icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
8. dub 2017

@jullli fakt? 😃 My tam byli od pul dvanacte a asi po jedne jsme odchazeli 😃

simi1510
8. dub 2017

@denisa3101 tak drzim moc moc palce!!!!

jullli
8. dub 2017

@simi1510 ahaa tak to jste tam dlouho nebyli :D my od pul 1do pul 4 🙂
To jsme se asi minuly

monikadeny
8. dub 2017

ahoj holky, už tu není vosa Mája?

monikadeny
8. dub 2017

@simi1510
...no, jak - stejně....14DPO, 32DC, MS zatím naštěstí není a ranní test bílý, jak lilie😕

simi1510
8. dub 2017

@jullli tak ono mezi mimi to moc neslo, pro kocky toho moc nebylo... spis jsme se pak sekli u krásného obytnaku 😂 jen ta cena 300tis EUR 😃 neviděli jste ho tam?

Chlap pak uz mel i hlad... a vis jak, venku uz proste jist nechce, tak na nákup do Letňan a domu. A to nam to tu kočka pekne vrací 😃

simi1510
8. dub 2017

@monikadeny zrušili ji profil... 😉 a kašli na ni uz

jullli
8. dub 2017

@simi1510 :D nene nevideli, abych pravdu rekla ja se sekla u kocarku a uz mam vybrano...
Ale zviratka jsme okukovali a hlavne teda kraliky maly byl z nich hotovy :D

Odnesli jsme si cukrovou vatu balonky a detske pamlsky :D no hruza :D

monikadeny
8. dub 2017

@simi1510
fakt? super, nj, ale může se objevit s novým nickem....no, snad už dá pokoj....

...jak se holky máte?....

simi1510
8. dub 2017

@jullli jo, to jsme koukali taky, morcata, kralici... na cez chlap rekl, ze se mu z toho hemzi pred ocima kraliky na smetane a bylo 😂😂😂

A jaky sis vybrala, pokud to neni tajné? 🙂

simi1510
8. dub 2017

@monikadeny neudelas ji přece takovou radost 😉

U me to celkem jde, nemusela jsem se bát jit mezi lidi, jestli prokrvacim behem minuty dvou... 😃😂

monikadeny
8. dub 2017

@simi1510
to je fajn, že se směješ Simi....

jullli
8. dub 2017

@simi1510 Jejda to mi nedelej :D dostala jsem chut na kralika na smetane :D

Jasne ze neni 🙂 manzel si ho teda pujde jeste vyzkouset do prodejny ale ja jsem vicemene rozhodla

jullli
8. dub 2017

@simi1510
Ted uz zase bude jenom dobre uvidis 🙂

simi1510
8. dub 2017

@jullli vypadá zajímavě 🙂

monikadeny
8. dub 2017

@jullli
krásný Jullli....

simi1510
8. dub 2017

Mně se loni líbily tyto 😀

simi1510
8. dub 2017

@jullli snad jo 🙂 už musí, jinak nevím, co by se mohlo stát blbýho :-/

simi1510
8. dub 2017

@monikadeny a nezoufej hele, když to nevyjde teď, vyjde to příště 😉

jullli
8. dub 2017

@simi1510 me se tady tyhle prave moc nelibi barvy ano ale ne tvar a ja jsem mala a tyhle kocary ke me vypadaji smesne :D, zase ten co chci ja se nelibi moc lidem ale me uplne oslovil 🙂

monikadeny
8. dub 2017

@jullli
důležité je aby seděl tobě

monikadeny
8. dub 2017

@simi1510
já vím....😕

kotito
8. dub 2017

jééé už kočárky 🙂 my máme schovaný po dcerce Stokke Trailz a baby jogger a teda nedám na ty kočárky dopustit, s dcerkou jsme končili na čísle 24 😀 tak uvidíme kam popolezeme s druhátkem. každopádně stokke a baby jogger byly doma vždy, dokupovali jsme jen jiné k nim 😀

simi1510
8. dub 2017

@jullli to je jak s kabelkama 😀 tam se to bere taky, takové by neměly mít menší osoby, osoby větších rozměrů, drobnější postavy atp 😀

Já nevím, mně tenkrát oslovily... ale nikde není psáno, co bude, až to přijde 😀 a pak skutečnost je jiná, když by je člověk viděl naživo a zkoušel je 😀

A hlavní je, aby pasoval k tobě, stačila na něj... ty ho budeš mít, ne my tady, ne nikdo jiný kolem 🙂

jullli
8. dub 2017

@kotito no ja byla totiz dnes na tom veletrhu :D tak ho chci jeste se mi libi jane muum ;) ten je podobny...

Joger je taky super ja mela u syna mamas and papas a byl bozi bohuzel bydlime v byte tak jsem ho musela prodat nebyl kam schovat :D

@simi1510 to je jasne kazdemu co se libi 🙂 a neboj nemadejes se a budes taly hledat

simi1510
8. dub 2017

@jullli některé to vyřešily tak, že si kočárek použily na zvířata 😀 aneb co vše nevidíš pak 😀

jullli
8. dub 2017

@simi1510 ty se smejes ale uz se delaji primo pro kocky nebo psi ty kocarky... takze bacha jo :D

kotito
8. dub 2017

@jullli ten jsme také měli 🙂 byl dobrý

jullli
8. dub 2017

@kotito juuu me se u nej libi ze ma polohovani rukojeti no ale jeste uvidim zda vyhraje cena... 🙂

simi1510
8. dub 2017

@jullli to já vím, že jsou přímo pro ně 😀 ale že bych si pro tu naší zlobivku pořídila kočárek? 😀 to neeeeeee hele 😀