Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@eliotka1 Klidně se zastaň, to neva 🙂 Jen nevím, co je k zastávání na tom, že šest zběsilých a vlastně i zoufalých snažilek zlikvidovalo diskuzi, kam mají chodit všechny holky pro radu a na běžný pokec. Vždyť najít tady za poslední půlrok někoho jiného, kdo to tady vydržel déle než jedno odpoledne, je jak hledat v kupce sena.
@leymea Co jim mám prosím pěkně přesně závidět? Negativní testy, vystresovanou hlavu, průvan v peněžence či stovky ztracených hodin života? To snad ne, že?
Proč nevytvoříte uzavřenou skupinu a nenecháte tuhle debatu volně těm, kteří sem jdou jednorázově pro nějakou radu či jen tak, pozdravit se? Není tu teď vidět nic jiného, než vaše negativní testy, plačky nad tím, že ZASE přišla MS, i když jste těhotné nebyly, plačky ženských před padesátkou, že nemohou otěhotnět... bože, vždyť je to děsný.
Ze ja se do neceho se*u 😀 odchazim, radsi zase budu nanejvys nakukovat a radsi neprispivat. O hadky fakt nestojim. Holky, drzim palce aby jste se co nejdriv dockaly 😉
@astyna tak to není pravda. Já když tam měla i nepatrného dušíka nebo slabou čárku i po limitu, tak.jsem těhotná byla. A čárka den ode dne sílila. A jak.už jsem psala a nejen já, když se tu někomu nelíbí, tak ať sem nechodí a neshazuje tady svýma řečma jiný!! Asi tafy pořád nikomu nedochází, jak se jmenuje tahle stránka.
Taky si píšu asi s dvěma holkama interně, nechci určitě věci rozebírat veřejně, už mě tady jednou poznal kolega manžela z práce a ptal se ho, proč "to" řeším takto. Takže asi tak... Hodně holek tu má odkud je, fotky dětí, fotky sebe samých, sdělují hodně citlivé informace, on ten internet zas tak neprůhledný není. Třeba můj bývalý zaměstnavatel si projel googlem mé jméno a našel i mé příspěvky. TAkže já si už od určité doby dávám pozor, co sdílím a hlavně co píšu. Třeba kamarád pracuje u celníků a už několikrát ho vyšetřovali za to, co sdílel na fb a to to měl jen pro přátele (to tam má jen rodiče a měl) nebo pro pár "Vyvolených".
Proto mě třeba udivuje, kolik holek tu veřejně píše o svých potratech, snaženích, ikdyž pracují, pak napíšou, že jim smlouvu záhadně neprodloužili.
Měla jsem praxi na státní policii v odboru internetové kriminality a co vše se dá najít na internetu, jsem opravdu koukala, hlavně, kolik je na netu fiktivních osob, které hledají určité typy a zakládají otázky, které ty lidi mají najít.
Já si třeba svého soukromí cením, taky jsme se s manželem snažili o dítě, taky jsem potratila, taky jsem měla ZT nebo jsem se třepala několik týdnů, zda ten můj prcek je neprosperující nebo ne, vyšly blbé testy triply, nic jsem nesdílela. Asi jsem jediná, která tohle vše řeší doma s manželem nebo s lékařem, nebo s kamarádkou.
Neodsuzuji druhé, ale pokud chcete se někam posunout, začněte naslouchat a řiďte se tím a neopakujte své chyby.
@leymea Taky nestojím o hádky. Ale mámpocit, že někdo to už fakt říct musel. Ne ty, ne třeba jiné, ale třeba další ano. A koho to má bavit číst? Ráda si pokecám o tom, jak udělat manželovi radost, jak třeba řešit nějaké potíže v raném těhotenství. Ale už jsem alergická na ty dokola se opakující plky tady.
