icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ivyy28
19. dub 2017

@dddkkk dekuji moc...uz nejsem nejmladsi tak snad to bude ok.navic ziji v zahranici, ale chci se vratit do cr takze me ceka jen litani a zarizovani a stresy... uf uz ted se toho desim... :(

dddkkk
19. dub 2017

@laura1972 ukázal mi stějně jako mamatest... já testuju od transferu emrbrya, ale testuju hned od 1. dne po zavedení a duch se na obou ukázal 5.dní po Embryotransferu, což v mém případě je 10 DPO.(respektive odebrání vajíček)

dddkkk
19. dub 2017

@ivyy28 naopak pokud se chceš vrátit, tak to bude stres na oko a uvnitř radost! ... Drž se a opatruj se... nic se nemá přehánět... já už chtěla mimi dlouho, asi od 20, nejdříve nebyl pořádnej chlap a pak to nešlo... je mi 30, otěhotněla jsem evidentně teď po 1.IVF a hodila se marod už při stimulaci na IVF a na neschopence se válím v klidu doma...

alli005
19. dub 2017

@ivyy28 ty jo, krásný čárky a jak hezky sílí 🙂 gratuluji 🌷
já měla poslední MS 20.3., ale mám cykly 28dnů, takže takhle silné ty čárky ještě nemám, ale včera byla oproti pondělku viditelně silnější, tak jsem zvědavá na dnešek (testuji vždy v podvečer, jak tu psalo víc holek paradoxně se to večer ukazuje líp) 😇

kotito
19. dub 2017

Posledni test,co byl doma ...38DC. 22DPO. A carka silnejsi nez kontrolni ❤🤰

alli005
19. dub 2017

@kotito krásná čárka 😍

laura1972
19. dub 2017

@kotito no to je nádhera 🙂

ivyy28
19. dub 2017

@dddkkk no me je 36 .... uz jsem si myslela, ze to nikdy nepujde... a sup ono to slo...ja vzdy rikala ze zvysim porodnost v cr :D dite jsem taky chtela uz dlouho.a mam to jak ty...nejdriv nebyl ten spravnej chlap... pak by byl ale on nechtel...no a ted jsme proste s novym pritelem si rekli bud anebo...a ono to vyslo...skoro napoprve...🙂

ivyy28
19. dub 2017

@alli005 takze termin, pokud vse bude ok, tak to taky bude darek pod stromecek 😉 drzim pesti

jullli
19. dub 2017

@kotito paradni dalnice

nikynikol25
19. dub 2017

@monikadeny to je my moc líto😢ja před 5 lety jsem musela dát skoro ve 3 měsíci pryč mimi,přítel si myslel když byl pryč že jsem ho podvedla,přitom to odpovídalo přesně naposled co jsme s polu něco měli a nevěřil tomu,tak jsem s toho byla celá špatná,což i do tedka,od te doby mám jen samé problémy a když teď chce taky mimco tak to prostě nejde☹dávám mu to pořád za vinu,že je to jeho chyba.😠od té doby to prostě nejde☹tak vím co je to o mimi přijít,mělo to bejt moje první.Tak snad dá bůh a povedese nám to oběma,držím ti moc palecky🙏

gruzicka
19. dub 2017

Tak screening dopadl špatně,pořád brečím.

jullli
19. dub 2017

@gruzicka jejda a co vyslo spatne

jullli
19. dub 2017

@gruzicka a krev ti vysla taky spatne??

alli005
19. dub 2017

@ivyy28 no podle těhu kalkulačky a poslední MS by to bylo 25.12. 😀 😀 😀 uvidíme...

dddkkk
19. dub 2017

@ivyy28 To je krásný!!!! ❤👏

gruzicka
19. dub 2017

Nenašla srdeční akci,takže nástup do nemocnice.

monikadeny
19. dub 2017

@dddkkk
joooo, máš to tam..................tyjo, tiše závidím 🙂

janajens
19. dub 2017

@monikadeny ahojky a co ty taky se ti blíží už ovulka?

monikadeny
19. dub 2017

@ivyy28
tyjo, další těhulka, holky, já už chci taky mezi vás - moc vám to přeju...🍀

monikadeny
19. dub 2017

@ivyy28
tomu říkáš stará, víš, kolik je mě a Lauře ? hi.....

bigbig
19. dub 2017

@gruzicka Tak to je mi tě strašně líto! Víš kdy se ta srdeční akce zastavila? Tohle je noční můra nás všech tady... Drž se!!!

monikadeny
19. dub 2017

@nikynikol25
jo, tohle měla kamarádka, až na gyndě vysvětlili tomu jejímu, že i když byl na víkenpryč 5+4 neznamená 5+4....tohle je napytel, ale vztach je o důvěře, já bych to mimi nikdy nedala....
...my čekali vytouženou holčičku a dva dny před velkým sono umřela, nic nenašli krásně rostla, prý náhoda.....bolí to a moc, a taky už moc času nemám, biol. hodiny tikají.
Dnes jsem na ovu testíku našla toto, takže se budeme snažit o nový miminko....

monikadeny
19. dub 2017

@gruzicka
cože !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakto, co se stalo prohoha?
hele, je tu jedna které řekli, že má několik vad mimi a má děcko zdravé a ta samá, že má zamlklé těhu a když šla na kontrolu jinam, je těhu a čeká....
...copak se stalo proboha....je to definitivní ????

monikadeny
19. dub 2017

@gruzicka
tyjo, takže zamlklé jako já....nám srdíčko nebylo dva dny před scren.
...Tak to je mi moc líto, kolik jsi byla?...
...hele, ale povzbudím tě, řekni jim na sálku, že mimi plánuješ, paní doktorka mi udělala zákrok (8.2.) tak, že jsem za měsíc ( 8.3.) dostala MS a tím končí šestinedělí. Výstelka byla super, pila jsem kontrryh. čaj vit E na hojení a kys. listovou a dostali jsme hned zelenou.
Ted se nepovedlo, asi jsem se ještě dočistovala, protože jsem to 8.4. dostala, ale ted jsem posílala ovu test a snad se zadaří. Já mám ještě zjizvenou dělohu, takže komplikace navbíc, ale to bude dobré uvidíš, šetři se a než se naděješ dostanete zelenou - budem tu pro tebe 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@janajens
ahoj, no asi dřív, než jsem čekala, jukni dala jsem foto testu, takže holčičku jsme asi prošvihli, nj, rozlučka se svobodou....😂
co ty, jak jsi na tom s testíkem? pošli

janajens
19. dub 2017

@monikadeny já asik takhle zatím. Ještě ne jsem zvědavá kdy bude

monikadeny
19. dub 2017

Jani, myslím, že ted s Laurou a Simi , snad už jsme na řadě s čárkama taky, už tu v tý frontě trávíme hodně času, bude jaro, sluníčko, snad nám to holky konečně vyjde..

...a vám těhulky přeju krásné těhotenství...

...gruzicce rychlé zotavení a brzský příchd mezi nás....

sticker
monikadeny
19. dub 2017

@janajens
Jani lep si je hned pod sebe, at vidíš, jak sílí, já je lepila jako ty a není to to pravé ořechové...nj, ale blíží se ti to...no já tu čárku mám hned od ms nějak zajímavou....tak uvidím...

ivyy28
19. dub 2017

@monikadeny no to neviiim 🙂 ale vy uz jste urco zaslouzile matky 😝 kdezto ja jsem do toho vlitla poprve a citiiiim se tak no super :D navic je tady krasne- slunicko a teploucko ...takze me vuuuuubec nevadi ze musim do prace na odpo...