icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
alli005
19. dub 2017

@janajens aha, tak uvidíš no... v diskuzi "ovulační test, je pozitivní ?" jsme se shodli, že třeba ovu testy Comfort nebo Pepino jsou pozitivní v okamžiku, kdy ta testovací čárka je silnější než ta kontrolní 😉

janajens
19. dub 2017

@simi1510 parada to ma manzel jeste dva dny volno ale ten podbrisek boli jako cert teda

janajens
19. dub 2017

@alli005 ja testy vubec neznam testuji treti den aje videt ze sili uvidime teda zitra kazdopadn3 vec3r pojistime kdyby nahodou🙂

simi1510
19. dub 2017

@alli005 já sama koukala jak puk, kdy včera slabá čárka a dneska silnější než kontrolní... ale vím, že je možnost, že se mi ještě zesílí. Ale uvidíme. Každopádně ovu bude u mně dřív než v 22-23DC. Pokud by to bylo jako jindy, tak cca pátek/sobota bude určitě u mě 😀

alli005
19. dub 2017

@simi1510 tak to je ale bezva, že budeš mít tentokrát ovu dřív než předchozí cykly 😉 tak treba to tentokrat vyjde 🙏🌷
Já to tak tento měsíc taky měla, jeden den slabá, a druhy den silnější než ta kontrolní 😉 tak držím palečky !
@janajens hele pojišťujte, tím rozhodně nic nezkazíte 😉

terka228
19. dub 2017

@simi1510 Taky moc držím palečky❤

janajens
19. dub 2017

@alli005 jasny taky si myslim

monikadeny
19. dub 2017

@simi1510
gel na podporu početí? hmm..to neznám, jen vím, kyselejší prostředí holčička a neutrální chlapeček, kdo chce prý kluka má se mýt sodou 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@janajens
joooo, to vypadá, že v tom jedeš zase s náma, prima, pěkný ovuláček

janajens
19. dub 2017

@monikadeny ju dekuji nesmim u based business partner chybet

simi1510
19. dub 2017

@alli005
@terka228

Díky holky! Kéž by to už klaplo no 🙂

monikadeny
19. dub 2017

@simi1510
taky mám dřív, třeba je to dobrý znamení - že?

simi1510
19. dub 2017

@monikadeny jj gel, který má pomoci spermiím...

tak ono těch babských rad, kdy mít holku nebo kluka je... Ale popravdě? Mně je to jedno, já bych byla nejšťastnější, kdyby to vyšlo a bylo vše v pořádku! Ani nemám vysněné žádné dítě - ať holčičku nebo chlapečka.

simi1510
19. dub 2017

@monikadeny kdo ví hele 🙂

janajens
19. dub 2017

@monikadeny ovulaci mam MIT AZ 24teho

monikadeny
19. dub 2017
sticker
dddkkk
19. dub 2017

@gruzicka To mě moc mrzí! Přeji ať to rychle přebolí a ještě rychleji ať se to znovu povede! 😘🍀

monikadeny
19. dub 2017

@simi1510
jasně, že je to jedno....hlavně, at je....

@janajens
třeba bude dřív....

monikadeny
19. dub 2017

@terka228
ahoj Terez, jak se máš (te?)

janajens
19. dub 2017

@monikadeny treba ju vxera Jame pojistili dmeska taky tyhle testy neznam tak nevim jak silna ma byt carka

monikadeny
19. dub 2017

já ovu testuji podruhé a od holek vím, že mají být stejně silné, nebo doknce kontrolní slabší....a jde to rychle, jukni na ty mý testy, dopol. jsem koukala, jako puk. Jo a netestuj z ranní moči, to se testují těhu, ovu tak cca z třetí...

monikadeny
19. dub 2017

@absintka19
abstinko, omlouváme se, ale je tu parta holek, co tu měsíc, co měsíc čekají na poz. těhu testík, pravidelně se tu schází, tak společně shlédneme ovu i těhu testíky víš....
...podpora od začátku až do konce....

absintka19
19. dub 2017

@monikadeny ja se nezlobim 🙂 precist 1061 stranek je moc 🙂 ja se uu tesila ze bude hromada miminek, vim jake je to cekat kazdy mesic 🙂

simi1510
19. dub 2017

@nikynikol25 asi by to chtělo si navzájem vše odpustit, a snažit se začít odznovu. Možná i to tomu všemu brání, že to dusíš v sobě, že ho z toho obviňuješ. I když je to hrozné a sama za sebe nevím, zda bych s takovým člověkem mohla být :-/ Ale každý máme nějaký vztah, problémy, různě prožité věci s druhou polovičkou a je to na každém.

Jen možná to odpuštění a neobviňování by mohlo pomoci 😉

terka228
19. dub 2017

@monikadeny Ahoj 🙂 Normálně mi tykej , jo? 🙂 Mám se dnes dobře. Dnes mě po týdnu nebolí hlava, sice se děsím noci, abych se zas nevzbudila další bolestí, ale aspoň jsem dnes po tom týdnu doma uklidila, vyprala, vysušila, navařila, naučila s Lukym logopedii a pohrála si pořádně s Davídkem😀
Ještě chci udělat vajíčkovou tlačenku , pak přečíst pohádky a hurá spinkat 🙂
V pátek mám kontrolu a utz. Doufám, že bude po těch lécích na hlavu vše v pořádku. Mám špatné svědomí, že jsem něco užila, no, ale o kluky se postarat prostě musím....Taky doufám, že mi doktorka potvrdí tu holčičku🙂
Vás tady netrpělivě sleduju a čekám, jak vše dopadne 🙂 Těším sena další testíky a věřím, že už konečně se dočkáte❤

simi1510
19. dub 2017

@terka228 Moc moc moc držím palečky, Terko!!!! Bude vše v pořádku a je jasné, že musíš nějak fungovat, nejsi přeci robot 😉

terka228
19. dub 2017

@simi1510 Děkuju moc za pochopení❤

simi1510
19. dub 2017

@terka228 tak vím, jak člověk je nepoužitelný, když mu je blbě a to děti nemá... 😉 Ale snad se jednoho jednou aspoň dočkám 🙂

janajens
19. dub 2017

@alli005 tak pro dnesek pojisteno a uvidime Co ukaze zitra testik

nikynikol25
19. dub 2017

@simi1510 je to asi i o tom,on je jinak bajecnej chlap,ale co se má stát stane se,jsme tak trochu oba v menším stresu,možná je to i tím,bůh ví co vše v tom může být.Zachvilku bude teploucko,sluníčko,tak nějaká ta menší dovolená by se mohla zařadit a i to mimi my se mohlo zařadit,asi to chce chvilku čas,ja dokazi odpustit,ale někdy my to přijde do hlavy a už se do sebe pustíme a to je pak konec,ale to ve vztazich tak je nu,dokonalý vztah by pak nebylo i vzruso🙂