@astyna Tak já třeba mám kamarádky, co v určité chvíli nebyly schopné pochopit, co se mi stalo, nedalo se to s nimi probírat, chlap po tom, co byla revize, o tom nechtěl už ani slyšet. Teď když máš první těhotenství, které dopadne blbě, a nevíš vůbec, jak se z toho dostat líp, co na to může pomoci, se dát dříve dohromady nebo tak... tak na koho se obrátit??? Lékař mi taky řekne, máte rok na to, než to budeme řešit, dle doktorů je vše stále normální atp. A s kým nejlíp se to řeší, když ne s někým, koho to potkalo? A mohu říct, že pár holek, co jsem tu našla, tak jsou skvělý holky, s kterými si píšu o dalších x věcech a navzájem si pomůžeme a třeba i v nápadech co udělat v podnikání nebo neudělat atp., máme i společné zájmy. Já zkrátka třeba neměla jinou možnost, než hledat odpovědi tady na své otázky...
Teď i když to dle grafu vypadalo úžasně, že se to konečně povedlo, tak jsem zkusila test, byl bílý, teplota klesla, tak mi to bylo jasné, že z toho nic nebude zase. Tak nač to dál řešit, že?
taky jsem sem přispívala, pak se mi podařilo otěhotnět a doufam že to nějak zdárně i doklepu do konce, kdyby ne, tak přispívám dál.. myslím si že všechny jsme soudné a dospělé a jsme schopny dohlédnout dostatečně daleko, abychom věděli jaké důsledky může mít tento náhled do našeho soukromí.. někdo se otevře více, někdo méně.. ale je to každého věc...
stále platí že když někomu tato diskuze vadí, tak at ji nečte ne? nemyslím si že nově příchozí tu někdo chce ukamenovat a ty co jsou tady dýl, tak snad než jim něco vyčítat tak je lepší je podpořit..a myslím si že hlavně o tom to tady bylo..
s nikým jsem nebyla dýl v kontaktu, přesto mi rozhodně není lhostejný osud snažilek a myslím si že navážet se do Laury, Simi apod je fakt hodně špatné..
@majaaa82 Ano mám pořízené kotě, ovu jsem nesledovala, netestovala... Zkusila jsem jen test, ten to řekl jasně, teplota taky, tak na co se dál tím zabývat?
Nejsi vůbec v mé kůži, nežiješ můj život, netušíš o mně zhola nic, tak mě laskavě nesuď, nech mě být, jo?
Kdyby se ti v tvém životě dělo vše, co mě, budeš myslet úplně jinak. Každá máme něco... Ale můj život se hroutí od minulého roku jako domeček z karet. A i když si člověk říká toto a tamto.. tak bohužel u sebe ovulaci poznám, nemohu dělat, že nic, když mi od revize je u ní děsně blbě. PMS jsem nikdy neměla, i přítel mi pak říkal, hele ty musíš být těhotná (jindy by nic takového neřekl) a co? U mrchy teď trpím jak zvíře, že mám pocit, že zase vykrvácím... ale neboj, tebe tím nebudu zatěžovat.
To jestli tady někdo se chová tak nebo onak, nechávám být. Jestli někdo i po 40 s tím, že má tolik dětí, chce stále se snažit, je to její věc, jestli chce případně třeba zažít třetí revizi v krátké době třeba po sobě, je to na jejich rozhodnutí.
Já jsem si řekla, že stokrát tedy budu raději, když to nevyjde, než to podstoupit znova. Ale máš hold štěstí, když se ti o tom nezdá, nevrací se ti to, přešla si to... A to že bych si přála dítě a snažím se nějak, když to doma není úplně tak jednoduché se sexem? Tak jako co?
Když se mi něco nelíbí, přejdu to a nekomentuji to, nevrážím kudly do zad toho někoho jiného.
A když se v jiné diskuzi holky ptaly, co test, tak jsem jim napsala, že prostě bílo, ale pro jejich zvědavost jim dala i fotku... Taky jsem se tam za nima raději přemístila, že se tam s nima dá i jinak bavit.
Ale nesuď můj život, když sis ho nezkusila! Díky
@simi1510 Simi, já přeci tvůj život nesoudím. Naopak, psala jsem, že si tě vážím. Jen jsem podotkla, že jsi nedokázala odolat a stejně tady zase jsi. A to je pravda. Když to vezmu ad absurdum, čím je tvůj a můj potrat tak rozdílný, že si myslíš, že ti vrážím kudlu do zad, když nesdílím nadšení pro toto neustále a fakt zběsilé testování a hledání sebemenšího příznaku? Holky, zamyslete se nad tím, vážně a bez emocí. Vždyť je to šílenství. Kolik korun utratíte za testy, kolik času tu prosedíte, kolik falešných uklidnění tu čtete a kolik zbytečných slz pak prolejete, když dorazí menstruace. Proč se nezačnete bavit i jinak? Proč nenecháte tuhle testovací mánii pár cyklů spát?
