Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@majaaa82 jsi opravdu trapna. Od kdy je nejaky vek k otehotneni? Snad je to na zvazeni rodicu nemyslis? A navazet se ze je nekdo stary? Ty jsi asi zase mlada koza co vi prd... Protoze normalni zena by tohle nikdy nevypustila z pusy... Opravdu se nad tvym chovanim pozastavuje nejeden clovek..
@denisa3101
@katka9184
@terka228 dekuju moc holky snad bude silit a bude vse v poradku do ms je jeste par dni cas
@denisa3101 to by byl krásný dárek tak držím vše co mám
@jullli Od té doby, co je příroda přírodou, přesně od té doby, Julie. Protože po čtyřicítce už na těhotnění tělo moc stavěné nen, kvalita vajíček je už spíš mizerná a vydaří se to přirozeně jen málokomu a spíš náhodně.
A pokud mi říkáš ve svých 24 letech, že jsem mladá koza, je to fajn. Je mi totiž 33.
Vypustí to z pusy každá ženská, která má všech pět pohromadě. Nad tím vaším testovacím úletem se pozastavuju zase já, toť vše. A tím, jak strašně se tu vztekáte, když se tu člověk neukájí nad testama ostatních a má k vašemu jednání výhrady, jen potvrzuje, co říkám. Chytla jsem jádro pudla.
Vždy jsem jednala s lidma na rovinu a to zdejší ťuťání nad testama, falešné gratulace, neustálé plácání se po zádech, jak jste všechny strašně nešťastné a obrchudinky... tohle mít vedle sebe v reálu, tak zdrhám.
@majaaa82 já nevím, kdo tady první začal debatu o tom, že my všichni co tady lovíme duchy jsme na hlavu atd. A že bysme si měli založit svoji vlastní skupinu abysme tím neotravovali vás, co se sem chodite jen pobavit a napadat. Vy chcete debatovat o něčem jiném, tak si založte svoji skupinu vy, co vás je jak šafránu a nás co tady testujeme a lovíme ty duchy je většina.
@majaaa82 nerikej mi julie cist snad jeste umis.. ;) Kazde telo funguje jinak, to by jsi ve svych 33letech mela vedet. Nektera uz nema schopne vajicka treba ve tvem veku ;)
A ano nazyvam te mladou kozou , protoze nejen ze se tak chovas i tak pusobis.. Mnohdy je vek jen cislo a zde je to zdarnym ukazem...
Ja urcite za nic nekopu.. Jen si myslim,ze za dnesek jsi prestrelila uz nekolikrat a vylozene se v nestesti jinych vyzivas.. Ja nikdy jtakhle netestovala, ale taky jsem necekala na dalsi tehotenstvi tak dlouho jako nektere tady. A promin urcite se dokazu vzit do nekoho, kdo se trapi ne jako ty. Ale zaroven nemam problem napsat. Sorry nic nevidim. Tak jako nemam problem napsat tobe, ze jsi bezcitny a pokrytecky clovek.. A ver, ono se ti tohle chovani jednou vrati ;)
@laura1972 To je právě ta tvoje odtrženost od reality a ztráta soudnosti, která se proplejtá úplně vším. Není vás tu většina. A jak vidíš, diskutérek, kterým lezete na nervy, už se tu vyrojilo celkem dost.
Pokud vím, začala ji dáma pod nickem Hňup. Já jsem jen připojila svůj pohled, za který mě tady žerete za živa. Snažilky...
@jullli pardon, Jullli, měla jsem zato, že jsi Julie, což je nádherné jméno. Možná práívě proto, že mám myšlení jako ta "mladá koza", tak taky s váma nebrečím každej měsíc nad negativníma testama. nehroutím se každý měsíc z menstruace a mám i jiné zájmy, než zvanění o tom, jak jsem strašně nešťastná s podobně zoufalejma ženskejma, které si tedy ty nazvala "dospělé".
Nevyžívám se v neštěstí jiných. To mi opravdu křivdíš, byť si o mně můžeš myslet cokoliv. Spíš jen nechápu, kam až může člověk v touze po dítěti zajít a jak moc se může zbláznit a vše ve svém životě podřídit SNAŽENÍ (z toho slova mám osypky).
Jestli jsem bezcitný a pokrytecký člověk? Bezcitná určitě ne, pokrytecká už vůbec. Ale klidně můžeš říci, že jsem třeba cynická, sarkastická, občas dokonce i ironii používající.
