icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
19. dub 2017

@monikadeny dobře zítra nalepim pod sebe nebo to ještě teď předělám 🙂

ivyy28
19. dub 2017

@alli005 no ja 23.12 ale uvidime 🙂 kazdopadne darek zarizenej :D to bude tvoje prvni??

janajens
19. dub 2017

@monikadeny už jsou zaschli takže to není tolik vidět

peta73
19. dub 2017

@monikadeny hele, já se hlásím taky 😉 Už čekám rok a stále nic. Já bych se asi štěstím zbláznila, mít na testu o čárku víc 😀

janajens
19. dub 2017

@monikadeny uvidíme pokud bude ovulka tak snad e dočkám taky testiku positivni ho zatím ještě nic

monikadeny
19. dub 2017

@peta73
jasně Petulko, hodila jsem jména rychle z hlavy, je tu asi 8 holke, vco se snaží....jasně, že v tom budeš taky 🙂
....
@janajens ...jj, ale sílí...no, mě ta zaschlý ještě víc vxylezly, ale ten poslední je v limitu focený...Laura říkala, že je to ovulka krásná ... :ú

monikadeny
19. dub 2017

holky, srý překlepy, nechávám si na svatbu dlouhý nechty a škrtám o klávesnice vedle, jsem zvyklá z kytary mít kratounký a každý milimetr mi překáží...

verukuki
19. dub 2017

Ahojky 🙂 nechci byt za blbou ale dnes jsem si dělala tehotensky test byly tam // jasne cervene hmed po 2min.,ale ms bych mela mit az za 2dny myslite že jsem važně těhotna?

ustaranaholka
19. dub 2017

@verukuki ano, gratuluji

digisek
19. dub 2017

@janajens pořád málo silné......ještě vydrž

digisek
19. dub 2017

@verukuki ano jsi 100% těhotná

verukuki
19. dub 2017

@ustaranaholka dekuji citila jsem se dneska važně divně a porad se mi chve plakat a nevim proc tak jsem si rekla ze zkusim hehotensky test

monikadeny
19. dub 2017

@ivyy28
nj, ale z min. života, ten současný je jiný ... víš 🙂

janajens
19. dub 2017

@monikadeny parada u me zatim ne

janajens
19. dub 2017

@digisek jj ja vim ovulka by mela byt 24teho

monikadeny
19. dub 2017

@verukuki
tyjo, čárka jak má být . no, že by dvojčátka? Krásný ty to už nedostaneš....tyjo, holky, těma poz. testama se to tu jen hýří....

verukuki
19. dub 2017

@monikadeny dvojčatka? 😀 mamča je z dvojcete ale do me by se to neveslo 😀

digisek
19. dub 2017

@verukuki kolik jsi dpo?

verukuki
19. dub 2017

@digisek 18 nebo 19 dpo ale nevim jiste

nikynikol25
19. dub 2017

@monikadeny někdy s těma chlapama je to těžké😠😒jej vypadá to nadějně,tak držím moc palecky,u mě když je to už déle,tak to také stále bolí,vidím okolo sebe ty nádherné miminka a já stále nic😢me teď bylo 26let,ale už my nějak začaly taky tikat🙂to ženská na sobě pozná🙂je to strašné,když něco takového nás potká,tak snad nám to stesticko,trochu jen přijde,ja 3 den,taková ne moc velká Ms,ale bolí bříško bolí nu😢počkám do 30.4 vo u doktora a pak zase od znovu,podle toho co řekne,ja doufám že i ta blbá cysta je už pryč☹takhle nevím jestli ma cenu testova ovu.☹štve me to

alli005
19. dub 2017

@ivyy28 no... první... mám za sebou v 09/2016 potrat v 17tt kvůli DS....

karin1712
19. dub 2017

@gruzicka Je mi to moc líto. Mě to bohužel taky potkalo v 10.tydnu, dnes jsem týden po revizi. Musíme být silné. Nedá se bohužel nic dělat . Bolí to já vím. Taky mám ještě chvíle kdy brečím jen tak z ničeho nic. Snažím se ale myslet na to že už jen pár týdnů a můžeme na to. Drž se. ❤

gruzicka
19. dub 2017

@monikadeny Řekla,že nevidí srdeční akci a to je vše ,určitě mi udělají utz v nemocnici před zákrokem.

karin1712
19. dub 2017

@gruzicka posílám ti srdíčko pro štěstí

digisek
19. dub 2017

@verukuki tak to pak vysvětluje tu tlustou čárku 😂

verukuki
19. dub 2017

@digisek 🙊

gruzicka
19. dub 2017

@bigbig Jsem 12+5 a miminko umřelo 11+1 ,tak mi to bylo řečeno.

simi1510
19. dub 2017

@gruzicka Držím moc palce! Třeba je ještě možnost, že ji najdou...

simi1510
19. dub 2017

@verukuki držím palce a jsem zvědavá, zda tam je jen jedno nebo víc 🙂

simi1510
19. dub 2017

@janajens
@monikadeny

tak u mě je pozitivní test už dneska, 14DC, což tedy koukám... Tak teď už jen sex, jen kdyby člověk nebyl tak unavený....