Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bellisimama neco tam vidim 🙂 hodne stesti 🙂
@bellisimama taky něco malinko vidím
@simi1510
jsi zlatá - no, svatební noc už bude dávno po plodných dnech, ale jte fajn, že buvzbuzujete, pomáhá to a hlavně holky, jako ty a Laura nejlíp víte, jak se člověk cítí...
@jullli
a co ty, jak se máš?
@monikadeny dekuji za optani dnes vyjmecne dobre. Musim toho vyuzit a jdu pro darek manzelovi :D
Co ty je brisko a mysl lepsi? Uzivej si ted svatby jeee ja bych ze vdavala znova :D
@bellisimama
je tam duch gratuluji💐💐
@bellisimama je krásně vidět, hodně štěstí 🙂
@luciasek1987 velká gratulace 🙂
Dobré ráno děvčata 🙂 tak dnes mi volali z genetiky, tak u obou výsledky úplně v pořádku, ale dr.říkala, že máme zvážit IVF, protože i když výsledky dopadli dobře, tak je tam problém v tom, že když otěhotním, tak na počátku dělení buněk tam vznikají chromozomální vady a příčina nejspíš můj věk. Bohužel pojišťovna to hradí do věku 39 let, takže nás by to prý stálo několik desítek tisíc, ale záruka, že to bude v pořádku tam žádná není. Takže to ještě zkusíme přirozeně a buď a nebo.Dnes 3DC, začala jsem opět brát clostilbegyt. 😕
@luciasek1987 Držím palce! 🙂
@denisa3101 zkus vážně vydržet do termínu ms, to budeš mít nejjistější.
@bellisimama Vypadá to, že se začíná něco hezky rýsovat 🙂
@monikadeny Tak nikdy nevíš, může se ti to posunout, nebo vás tam něco při tom osvítí 😉 Uvidíš hele, hlavně si to nenech zkazit tím, že se to teď nepovedlo 😉
Přece nemůžeme skončit z toho v blázinci 😉

Fotka pro přítele 😀