Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

🍀🍀🍀
Musím se tady vyvztekat. Po pozitivním testu jsem dnes volala na gynekologii, abych se objednala. Ta káča sestra mi řekla, že můj doktor má na měsíc dopředu plno. Tak jsem ji vyoslila situaci a že se léčím se štítnou žlázou a nechci nic zanedbat. Na to mi řekla, že to ona posoudit neumí a že mám smůlu. Naštěstí můj gynekolog ordinuje ve dvou městech, tak jsem zkusila sestřičku v druhé ordinaci a ta mě objednala na příští úterý. Teď uvažuji o tom, že budu jezdit jednou takovou dálku ke svému doktorovi jen kvůli neschopnosti sestry....Uffff
A Vy se snažíte přirozeně a máš těsně před MS?
@kolibricek36 ahoj Nimesil mam na predpis i já a co vim je to silnější prášek nevim jestli něco vyvede takhle brzo ale v těhotenství se určitě brát nesmí.ale jelikoz je to hodně v začátku tak bych se asi nebála ale pro klid bych se radsi zminila DR prece jen.uz to jsou silnější léky
@dagmar_hribek mela jsem ho jen vcera dneska uz ne, ani pred tim. ,..
@kolibricek36 ahoj, nimesulid je kontraindikovaný pouze v třetím trimestru těhotenství, takže bych se ničeho neobávala. Hodně štěstí 🙂
@peta73 dekuji 😘 stejne neni nic jiste - MS ma dojit v sobotu. Sice bychom jasali, ale ja se snazim byt nohama na zemi ...
@kolibricek36 No,to vypadá krásně,ať sílí a je vše v pořádku😍❤
@terka228 no kez by i krasne prospivalo a carka silila
Dik 😘
@dddkkk mam v minulosti za sebou 3 IVF, první nedošlo ani k transferu, druhy byly testy snehobile a u třetího jsem začínala taky duchem ,ale testovala jsem až od 7dne po transferu a mám teď z toho doma téměř osmiletého kluka. Původně tam byly dvojčata,ale to jedno si to rozmyslelo... takže držím pěsti,vím jak je IVF náročné na psychiku 😘

Aha @gariena doufam ze to vyjde az do konce
@absintka19 jasne