jde nějaká proti proudu, je to chyba.
spíš gramotný... komu není rady...
Mějte se tu holky, pokud chcete, napiště interní poštu.
Všem držím palečky, se kterýma jsem byla v kontaktu.
Krásný víkend
Neznamena, ze kdyz nekdo po dlouhe dobe snazeni to tak moc neresi, ze to tak musi delat vsechny. Kazda jsme jina, kazda ruzne situace zvladame jinak, ale pro nekoho to opravdu neni jednoduche. Tak holt sem da nekdo fotku negativniho testu, se z toho nepose*u, prejdu to a neresim. Tak to prestanem resit uz ne?

@majaaa82 mozna to nemyslis ve zlem, ale pusobi to tak na me.