Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny děkuji za povzbuzení,uz to trva moc dlouho😔no uvidí se co se ma stát stane se nu🙂
@dddkkk
také se připojuji e gratulaci, krásný duch, at je z něj brzy dálnice...
@nikynikol25
jojo, znám to čekání a čekání - holky, na jihu čech napadl sníh, já se nechci vdávat ve sněhu, mám jen šaty bez rammínek :(
a k tomu těhotenský a bez miminka, to je pech....
Já dnes 12Dc a bolesti podbřišku a slabší hlen že by se ovulace už blížila
@monikadeny Děkuji 🙂❤
@monikadeny jo je,ja už čekám přes rok a skoro půl a nic,slyšela jsem u na nás na Kladně u Prahy tady padaly kroupy,to je konec Dubna pomalu a sníh a koupy,to je moc😨ve sněhu jeee romantika,ale zima😵 brrr,ja radši teplo,jeej,jak dlouho se snazis ty,zkoušela si nějaké věci k podpoře tehu,ja zkouším konvicnik,kontryhel,ještě kyselinu listovou,abych se dala celá doporadku🙂
Pardon holky, ze som tu dlho nebola, bola som mimo, mrcha nakoniec dorazila v termina presne
@nikynikol25
ahoj, no u mě je to složitější....já otěhotněla dobře, jenža dva císaře, ruptura dělohy a bohužel ve 3. měsíci zamlklé těhu mi tak poznamenalo dělohu....:(
🍀 🍂 🍀

@dddkkk myslim si 12dni no uvidíme zatím jen spinim minimum.