Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luska__
ne, nikdy, nikdo...
Já bych měla mít ovulaci 25 a cyklus 30-32dni
@monikadeny ahojky, jsem tu chvilku a jen tak.procitam co tu pisete, takže ty máš pozitivní ovu testy?? Jestli jsem to pochopila správně. Já to tak měla při tehu. Pozitivní testy a tehu taky 🙂! Přidej foto.🙂
@janajens
přesně tak to mám já - vždyt jsme tu byly spolu...
@monikadeny tak s tím bych šla k doktorovi 🙂 pokud se o miminko snažíte třeba už nějakou chvíli.
a jsi si jistá,že je ovu 25? jak to tedy může za 5 dní tělo stihnout, aby uvolnilo to vajíčko, to mi hlava nebere..
@laura1972
ještě jednou foto pro lauru - mého anděla strážného 🙂
@monikadeny jj a taky krátce MS jako já já sice nemám takovou čáru na testu ovulačním ale jen ducha tak budu hlídat kdy je vlastně ovulka
@laura1972
snoubenec říkal, když jsem mu přečetla článek o prapodivně krátké ms, at si udělám těhu test. Tak jsem ze srandy vzala rovnou ovu a šok. v noci 23 h (8.4.) jsem to dostala. Druhý den strašný bolesti, krve, jak z vola. 10.4. už slabá ms a dnes malilinké špinění a poz. ovu test - sklyšela jsi o tom někdy něco????
@janajens
vždyt vím, že jsi byla na den přesně, jako já....
@monikadeny a není tam na tom tehu duch?
@luska__
jsem o pár stránek dál máš mé ovu testy z března, krásně rostla čárka....a 25 + 26 byla silná....
@monikadeny přesně tak proto budu hlídat ovulku poctivě každý den koupila jsem 30testu na ovu za 280kc
@monikadeny Dekuju 🙂 a ten tehu test sis dělala ted? 🙂
@monikadeny moje rada zní, upaluj na gyndu 🙂
@luska__
není :(
@laura1972
oba najednou, foto v limitu. po limitu těhu bílý a ovu stejný, jako vzor čára.....
ještě si můžu vzít hodinky a udělat ty testy vzorove, těhu je namočenej jen na chvíli s ovu, ten by měl být déle, než 5 sc ne?
@monikadeny no určitě bych tehu uplne nevyloucila. Zkusila bych být tebou ještě zítra z ranní moči. Nevím jestli se mi to zdá, ale nebo na tom modrém tt. vidím. Myslím, že už jsem to tu nedávno psala, že moje kamarádka měla MS první tři měsíce, při všech třech dětech. Až když ji začalo být špatně, zvracela a začala omdlivat v práci, tak zjistila, že je tehu 🙂
@monikadeny většinou je to.na každém teh.testu napsáno kolik vteřin ma být ponořen. Ale já bych zkusila až z ranní jestli se tam něco objeví.🙂
@laura1972
to rozhodně udělám,....mám je udělat znovu? poctive v časovém limitu, jak se mají dělat????
a co ta extréme bolestivá a silná menstruace, plná kousků v krvi?????
@laura1972
ok, nechám to na ráno....
@monikadeny Ahoj, pokud jsem správně pochopila máš ovulku vždy 25. v měsíci a ne 25DC, tzn pokud ti MS začíná vždy 8.v měsíci jak říkáš, ovulku máš cca 17DC a to je při třicetidennim cyklu LF 13denní, takže ukázková. Takže klid, vše máš v pořádku🙂
@monikadeny určitě, ráno bude lepší. Ale ovu test pokud budeš dělat, tak z ranní moči se nedělá. Ovu test udělej až tak ze třetí moče. No jsem.na to zvědavá 🙂 budu na tebe myslet 🙂
@bigbig
8.2. revize - doktorka říkala, že to mám brát jako ms
25.2. ovulka
8.3. jsem měla menstruaci
10.3. kontrolní sono s ukázkovou výstelkou a povolení se pokusit o mimi
25.3. jsem měla ovulaci (potvrzeno testem)
8.4. další menstruace
11.4. ovulace ????????
@laura1972
aha, z první těhu a třetí ovu - oki, ráno napíšu....
@bigbig
jj, přesně tak....
@bigbig
a proto nechápu, že ted je naprosto ulítle 3DC ovulka....
no, to abychom se tedy činili že?
@monikadeny No ja nemyslim ze by to ted byla ovulace. Testy comfort takhle pozitivni nevypadaji, ja je takhle mela cely cyklus. V dobe ovulace je ta druha carka o dost silnejsi. Navic ovu test muze zesilit prave v dobe menstruace. Myslim ze se nemusis bat ze bys mela rozhozeny cyklus. Menstruace muze byt trochu podivna protoze se telo jeste dava dohromady po revizi. Cekej ovu normalne 25.🙂 Drzim palce at se zadari!

@monikadeny pokud máš ovulaci 25DC při 30DC měl by ti doktor pomoc s oddálenám luteální fáze, bez té to jde těžko. 5 dní je nedostateční na uchycení plodu. Žluté tělísko potřebuje podle mě min. 12dní
nikdo to s tebou neřešil?