Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 já vidím 😉
@denisa3101 no je tam!
@bellisimama HCG roste skokově, fakt testuo ob den nejlíp co 2 dny. Já dnes budu odpo čůrat na test a budu 15DPO a myslím, že uplná dálnice to ještě nebude
@bellisimama Já měla dvě silné čárky až 21 DPO 🙂 Aby to byla fakt tzv. "dálnice"... 🙂 Vydrž 🙂 a nebo si skoč jako samoplátce na krevní testy HCG 🙂 taky jsem byla 🙂
@denisa3101 vidím, už se tam rýsuje 🙂
@monikadeny ahojky, tak jak jsi na tom? Nějaké novinky? 🙂
@amisk
@laura1972 dekuju moc 🙂 nevim jestli jste tu některá z olomouckého kraje ale fakultku v Olomouci můžu jenom doporučit 🙂 doktorka byla naprosto úžasná všechno vysvětlila poradila nic nebyl problém a sestřičky taktéž hodné a ochotné 🙂 (rozhodla jsem se tam přejít po několikanásobné nespokojenosti s bývalou doktorkou)
@laura1972 to je pravda 🙂 opravdu dlouho jsem se nesetkala s takovým přístupem 🙂 jee tak tam to znám taky teta bydlí od tama kousek a delší dobu se snaží o mimi bohužel bez úspěchu nicméně chodí na soukromou kliniku a ani ne během roku se jim zadařilo sice to nedopadlo ale dle me jsou v Plzni skvělí doktoři 🙂
@denisa3101 Ano rýsuje se! Tak držím palečky!!!
Tak hlasim u me test negativni :-/ tak jen cekat kdy mrcha dorazi... 😀

@denisa3101 Já tedy i na těch posledních fotkách něco vidím, takže držím palečky, aby se to nakonec vyklubalo 🙂❤🙏