Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bellisimama právě že to jde krásně vidět nemusím bejt ani u okna ale spíš vadnej test :/
@terka228 mám mít Ms 21.4 což je za týden,právě nevím kdy ji mám,pozor hlenu to nepoznam,nemám ho bilkovy,cyklus mám 33dnů,tak nevím kdy by mohla být podle Bt to také nepoznam,už dva dny mám tyhle ovu testy,kdyztak zaslu sem foto,zdá se my to divné,abych měla ovu teď,přijde my že testovací čárka je i silnější,dva horní ze včerejška a ten dole ze dneska,ale mám i cystu na levém vaječníků tak nevím jestli my to spíš neukazuje cystu☹nebo mám zpis zkusit digitální??
@terka228 zasílám ještě graf,nevyznam se v něm,nevím jestli si ho nahodou také nedělala.Ty cykly jsem zpletla 38dnů🙄
@nikynikol25 jsem koukala na ten tvuj graf a nevidim v nem splneni pravidel pro ovu :-/ merila si vzdy ve stejnou dobu, stejným teplomerem?
@simi1510 ja jsem začal měřit od 21.4,zaslu ti sem jiny graf který mam už déle,ale začla jsem měřit az teď od poslední ms,merim kazdy den pravidelně
@simi1510 tedy od 21.3
@nikynikol25 jsem si říkala, že si myslela asi březen 🙂 Podle tohoto grafu to vypadá, že spíš ovu byla až teď 10.4. :-/ U toho vyznačeného 31.3. neplatí pravidlo, že po ovu musí být alespoň 3 dny teplota vyšší než 6 předchozích dnech.
Dle těch fotek to vypadá, že ovu testovací čárka je silnější. Můžu se zeptat, co to je za testy? Pokud je pozitivní, tak buď to je tak, že ovu teprve bude, v teorii můžou být v určitých případech i 2 ovu po sobě, nebo je v tom cysta, popř. těhotenství.
@simi1510 právě cystu mám na levém vajecniku už druhý měsíc teď jdu 30.4 na kontrolu jestli tam pořád je,že by ovu byla takhle pozdě??😕právě nevím no,mě to ukazuje na tom grafu že ovulace by měla přijít 8.4.no uvidím počkám pár dní u udělám tt znovu a pak buď a nebo.Jsou to německé testy,jsem teď do 21.4 tady.Koupila jsem je tady v Rossmanu,jsou obyčejné žádné zbytečně drahé.je divné ale dva1 dny po sobě fakt tak silné čárky,ale to asi fakt dělá ta cysta,teda jestli ji ještě mám to nevím🙄
@nikynikol25 Já bych řekla, že ta ovu dle teploty proběhla 10.4. Kdy je jakoby nejnižší, ty dvě minimálně po ní jsou vyšší než 6 předchozích. A to by bylo, že teď jsi 4DPO.
Kdyby 8.4. tak ta následující je stejná a není vyšší než 6 předchozích.
Tak uvidíš, co ti řekne na kontrole. A držím palce, ať je vše v pořádku!!!
@simi1510 uvidím nu,co bude,nebo dorazí v pátek SM a ja budu moct od znovu.🙂brala jsem od 8.4 do 13.4 taky prověří na srovnání cyklu,je možné že to taky udělala ona ze ty teploty mám vyšší,uvidím,děkuji za radu,napíšu jak jsem tedy dopadla.😉🙂
Proveru,ja ty dotikovy mobily nesnáším☹
@nikynikol25 Tak dej pak vědět a držím palce!
@bigbig
díky
@simi1510
zase 25. Vždy mám ms 8. a 25. ovu. Jen, když má měsíc 31 dní mám ji 7.
@bellisimama
gratuluji maminko
@llenka_li
děkuu moc...všem holky, já to nikdy něměla, tak mě to překvapilo...
@denisa3101 tohle co fotis uz jsou zaschle testy ty muzou vyjit falesne pozitivni. Zkus udelat test a vyfotit do 5 min 🙂
@jullli
ahoj, tak co ty? jak je?
@llenka_li
děkuju za info
@jullli ano zkusím zítra ... Udělala jsem opravdu hodně testu různých značek i mamatest i z DM i facelle obyč test a kupu maxu ale tohle je první test který ukázal tohle ještě jsem se s tímhle nesetkala krom teda těch "duchu" co jsem našla 😁 zítra testnu a uvidím no 😁 ale včera pobolival podbřišek dneska taky ale tak že jsem myslela že už to dostanu 😁
@simi1510 děkuju určitě napíšu
@denisa3101 tak to mě v létě taky, že stále jsem si říkala, že už mrcha dorazila a nic... a pak na testu čárka druhá 🙂
@simi1510 jsem zvědavá no 😁
@nikynikol25 Jestli, tak ovu byla 10.4. Ale s tou cystou nemám zkušenost. No, to jsem sama zvědavá, co Ti na kontrole řeknou. Pokud se Ti ale ovu posunula, tak se celkově prodlouží celý cyklus a MZ dostaneš o to později.
@denisa3101 negativní test.
@monikadeny je to i o psychice, jestli budeš takhle blbnout a vsugerovavat si těhotenství, pořád se nesmyslně testovat, tak neotehotnis nikdy. Hod se do klidu.
@terka228 jsem spíš zvědavá jestli ta ms dojde,když ne tak Tt a když nic tak pak uz jedině doktor,beru tu Proveru na srovnání cyklu právě,vždy po 20 dny 6 dní takže musí přijít přesně jako minulý měsíc
@nikynikol25 ono pokud by ta ovu byla vazne az 10.4., což mame s Terkou stejny nazor, tak ten cyklus se ti posune.
Nevim jak je to s tou proverou, jestli to je taky tak, ze by se mela brát az po ovu, jako duphaston nebo utrogestan, ci gynprodyl?

@denisa3101 zkusila jsem to upravit. Jako něco vidím, jen nevím jestli to není ryska