@majaaa82 tak k čemu je tedy tahle stránka dobrá??!! Rozhodně si myslím, že to není kvůli mě proč sem nikdo nechodí. Ty co sem chodili, tak jsou tady na koniku pořád, ale nechodí sem proto, protože většina z nich je už těhotná. Dodneška mi píšou do sz, takže nevím, proč se do mě tak navazis !!! Tvými uštěpačnými poznámkami a nejen tvymi, tady akorát holky, co sem chodily odradis a nechtějí nic sem veřejně dávat. Tahle stránka vznikla pro ně a nevím teda proč sem chodíš ty, když se o dítě nesnažíš a tebe se to netýká. A myslím, že tady jsou ženský, který mají za sebou víc než ty a taky starší než ty, takže nechapu o co se tady snazis. Přečti si ještě jednou název skupiny ať víš, o čem je, než něco napises.
Holky, vy věčně testujici 10 testů denně, vždyť je to hrůza. To už je opravdu psychický problém. Tohle není normální. Místo focení testu si zajděte popovídat s psychologem.
@aleenka1234 Přesně tak. Ano. Udělám test, nejsem si jistá, můžu se podělit a poprosit o názory. Ale tohle, co se tady za poslední půlrok rozjelo, to je šílenost zoufalých ženských.
Jak si vás má někdo vážit, když se tu prezentujete jako totální tragédky, které nemají jiné zájmy, než každý den čůrat na papírky řešit kdejakou šmouhu?
@majaaa82 To, že tu jsem, musí být hned špatný? Žádný test jsem nedala do této skupiny, aby v něm holky hledaly duchy nebo tak. Test jsem zkusila, byl bílý, tak konečná. Příznaky jsem si nehledala. Psala jsem holkám v jiné skupině, že prostě tento cyklus je jiný oproti ostatním. Po revizi je vše jiné, jinak tělo reaguje, nic z toho, co znalo, bylo, nezná... Jdu dál...
Neříkám, že tvůj či můj byl v něčem odlišný nebo tak. Jen že neznáš můj život, nežiješ ho a nevíš, co v něm je nebo není. Své nadšení si sdílej pro to, co chceš. Já nikomu nebudu zakazovat a nebo někoho hanobit za to, že je takový nebo onaký, že si myslí to nebo ono. Každý člověk je jedinečný a nikdo není stejný.
Kolik za co utratím peněz, je snad moje věc, ne tvoje. Možná, kdybys věděla, kolik člověk peněz má, tak by tě z toho mohlo ještě trefit 😉 Já nepotřebuji žádná falešná uklidňování. Vím, že když to přijde, tak to přijde. Ale že tomu chce člověk pomoci? Ze sexů, který je blíž k MS nebo hned po MS asi neotěhotním, nejsem svatá Tereza, Marie atp.
To jak se bavím nebo nebavím, je má věc. Snažila jsem se tu být podporou pro holky, které měly revizi po mně a měly stejné otázky, které jsem měla pak já. Sdílím nadšení holek, kterým se splnily sny, ráda si přečtu o jejich pokračování, jak jsou na tom. A mám z toho radost. A že ty se nejdeš bavit a pouštíš se tu do mě, že jsem řekla ono a udělala něco jiného... Kdybych tu testovala od 1DPO, tak si řeknu, jo má pravdu... ale tak tomu nebylo. Ale co viď, máš dnes den na prd nejspíš, když máš takovou potřebu, se tu pouštět pak do mě.
A jak se říká přej a bude ti přáno... Tak aby ses jednou pak sama nedivila....
Buď tedy ráda, že ty jsi stále na tom tak stejně, že se v tom všem u sebe vyznáš a nech mě být, jo? A protiřečíš si, tvrdíš, jak jsem dle tebe jinak fajn, ale toto a tamto... Neznáš mě a ani si neměla žádnou snahu o to mě poznat...

@monikadeny proc se urazis, kdyz ti nekdo napise neco, co ti nevoni? Vzdyt je to pravda, fakt se chovate ujete nektere.