Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 No je to takové střídavé, je vidět, že je duben, aprilové počasí 🙂 Snad už bude líp. Jsem ráda, že už je zima pryč. Už to na mě bylo dlouhé, zvlášť když bylo pořád chladno, šedivo bez sluníčka, tak to na mě působilo hrozně. Dnes se ukázalo sluníčko, tak to bylo fajn.Od pondělí začínám brát zase clostilbegyt, tak jsem na to zvědavá. A co ty, beres nějaké hormony nebo něco?
ahoj, tak u mě 👎, právě jsem dostala MS 😢

@monikadeny tak to je mi líto😔 tak jsme na tom stejně. Já dnes taky 1DC, tak to vypadá, že budeme pak testit spolu, @simi je na tom stejně jako my, tak budeme pak testit pomalu nastejno 🙂 a květen je krásný měsíc, tak třeba se nám miminka povedou 🙂
😢
@laura1972
hodně lidí po revizi nemůže otěhotnět...nic, jdu si zalézt někam do kouta a vybrečet se,,,pa a dík holky za vše....
@monikadeny bude to dobré, uvidiš. ❤ já jsem po revizi 2x a vždy po dvou měsících otěhotněla. Někdy to trvá déle, ale nemyslím si, že je to až tak ztracené. Začíná být hezky a miminka jsi určitě k nám cestu najdou 🙂
@monikadeny mrzí mě to, ale na druhou stranu, víš, že testy byly bílé... a je lepší když mrcha dojde a máš šanci na další pokusy, než aby to bylo těhu malé, zamlklé a musela pak na zákrok.... 6 týdnů pak čekat, k tomu x měsíců dle rad doktora čekat...
Ono bude dobře a půjde to 😉
@evzenie2016 tohle byl gmini ma skvele hodnoceni za maly peniz a jelikoz kocarky casto menim tak by mi i sedel :D
Kazdopadne za sebe rikam, jane muum, mamas and papas, britax, jogger
@luciasek1987 jee krasny! Gratulujuuuuu😍
@denisa3101 pockej 3 dny a uvidis 😉
@evzenie2016 za me stokke a baby jogger,peg perego cross taky super kocar,ale stokke je top
@monikadeny
@laura1972
@simi1510
Holky aspon nebudete pres vanoce v Porodnici
Uvidite ze duben nebo kveten se zadari.
Ja teda jim hormony 3 cyklus,ale to prvni mesic co jsme pouzili gel na podporu poceti a vyslo to 🤰
@luciasek1987 gratuluju 🙂
@kotito jsme na tom stejne 🙂
@luciasek1987
gRatulujiiiiii ❤
@monikadeny Ježí, to je mi líto !!!😢
Za pár dní už bude lépe....budu tu dál vyhlížet Tvoje testíky a držím palečky❤

@simi1510 teda tak ty jsou luxusní 🙂 jsem si všimla, že tyhle teď hodně frčí. Ještě do něj to mimi 🙂 snad se dočkáme a sluníčko taky dává energii a dobrou náladu, tak třeba po té zimě se konečně zadaří nám všem tady 🙂