Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bellisimama já vidím 😊😉
@denisa3101 na tom spodním comfortu vidim čárku 🙂
@denisa3101 Denisko, teď jsme si komentovaly na emiminu 😀😉
@denisa3101 super,taky vidim
@simi1510 profuk vejcovodu v mem pripade toho jednoho co zbyl. Meli jsme si dat 3tydny pauzu ale nevydrzeli jsme ani tyden 😂 a zrovna byla ovu 😂
@ajulamamula jestli telo je pripravene a ma to vyjit, tak to vyjde 🙂 drzim palce!
@denisa3101taky vydim gratuluji 😉
Je tady žena co otěhotněla kdyz brala Gynprodyl a za jak dlouho?a je to možný otěhotnět?
@denisa3101 ja ji tam.taky vidím 🙂
Holky dobre rano, jdu si pro radu..
Uz asi tyden me testy (ovul., tt) vypadaji podobne...ovulacni silne pozitivni, na tehotenskem smouha (napriklad dnes slabsi a jen ze spoda, ale vzdy neco "vyleze". Ty desni jsou uz zaschle, takze jdou videt slabeji nez ve skutecnosti..na tt byva seriozni viditelny duch)
Mam mirne bolesti v podbrisku kazdy den..a zaroven jsem v pulce cyklu a tak nejak vim, ze nejsem tehotna..jen nevim, co si mam o tech testech myslet.
A tyden v kuse jsem takto pozitivni ovulacni testy nikdy nemela..
@simi1510 nemam, vyhazuju..ale vsechny vypadaly podobne, jen myslim jeden den byl slabsi
Znacku nevim, jsou to levne testy z internetu, kazdopadne vzdycky tak nejak odpovidaly fazi cyklu/bolesti v podbrisku (docela to na sobe poznam, bricho dost boli)
Tak z toho nejak nejsem moudra..:/
@kolibricek36 myslím, že ne. Protože vždy je před tím neskutečná únava, a pak bolí opravdu celá, od zadu až do čela. Zkusila jsem vzít i prášek na migrénu a do hodiny pomohl. Je to naprosto stejné, jako před těhu. Minulé těhu jsem tyhle bolesti měla jen krátce, asi 4x ve 4.měsíci, a pak to přešlo. Ale teď to bylo asi 6 dnů vkuse, pak 1, 2 dny. A teď zase druhý den :( Dnes ráno, zatím lepší, ale ta hleva není dobrá. No, snad to dnes už nepřijde. Budu ale volat doktorce. Protože to úplně chcípám a s dvouma dětma doma si nejde lehnout a spát...
@denisa3101 Taky vidím čárky na Comfort 😀
@luciasek1987 parada,ja si ho nechavam na patek na narozky chlapa 🙂
Je na sobotu jsem popletla dny 😀
@denisa3101 co bys chtela mit tak brzo za duchy? 😉 testni za 4 dny to uz by neco vykouklo.
@luciasek1987
Pak dej vedet jake jsi mela hodnoty
@kotito ok

Vidíte?