Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny
@laura1972 jde spíše o vaši psychiku, nemá to tady s diskusí nic společného. Takhle vám utečou i vaši chlapi. Já manželovi házet 10 testů denně, jestli tam nevidí nějakého "ducha" tak každej normální chlap uz vezme nohy na ramena. Berte to jako přátelskou radu. My čekáme třetí mimi, neplánované, udělala jsem si v den ms test JEDEN, byl pozitivní, objednala se na gyndu a je to. Taky řeším někdy gyn.problémy atd....ale s lékařem!! Z negativního testu se vám pozitivní neudělá, ať to berete z negativu a ze všech různých stran a pohledů. Diskuse a název je od toho, uděláte si test a pokud nevíte, tak se tu poradite. Vy dáváte total negativní testy ani s nějakým náznakem pozitivity a píšete si, jak "něco vidite" atd. To už jste úplně mimo a nemocné a hlavně, NEUPRIMNE k sobě i k ostatním. Pokud teda nemáte nosit brýle a zrovna jste si je nenasadila.
@aleenka1234 priprav sa na vojnu😀
@ms.neomagic tak jako to špinění se dá pochopit, jen příznak nebo tak, že se něco chystá... ale jako že první den ms není ten den ms, ale jiný? 😀 To pak člověk se vážně nedopočítá nikdy ničeho 😀 A pak nemají být bordely v tom, kolik jsi v těhu podle ms a kolika tomu to odpovídá, když ještě oni jedou dle svých koleček a toho, že jsme učebnicové a jedna jako druhá 😀
Ahojky holky co se tu tu děje?jesli se někomu nelíbí tato diskuze tak at ji nečte ja sem rada chodím a hlavně rada čtu kdyz me neco trápí tak to napisu a myslim si ze spoutu žen umí poradit a pomoct takže ta dotycna at jde proč a nas nechá byt a stara se o sebe vsak ona si uvědomí ze udála chybu a vrátí se k nám tshe.jak se jinak mate ženy dneska celou dobu jen prší aspon se pročisti vzduch 😉
@laura1972 vím, že jsme si spolu ještě nepsali, ale moc Ti fandím. Nenech se tu otrávit ;) Kdyby jsi sem dala 1000 příspěvků a nikdo ti neodpověděl, tak sem logicky další dávat nebudeš. Ale je tu mnoho holek, které rádi a bez zášti odpoví 🙂 Od toho tu ta diskuze je, takže se tím netrap🙂
A kdo s tím má problém může založit novou a mnooohem lepší diskuzi ;)
Holky, holky...roztrhejte si obcanky jeste. Vic zijte a přistaňte delat "dvacet testu tydne". Ja Vam hrozne všem přeju, ať ty dvě čárky najdete. Vim, velice dobre, ze těhotenství neni samozřejmost. Neni nic špatného se navzájem povzbudit a přihodit svou zkušenost. Ale někdy valím bulvy, jak urputne to tady tapetujete bílými testy. Až je mi z toho smutno za vás, ze se nedaří. Soukromá skupina pro vás asi bude uplne nejlepsi, vy nebudete nastvane na ty, co si dovolí vam neco rict a naopak😉
Být těhotný a mít co na sobě testovat, tak sem *** aspoň 20 testů, abych přesáhl ti 16 😀 Jan
Nechtěli by jste uz přestat psát o tomhle tématu, myslím ze tim to se nic nevyřeší !!! Teď to tu fakt čtu a jen se smějí 😃 vždyť tato skupina na tehotenske testy a né na to, aby jste tu jeden na druhe hazeli na druhe ..at si tu zensky davaji třeba 50 tehotenskych testu za den a když se to dotycnym nebude líbit tak ať sem nechodí ...by se člověk fakt posr.... co se tu vše řeší !!!!
Házeli špínu tam ma byt ...a teď urco budu ještě narcena ze neumím psát 😁😁😁😀
@tynulinka122 aspoň se pročistí vzduch nejen venku, ale i tady na koníku jak psala @tornadolu 🙂
@laura1972 Tak ja se teď snažím od března tak uvidíme, kdy to přijde ,ale od listopadu co jsem tu byla naposled jsem Vás furt pozorovala a četla Vaše příspěvky ja jsem se nikdy nedělala oči testy jen jsem si měřila bazalku a až nastane ten správný čas tak se to zas podaří jako v listopadu je mi 26 tak si myslím ze zatím super vek😉 ale nikdy by mě nenapadlo tady někoho urážet nebo se do nikoho obouvat ,tak snad to tu bude jako dřív 😉
Holky já byla pro ten TT, tak zítra ráno dám vědět😀...Snad to do té doby nedostanu😖
Tak já se loučím do příštíjo testování červená přišla
@anyt9178 ano vidím 😊😉
@janajens to je mi líto :(
@laura1972 tvůj přítel je opravdu terno, k tomu můžu opravdu POUZE gratulovat 👏👏
@aleenka1234 to mě těší 😀
@denisa3101 nedá se nic dělat jedeme další kolo
Holky myslím na vás ať se vám carecka ukáží a nebo ať jsou silnější a dočkáte se miminka mi snad příští měsíc se zadari od teď test opravdu až po 32dnu udělám

@janajens děkujeme no já jsem zatím v klidu samozřejmě že bych si přála mít vánoční miminko ale tak třeba bude lednový já mám v lednu narozky tak bych si pak mohla nadělit dáreček a přítel na zase začátkem února tak bych byla ráda i za to 😁

@fandysek_1 ale uz je to lovenie duchov na hlavu,nech tu fotia ale nie zbytocne biele testy,ma pravdu a za pravdu sa tu kamenuje,hor sa teraz na mna😉