icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Myslíš, že jsem tě za tu dobu, co tu jsem, nepoznala? Svoje soukromí tady ventilueš celkem festovně. Cituji tě: " Já nikomu nebudu zakazovat a nebo někoho hanobit za to, že je takový nebo onaký, že si myslí to nebo ono. Každý člověk je jedinečný a nikdo není stejný." Tak v tom případě respektuj můj názor na urputné a až komické snažilky.

laura1972
7. dub 2017

@majaaa82 tohle může napsat jen cynik. A když už jsme u toho zrovna kvůli takovým co tady věčně kritizují, jich tady několik smazalo úplně profil. Tak když tě to tady tak deptá, číst tady jak ty píšeš komentáře od nás pro tebe totálních tragédek, tak si najdi nebo založ jinou skupinku jak tady už napsala @simi1510

tynulinka122
7. dub 2017

Tak teď čtu všechny příspěvky od rána co jsem tu napsala naposled a je to tedy damy síla to Vám povim !!! Ja si myslím, ze je snad každého věc kdo kdy testuje ja jsem se teď ponaucila a testovat budu až když bude menzes meskat!! Neberu tady někomu názor kdo co jak vidí ,ale aby jsme se tu navzájem pomlouvaly na to snad skupina nebyla vytvořena ... Kzdeho vec ,kdy testuje a kdy ma dite i kdyby to bylo v 50, tak kdyz se na to citi, proc ne .Ja jsem taky prodělala samovolny potrat v listopadu a od te doby jsem tu nebyla až tady ten měsíc,protože jsem neměla náladu něco tady číst a tak když jste ženy po potratech tak si to tu ani neprocitejte když Vám to tak vadí ,co kdo jsem píše ..Je to šílený jaky mi ženský jsme slepice, az se někdy za Nás stydím !! Ale to k taky věc názoru tak se tu všichni mějte a doufám ,že brzy přijdu sem do řad co našly a odnosily dvě //😉

majaaa82
Odpověď byla odstraněná
laura1972
7. dub 2017

@majaaa82 Prostě těm co se to nelíbí, ať sem nechodí. A to, že sem plno holek přestalo chodit kvůli nám, tak tomu jsem se ted fakt od srdce zasmála. Za prvé, jak jsem psala, jsou buď už těhotné a za druhé jsou tady nové holky.

simi1510
7. dub 2017

@laura1972 já jdu odsud, nebudu tu na sebe nechávat dávat špínu od nějaké, která se nudí, má blbý den a potřebuje tu všechny "seřvat" a prudit. Ona nás zná nejlíp, možná k nám všem nainstalovala kamery, když nás tak dokonale zná a ví, jak to kde vše chodí 😉

MK není co býval a je to tu jedna větší provokatérka než druhá. Hlavně jak by tu chtěla debatovat o tom, jak udělat chlapovi radost atp. Na to asi kámošky nemá 😉

martinie88
7. dub 2017

Dámy, nestačím se divit co se to tu dnes děje. Opravdu je toto nutné? Dnešní diskuze snad není ani ze ZŠ.
Jestli někdo testuje 1x nebo 20x tak je to snad jeho volba ne? Dokážu pochopit, že to někomu může vadit, ale nikomu z nás nenáleží toho člověka soudit natož urážet.
Pokud tato diskuze nemá pravidla (např. můžeš vložit jen jeden test denně) tak si zde snad může každý napsat a vložit co chce ne?
Tohle hádání o obviňování mi přijde opravdu hodně smutné. Někdo své pocity sdílí doma a někdo tady.
Jsem tu 2 měsíce, ale být "nováček" tak jsem v téhle náladě nic nedám.
Nikoho tímto komentářem nechci urazit, ale bylo by dobré zamyslet se nad tím jestli toto urážení je opravdu nutné.
Pokud možno Vám přeji krásný den.

majaaa82
Odpověď byla odstraněná
laura1972
7. dub 2017

@simi1510 máš pravdu Simi, já když to tu čtu,tak mám taky po chuti ☹ když se chtějí bavit o něčem jiném, tak proč chodí sem? Asi bude lepší buď najít jinou skupinku nebo si popř. posílat vše přes SZ.

laura1972
7. dub 2017

@majaaa82 ty prostě nemas ani páru o tom, co některý ženský prožily. O mě taky nic nevíš, taky můj život neznas! Je vidět, že jsi nic neprozila, proto se chovas tak jak se chovas.

majaaa82
7. dub 2017

@laura1972 ano, konecne jste a to prisly. Vytvorte si soukromou skupinu, kam su budete posilat negativni testy a povidat o tom dokola treba dalsich pet let. Tuhle nechte verejnosti jako poradni, coz byl taky jeji puvodni ucel. My ostatni, co s vami nesdilime vase snazilkovske silenstvi, vam budeme neskonale vdecny.

Je mi dost let, prozila jsem leccos, ale zatim jsem se z toho nezblaznila, jako nektere z vas.

jullli
7. dub 2017

@majaaa82
Od rana to tady ctu!!

