Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 taky nevidim :-/
@denisa3101 já také ne, zkus negativem
@denisa3101 ale je mozne ze to je jeste tak, ze to na fotce nejde moc poznat 😉
@kotito to já negativem neumím :/ v mobilu to nejde :/
@denisa3101 škoda já to v mobilu mám, tak musíš čekat ,-) pokud ho ale vidíš tak tam je. Jestli počítám dobře tak 6DPO? to by byl hodně brzo 🙂
@denisa3101 max 10DPO .kdyz na tvuj kouknu na relefonu mozna malinko neco vidim
@denisa3101 fotky hrozně matou, na té fotce co jsem ted dala je krásnej a tady nejde skoro vidět 😀
@denisa3101 zkus 😉 dulezity je, ze ty ho vidis. Jeste k tomu v limitu 😉
@kotito právě že vidím hezký ... Nikdy max nezklamal tak snad teď neklame :/ jj cca 6DPO dostat to mám 15.4
@denisa3101 tak držím pěsti!!!
@denisa3101 6DPO bys urcite nemela ducha. 😉 to se teprve prdola uhnizduje. A nebo ovulace byla driv 😉
@leymea vím že to je divný ale já tam vidím hezký v limitu a nádech růžové :/
@simi1510 snad už se nám to povede 🙂 a konečně bude klid 🙂 Takže ji ho smazala adminka, tak to se nedivim, když už se jí nikdo nevšímal a ona pořád do tebe jela. I když taky mi to napadlo, jestli se tu zas neobjeví, pod jiným nickem. U ní bych tomu i věřila. No snad už bude klid a nikdo okolo z jejich obdivovatelek nebude pokračovat místo ní.
@denisa3101 zkusila jsem foto ztmavit a je tam vidět růžová čárka 🙂 koukni
@denisa3101 tady negativ
@denisa3101 na té poslední od Laury je fakt vidět pěkné...ty jo, to musela být ovu tak před 10dny...
@denisa3101 tys tu ovu mela najak divne vid?nepletu si te?melas vic dnu po sobe pozitivni?hod sem fotecku ovulaku 😉 vypada to super
@denisa3101 a ted jsi kolik dc? Neco mozna vidim 🙂
A co ty ?
@laura1972
Jinak
@simi1510 je to na poste ;)
@jullli dneska 21 DC ms mám 28 max 29 DC
My byli na veletrhu for pets, tak jsme nakoupili nejake blbosti pro nasi zlobivku, prispela jsem na opustene zviratka... jedne mi tam holky bylo líto, ani ne rok a zemrel ji panicek ☹
@denisa3101 hlavní je, ze ji tam vidis sama! Ale na 6 dpo tedy asi nejaky zazrak 🙂 pokud nebyla dříve tedy 🙂
@simi1510 je to divný :/ já ji tam.vidim ale neraduji se jelikož uverim až bude úplně vidět 😁 zatím jsem v klidu 😉😊
@denisa3101 pokid budu pocitat ten 13dc dnes by jsi byla 8dpo a to uz by se neco dalo videt . tak zkus zitra a uvidis 🙂

@denisa3101 ... A tady ?