@majaaa82 nezlob se, taky někdy koukám na veliké množství testů i několik za den jsou holky schopné počůrat, ale nikdy mě nenapadlo se do někoho navážet. V pohodě je to přejít, každého věc, kdy a jak moc testuje. Názor pokud ho nutně potřebuješ sdělit, jde říct i normálně s citem.
myslím, že to vyhrocujete zbytečně, mě osobně to otravuje, jsem zvědavá jak se daří holkám co testují
@jullli no, zajdi si popovídat s gynekologem, ať ti řekne, jak je snadné otěhotnět po 40. Bavila jsem se s gynekologem o filmu Dítě Bridget Jones, říkala jsem mu, že nikdy není pozdě. On mi sam řekl, že z lékařského hlediska je to katastrofální film, biologické hodiny bohužel ještě nikdo nedokáže ovlivnit a že si pak ženský po 40 myslí, jak rychle a snadno otěhotni. Jde to hodně těžko. Neříkám, že je to nemožné!!! Je mi jedno, kdo otěhotni a nebo nee, nikoho tu osobně neznám, jen si myslím, že tohle už je moc.
@laura1972 web je jen pro maminky, ženy, holky...takže, pokud tvůj chlap má penis, tak ať přestane urážet a zajde si léčit ego na pánské stránky. Popř. hlásím okamžitě adminovi.
👏
@aleenka1234 mkni sem než se budeš ohánět adminama https://www.modrykonik.cz/rules-kodex/
@aleenka1234 Ja vubec nerekla, ze je to snadne, to opravdu ne. Ale myslim si ze je nemistne navazet se do nekoho ze i po 40ce chce dite...
Mam spoustu kamaradek,ktere opravdu otehotnely a jak rikas nebylo to snadne ale ne nemozne.
A proto mi od maji prijdou poznamky, ze uz je stara nemistne...
@majaaa82
Ja tady urcite nebrecim, prozivam si tady sve treti nejkrasnejsi chvile v zivote. A sem za holkama chodim, abych se podivala zda uz jsou taky stastne ;) a tobe bych opravdu doporucila, to tady necist a budes mit klid a holky taky ;) staci odznacit sledovani a mas to ;)
@jullli Já ti je přeju, jsem ráda, že jsi spokojená. Ale není lepší ty krásné chvíle prožívat v reálu s rodinou? Říci, že s anonymníma babama na babském fóru prožíváš nejkrásnější chvíle života, mě nutí k zamyšlení, jaký život máš, když ti stačí tak málo. A já pevně věřím, že nestačí a že jsi rychleji psala, než přemýšlela o tom, co píšeš 🙂
@aleenka1234 Tohle možná bývalo kdysi. Ale doba se mění a asi poslouchas jen názor jednoho dr., který žije podle filmu. S přítelem jsme byli na hodně konzultacích co se týče otěhotnění u mě a sami řekli, že dnes je to úplně jiné než dřív.Jezdím ke gynekologovi, ke kterému se sjíždí ženské, ze všech možných vzdálených měst, co léta nemohly otěhotnět a dnes jsou šťastnými rodiči. Mluvila jsem i s primářem nemocnice, která je hodně schválená a také jsem dojíždí třeba i 100 km a ten mi tekl, že nevidí problém v tom, proč bych nemohla donosit a porodit zdravé dítě. Doktorka z genetiky když jsem jí řekla, že mám stále pravidelnou MS a přesně na den cykly i ovulaci, tak užasla, že v mém věku jsem na tom takhle, že málokdo je na tom tak jako já. Všechny testy na genetice vyšly výborně i u mého gynek. Jediné co je po 40. normální, že už nebývá tolik vajíček, ale i to se dá ovlivnit třeba hormonama. A navíc mě se vždy otěhotnět povedlo po dvou měsících, ale prostě že se to.pokazilo, byla náhoda. A když se mimochodem, když sem tak dlouho tedy chodis, jak ty pises, proctes diskuze tady, tak co se týče opakovaných potratů a ZT, neděje se to jen nám starým, jak ty pises, ale i třeba mladým holkam tady. Tak to asi nebude jen věkem nebo myslis, že jo? A jinak, každému je tolik, na kolik se cítí.
@majaaa82 ne asi jsi me vubec nepochopila. A asi sis to uplne nejlepe neprecetla nejkrasnejsi chvile prozivam ve svem soukromem zivote. A kdyz si prectes muj text jeste jednou. Sem chodom pro to abych podporila a podivala se na holky zda uz jsou konecne taly stastne a stesti se na ne usmalo ;)
Takze nechapu v nejmensim proc bych se mela pozastavit nad tim co jsem napsala.. ;)
Tak to jsou takový ty řeči - že to jde vždy. Nejde. To je jen osobní sebeklam - prostě příroda je příroda, holky, tu neobejdete. Leda umělým oplodněním. Ale já bych nechtěla být dítě matky, které bude v mé pubertě 60 let. Vžijte se taky do toho dítěte.
@kotito tak to by si snad měl přečíst chlap od laury a ne já 😉

@majaaa82 sakra ale to uz jsi prehnala ne???