Nehlede na to pises tady o svem potratu vubec jsi se nesnazila otehotnet takze nikdy nemuzes vedet jake to je o nej prijit...
Navazis ze tu do holek co testuji a sleduji se.. A zaroven delas to same ( az na testovani).
Pred dnem ci dvema jsi psala v jine diskuzi jaaak mas hrozne vytok a ze je to uplne jak v tehotenstvi co nevyslo a nevim co jeste... To ti holky byly dobre kdyz ti odpovidali... Ale ted? Ryjes do nich tak se prober. A jdi pryc. Necti to nedivej se na fotky nechod sem udelas nejedne sluzbu!!!

simi1510
7. dub 2017

@jullli ty se raději nerozčiluj, ať ti není špatně 😉

jullli
7. dub 2017

@simi1510 ted mi je spatne jeste vic, ale ne z tehotenstvi :D

katka9184
7. dub 2017

Holky a už dost!! Tohle je už fakt moc!
Pokud jsme tu snažilky a chceme testovat desetkrát za měsíc, tak prostě testovat budeme. Já jsem teda tady asi od včera nebo od středy, už přesně nevím...ale holky mi tady dost pomohly, řekly mi svoje pocity i svoje zkušenosti a vážím si každé dobré rady...Tak už toho nechme...

peta73
7. dub 2017

Ahoj holky, teď jsem po opravdu rušném pracovním dnu nakoukla a nestačím se divit. Je to otevřená diskuze bez stanovených pravidel. Takže klidně dávejte testy dál a testujte, jak často chcete. Je to vaše věc, po nikom nechcete žádné náhrady. Pokud to někomu vadí, ať odejde, nebo vyhledá jinou diskuzi. A nevidím důvod, proč zakládat nějakou uzavřenou diskuzi.
Já to tady mám ráda, a byť moc nepřispívám, tak z pozvdálí sleduji. Pokud bych byla znuděná, znechucená nebo naštvaná, tak jedním klikem zavřu a jsem pryč. Mám to tady ráda, protože jste vždy povzbuzující a přející a můžete se podělit o zkušenosti, které prostě třeba jiné nemají. ❤

ms.neomagic
7. dub 2017

Holky jak pocitate ciklus? Vcera mi dr vysvetloval ze 1dc je az druhej den ms,ze v tom hodne zen chybuje..

katka9184
7. dub 2017

@ms.neomagic Já myslela že 1DC je první den ms...

fandysek_1
7. dub 2017

Co je to tady za hnus? @majaaa82 co jsi za ženu, která ponižuje ostatní a dovolí si soudit životy druhých? Toto je veřejné fórum a pokud si ženy chtějí testovat, ať si testují třeba 100x denně a přikládají k tomu fotky.

jullli
7. dub 2017

@ms.neomagic kdyz jsem ms dostala beh dne byl to 1dc kdyz az vecer ci v noci tal ten den co nastal to byl 1dc

katka9184
7. dub 2017

Jinak abych to tady popichla...Koupila jsem si teď TT, ale jen v drogerii, pac tady nemám lékárnu, takže zítra testnu 😉

simi1510
7. dub 2017

@ms.neomagic já to počítám od prvního dne červené. Nedávno jsem se tu někde dozvěděla, že třeba špinění se nepočítá vůbec... Tak je možné, že to myslí tak... Že až jako od samotného krvácení? Přece by ty aplikace to musely samy číslovat pak jinak?

majaaa82
7. dub 2017

@jullli Juli, je něco jiného se obřčas zeptat zkušenějších a něco jiného bejt šílená snažilka. Je to prostě k smíchu, nemůžu si pomoct. Jen se tu podporujou ve své zoufalosti a plevelí to tady. Musela jsem jít do jiné diskuze se zeptat, tady by to úplně zapadlo přes fotky sto padesáti negativních testů v negativu provedených.

majaaa82
7. dub 2017

@fandysek_1 Máš pravdu, asi jsem jiná žena. Žena nehráblá testovací mánií, žena, která má raději sex než čůrání na papírky a kňučení o tom, že se nedaří otěhotnět. Jsem totiž vlastně úplně běžná ženská, jakých jsou tisíce i tady na Koníkovi. Ale jedno vím jistě, nejsem snažilka. To je totiž diagnóza.

peta73
7. dub 2017

@ms.neomagic 1 den MS = 1 DC. Někteří gynekologové udávají, že pokud MS např. nastane po 18:00, pak se jako první den cyklu počítá až den násleudující

janajens
7. dub 2017

Tam u mě to vypadá že asik červená dorazí bolesti podbřišku a v krizi aspoň by se konečně rozhodlo něco a ne být v nejistotě

vanea
7. dub 2017

@ms.neomagic hodně žen v tom chybuje proto, že počítají jako 1DC už den, kdy špiní. Ten se nepočítá =)

ms.neomagic
7. dub 2017

No taky jsem z toho jelen..ja mu jasne rikala,ze jsem ms dostala ve stredu rano..to uz fakt byla cervena..no a on mi stejne rekl,ze 1den se nepocita...

simi1510
7. dub 2017

@ms.neomagic co doktor to nějaký názor koukám 😀

ms.neomagic
7. dub 2017

@simi1510 ty voe,asi jo 😀 se pak mam neceho dopocitat 😀