icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tornadolu
18. dub 2017

@dddkkk myslim si 12dni no uvidíme zatím jen spinim minimum.

ywushka
18. dub 2017

@dddkkk ne,mám jiného chlapa,sice měl taky špatný spermiogram,ale ladovala jsem ho vitaminama,celerem,nosil velké trenky atd. A vypadá to,ze se zadarilo přirozene po asi třičtvrtě roce.

nikynikol25
18. dub 2017

@monikadeny děkuji za povzbuzení,uz to trva moc dlouho😔no uvidí se co se ma stát stane se nu🙂

monikadeny
18. dub 2017

@dddkkk
také se připojuji e gratulaci, krásný duch, at je z něj brzy dálnice...

monikadeny
18. dub 2017

@nikynikol25
jojo, znám to čekání a čekání - holky, na jihu čech napadl sníh, já se nechci vdávat ve sněhu, mám jen šaty bez rammínek :(
a k tomu těhotenský a bez miminka, to je pech....

janajens
18. dub 2017

Já dnes 12Dc a bolesti podbřišku a slabší hlen že by se ovulace už blížila

dddkkk
18. dub 2017

@tornadolu Tak držím palce ať to špinění přestane a najdeš na testu // 😉 to je ještě určitě šance ❤

dddkkk
18. dub 2017

@ywushka Jéééé tak to je super, to moc gratuluju! TO bych si taky moc přála, ale to bych asi taky musela změnit chlapa a koneckonců ani tak by to nemuselo pomoc 🙂 , protože problém máme oba... ale tak to je skvělý držím palečky ať je všecko jak má být!!!❤

dddkkk
18. dub 2017

@monikadeny Děkuji 🙂❤

nikynikol25
18. dub 2017

@monikadeny jo je,ja už čekám přes rok a skoro půl a nic,slyšela jsem u na nás na Kladně u Prahy tady padaly kroupy,to je konec Dubna pomalu a sníh a koupy,to je moc😨ve sněhu jeee romantika,ale zima😵 brrr,ja radši teplo,jeej,jak dlouho se snazis ty,zkoušela si nějaké věci k podpoře tehu,ja zkouším konvicnik,kontryhel,ještě kyselinu listovou,abych se dala celá doporadku🙂

riahlaubert
19. dub 2017

Pardon holky, ze som tu dlho nebola, bola som mimo, mrcha nakoniec dorazila v termina presne

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk ahojky, tak budeš dneska testit jak.čárka sílí? 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@nikynikol25
ahoj, no u mě je to složitější....já otěhotněla dobře, jenža dva císaře, ruptura dělohy a bohužel ve 3. měsíci zamlklé těhu mi tak poznamenalo dělohu....:(

dddkkk
19. dub 2017

@laura1972 Zdá se že sílííí ... nějak tomu nemůžu uvěřit... Chce se mi hrozně plakat 🙂

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk jj, je vidět, že sílí 🙂 ono obden je to sice lepší je to vidět jak sílí, ale kdo to má vydržet, vid? 😀 můj případ 😀

luska__
19. dub 2017

@dddkkk není to tak dávno, kdy jsem hypnotizovala svůj. Ach.. přeji hodně štěstí

laura1972
19. dub 2017

🍀 🍂 🍀

dddkkk
19. dub 2017

@laura1972 já už teď nevydržím netestovat dokud tam nebudou dvě tlustice... :D

@luska__ Děkujuuuu ... no snad budu za tři měsíce tam kde Ty 😉 ❤

dddkkk
19. dub 2017

@laura1972 řekla jsem si, že ob den si budu dělat tu druhou značku :D :D :D po IVF jsem si rovnou nakoupila zásoby testů :D

terka228
19. dub 2017

@dddkkk Sílí krásně,jen tak dál❤❤❤

luska__
19. dub 2017

@dddkkk jakmile člověk jde na první screening, a dopadne dobře tak už to letí. Dneska začínám půlku.
Strach je od první čárky šílenej. Občas to bolí, ale určitě to za to stojí

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk a co to je za testy? 🙂)

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk tohle je mamatest, vid?

ivyy28
19. dub 2017

Jsem 29DC posledni MS 21.3 a vcera a dneska mi vylezlo toto 🙂 mivam kratke cykly 23-25dnu... z dneska je silnejsi takze pokud vse dobre dopadne bude mimi pod stromeckem :D

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk ja jsem byla to samé 😂 pořádná dálnice nebo nic 😂 😂

dddkkk
19. dub 2017

@laura1972 Jojo tohle je mamatest a ty druhý jsou Woman secret baby...🙂

dddkkk
19. dub 2017

@ivyy28 Jůůů gratuluju a přeji ať vše dopadne jak má.. už se těším až budu mít takové čárky i já 🙂

dddkkk
19. dub 2017

@laura1972 Přesně bez dálnice to prostě nejede dál 🙂

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk ten woman jsem taky měla. Kupuji ho tady u nás v nemocnici v lékárně. A od kdy ti ukázal ten eoman? Testovala jsi s ním první dny po ovulaci? 🙂

laura1972
19. dub 2017

@dddkkk přesně tak 😂