Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@denisa3101 škoda já to v mobilu mám, tak musíš čekat ,-) pokud ho ale vidíš tak tam je. Jestli počítám dobře tak 6DPO? to by byl hodně brzo 🙂
@denisa3101 fotky hrozně matou, na té fotce co jsem ted dala je krásnej a tady nejde skoro vidět 😀
@kotito právě že vidím hezký ... Nikdy max nezklamal tak snad teď neklame :/ jj cca 6DPO dostat to mám 15.4
@denisa3101 6DPO bys urcite nemela ducha. 😉 to se teprve prdola uhnizduje. A nebo ovulace byla driv 😉
@simi1510 snad už se nám to povede 🙂 a konečně bude klid 🙂 Takže ji ho smazala adminka, tak to se nedivim, když už se jí nikdo nevšímal a ona pořád do tebe jela. I když taky mi to napadlo, jestli se tu zas neobjeví, pod jiným nickem. U ní bych tomu i věřila. No snad už bude klid a nikdo okolo z jejich obdivovatelek nebude pokračovat místo ní.
@denisa3101 na té poslední od Laury je fakt vidět pěkné...ty jo, to musela být ovu tak před 10dny...
@denisa3101 tys tu ovu mela najak divne vid?nepletu si te?melas vic dnu po sobe pozitivni?hod sem fotecku ovulaku 😉 vypada to super
@denisa3101 a ted jsi kolik dc? Neco mozna vidim 🙂
A co ty ?
@laura1972
Jinak
@simi1510 je to na poste ;)
My byli na veletrhu for pets, tak jsme nakoupili nejake blbosti pro nasi zlobivku, prispela jsem na opustene zviratka... jedne mi tam holky bylo líto, ani ne rok a zemrel ji panicek ☹
@denisa3101 hlavní je, ze ji tam vidis sama! Ale na 6 dpo tedy asi nejaky zazrak 🙂 pokud nebyla dříve tedy 🙂
@simi1510 je to divný :/ já ji tam.vidim ale neraduji se jelikož uverim až bude úplně vidět 😁 zatím jsem v klidu 😉😊
@denisa3101 pokid budu pocitat ten 13dc dnes by jsi byla 8dpo a to uz by se neco dalo videt . tak zkus zitra a uvidis 🙂

@denisa3101 ... A tady ?