Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bellisimama
pěkná čárka 🙂 gratulka
@amisk
pěkně ty - tady to híří čárkama - holky, už ji chci taky 😉
@laura1972
ahoj, celý den jsem byla pryč. Ráno těhu bílý, ovu odpoledne stejný, jako včera, po zaschnutí pěkná dálnice....nechápu. Ms už není....tak fakt nevím, co to se mnou je....
pardon * hýří (ach ta klávesnice)
@monikadeny tak jedine zkus zajit k doktorovi, at se na tebe kouknou?
@monikadeny tak to je teda zvláštní. Co z tohodle se vyklube ? 🙂 já včera byla úplně nepoužitelná, co jsem zase začala brát na ty vajíčka ten clostilbegyt, tak jsem šíleně unavená a včera jsem doprovodila malou do školy a když jsem přišla, musela jsem si jít lehnout a trochu se prospat, jak mě bolela hlava a bylo mi celkově zle a dnes pro změnu zase ta únava a pořád bych spala. Dávají mi zase zabrat, jako tehdy když jsem je brala, to jsem neměla pomalu ani pomyšlení na sex a zrovna v době ovulace jsem byla vyřízena. Prostě jako vedlejší účinky fakt dobrý. Zvlášť když jsme se snažili o mimco.
@laura1972
...panejo...tak to je brutus...drž se holka....
@simi1510
jak se máš ty? kdy bude ovulka?
Moje tělo je jeden zmatek nejdřív přijde podivná menstruace na necelé tři dny o den dříve a pak dva dny klid a ráno zase malinko krve tak co to je už se v tom fakt nevyznam
ahoj zlaticka..trnula jsem aby to nebylo mimodelozny kdyz jsem to ted vsude četla a neniii..vse mam v naprostem poradku moje opicinecka se i ukazala je to fazolicka..a jsem pres 5tydnu..vsem preju strasne stesti a pevny nerviky stoji to za to..vam vsem díky za podporu ❤❤❤😍budu vas sledovat dale a pokud budi vedet pomuzu take rada..krásný vecer zlaticka
@lokin1991
gratulace, až mi vytryskly slzy....vidím úplně fotku malý, o kterou jsme přišli....tak se drž, přeju ti to moc...at krásně rostete....
@lokin1991
už jsi měla srdíčko?
@monikadeny
je zlaticko ..to jsem nechtěla..budu se opatrovat a tobe drzim maximalne palecky💋💋
@lokin1991
neřeš....připomíná mi to víc věcí....tak to je radosti mamino viď🙂
@lokin1991
a jak ti je? nějaké chutě?
@janajens
no, tak to jsme tento měsíc dvě, vše je nějak jinak....
@monikadeny jsem z toho jelen včera jsme měli sexik a nic žádná krev a dneska ráno při měření teploty jsem krvacela ale fakt jen chvilinku 😈
@monikadeny dekuju 🙂 no to mi povídej, co všechno si člověk musí vytrpet kvůli těm malým prďolům 🙂
vy jste zlaticka opravdu..moc dekuji
@monikadeny ja se mam celkem fajn, ovulka? Nevim, ted jsem 7dc a minule byla 23dc, tak uvidime co bude tento cyklus, ten cyklus pred tim byla 22dc
simi1510 tak jak je už lepe hurá do snazenicka

@dddkkk za těch 6 měsíců jedno MT a jedno biochemické, takže ve spermiich to asi není, ale tak on se vyšetření nebrání...takže když nás dr pošle, půjdeme...já myslím, ze v hlavě 🙂 příští mesic nebudu dělat nic, nic brát, nic testovat a uvidíme..🙂