Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 tak drzim moc moc palce!!!!
ahoj holky, už tu není vosa Mája?
@simi1510
...no, jak - stejně....14DPO, 32DC, MS zatím naštěstí není a ranní test bílý, jak lilie😕
@jullli tak ono mezi mimi to moc neslo, pro kocky toho moc nebylo... spis jsme se pak sekli u krásného obytnaku 😂 jen ta cena 300tis EUR 😃 neviděli jste ho tam?
Chlap pak uz mel i hlad... a vis jak, venku uz proste jist nechce, tak na nákup do Letňan a domu. A to nam to tu kočka pekne vrací 😃
@monikadeny zrušili ji profil... 😉 a kašli na ni uz
@simi1510
fakt? super, nj, ale může se objevit s novým nickem....no, snad už dá pokoj....
...jak se holky máte?....
@monikadeny neudelas ji přece takovou radost 😉
U me to celkem jde, nemusela jsem se bát jit mezi lidi, jestli prokrvacim behem minuty dvou... 😃😂
@simi1510
to je fajn, že se směješ Simi....
@jullli
krásný Jullli....
@monikadeny a nezoufej hele, když to nevyjde teď, vyjde to příště 😉
@jullli
důležité je aby seděl tobě
@simi1510
já vím....😕
jééé už kočárky 🙂 my máme schovaný po dcerce Stokke Trailz a baby jogger a teda nedám na ty kočárky dopustit, s dcerkou jsme končili na čísle 24 😀 tak uvidíme kam popolezeme s druhátkem. každopádně stokke a baby jogger byly doma vždy, dokupovali jsme jen jiné k nim 😀
@jullli to je jak s kabelkama 😀 tam se to bere taky, takové by neměly mít menší osoby, osoby větších rozměrů, drobnější postavy atp 😀
Já nevím, mně tenkrát oslovily... ale nikde není psáno, co bude, až to přijde 😀 a pak skutečnost je jiná, když by je člověk viděl naživo a zkoušel je 😀
A hlavní je, aby pasoval k tobě, stačila na něj... ty ho budeš mít, ne my tady, ne nikdo jiný kolem 🙂
@kotito no ja byla totiz dnes na tom veletrhu :D tak ho chci jeste se mi libi jane muum ;) ten je podobny...
Joger je taky super ja mela u syna mamas and papas a byl bozi bohuzel bydlime v byte tak jsem ho musela prodat nebyl kam schovat :D
@simi1510 to je jasne kazdemu co se libi 🙂 a neboj nemadejes se a budes taly hledat

@jullli fakt? 😃 My tam byli od pul dvanacte a asi po jedne jsme odchazeli 😃